تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 983 از 2605 اولاول ... 4838839339739799809819829839849859869879931033108314831983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,821 به 9,830 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام !

آقا الان وضع مخابرات چطوره ؟

قراره نامحدودا رو وردارن ؟

من خودم 6-7 سال (تقریبی) از آسیاتک سرویس دارم .. نامحدوداشو گرون کرده و براش محدودیدت گزاشته ...
    میخوام کوچ کنم مخابرات !

کوچ کنم مخابرات یا یه جای دیگه ؟
    سلام، وضعیت مخابرات رو از کامنتهای بچه ها میبینید دیگه گندی نمونده که بالا نیاورده باشن...

من دیروز برای گرفتن یک اتچ ایمیل بالای 20 بار مودم رو در فواصل چند دقیقه ای خاموش و روشن کردم ، اخرش سیم رایتل رو وصل کردم شارژ کردم طرح زدم و ایمیلم رو اینطوری گرفتم. باور میکنید بالای یک ساعت وقت گرفت؟

+خیر سرویسهای نامحدود پابرجاست(گویا برای مشترکان جدید گران شده) و محدود رو هم اضافه کردن...

2. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من از دیشب تا حالا پی سی ورلد فقط با قتدشکن برام باز میشه
    برای شما هم همینطوره؟
    البته خیلی سایت های دیگه هم باز نمیشن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از دیشب تا حالا پی سی ورلد فقط با قتدشکن برام باز میشه
    برای شما هم همینطوره؟
    البته خیلی سایت های دیگه هم باز نمیشن
    دیشب برای من هم همینطور بود، احتمال به مکان سرورها بستگی داره!
    امروز درست شده...

5. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیشب برای من هم همینطور بود، احتمال به مکان سرورها بستگی داره!
    امروز درست شده...
    واسه من تا همین نیم ساعت پیش باز نمیشد
    ولی الان باز میشه منتها با سرعت خیلی پایین

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر آشغال ترین اینترنت همین مخابراته !
    هر روز قطعی ، هر روز ف ی لترینگ بیشتر ، پول خودتون دور نریزید با این آشغال !چون دست دولت هم نیست هیچ کس هم پاسخگو نیست .

8. 6 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شرایط اینترنت تجاری مخابرات کسی نتونست پیدا کنه ؟

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

معلوم نیست این حرومی ها دارن چیکار میکنن
    هر روز بدتر از دیروز
    اینترنتی که هر نیم ساعت به نیم ساعت قطع بشه به چه دردی میخوره
    این وزیر ارتباطات جدید هم انگار از دولت قبلی به یادگار جا مونده ، اصلا تو باغ نیست مردک

11. 4 کاربر از l36320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ادامه اختلافات موجود میان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اختلاف و کشمکش میان شرکت مخابرات ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالهای پس از خصوصی سازی این شرکت بارها بروز پیدا کرده به نحوی که این وزارتخانه و سازمانها و شرکتهای تابعه آن طی چند ماه اخیر در موارد مختلفی همچون نرخ مکالمات و تعرفه گذاری، بدهی مخابرات به دولت و واگذاری مخابرات به بخش خصوصی، بارها از عملکرد این شرکت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی اعلام کرده اند.

این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برای توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات خبر داد.

داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت به بهانه اختلاف حساب و بدهی فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات را متوقف کرده است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران شاید اختلاف حساب جزئی با شرکت ارتباطات زیرساخت داشته باشد اما بدهی به این شرکت نداشته و این درحالی است که زیرساخت بدون برگزاری جلسه و ارائه جزئیات این بدهی، در اقدامی غیرمنطقی فروش پهنای باند اینترنت را به مخابرات متوقف کرده است.

وی گفت: متاسفانه در این جریان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جای آنکه حامی مردم باشد به صورت یکطرفه از شرکت ارتباطات زیرساخت حمایت می کند و در نامه ای به مخابرات اعلام کرده که اگر می خواهید پهنای باند دریافت کنید بدهی خود را بپردازید.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در این نامه اشاره ای به مبلغ بدهی مخابرات نشده است، افزود: مخابرات آمادگی خود را برای مذاکره با شرکت ارتباطات زیرساخت و شفاف شدن بدهی عنوان شده اعلام کرده اما تاکنون جلسه ای در این زمینه از سوی این شرکت ترتیب داده نشده است.

زارعیان با اشاره به برنامه های توسعه ای شرکت مخابرات ایران برای اینترنت پرسرعت در کل کشور گفت: هم اکنون تمامی استانها نیاز به پهنای باند اینترنت داشته و تقاضای خود را پیش از این به شرکت زیرساخت اعلام کرده اند که دستور توقف فروش، توقف توسعه ADSL در کشور را به همراه دارد.

وی تصریح کرد: عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.

به گزارش مهر، اوایل سال 90 نیز جنجال بر سر بدهی مخابرات به شرکت زیرساخت، آغازگر کشمکشی میان این دو شرکت بود به نحوی که شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه ای اعلام کرد که به علت بدهی مخابرات، تمامی ارتباطات مخابراتی کشور را که از سوی شرکت مخابرات ایران عرضه می شود برای حدود چند ده میلیون مشترک قطع خواهد کرد.

13. این کاربر از osifa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وی تصریح کرد: عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.
    همه این داستان فقط برای گفتن این پاراگراف بود.
    یعنی هر مشکلی پیش بیاد دیگه زبونشون درازتر از قبل میشه.
    مخابرات خودش در حق مشترکین نامردی می کنه حقشه هر بلایی سرش بیارن.

15. 2 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من از همه چیه مخابرات راضیم غیر از سرعت آپلودش خدایی خیلی کم می بندن تو این 2 هفته کلا خوب بوده.

17. این کاربر از aminharirchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •