تجربه ثابت کرده تو این تاپیک هیچ حرفی با منظور واقعی زده نمیشه![]()
تجربه ثابت کرده تو این تاپیک هیچ حرفی با منظور واقعی زده نمیشه![]()
من ؟؟؟ ترول؟؟؟خوشگل پسر تو که تازه زدی تو فازه Troll
پدر ترول اینجا با اکانت League OF Legends نشسته![]()
ادمین بیا این داره به من توهین میکنه
Last edited by alone_son; 02-12-2013 at 21:52.
تا جایی که من میدونم تو دو روزه Troll میکنی![]()
نه عزیزم حرف شما درسته من که نگفتم اشتباه میگی فقط گفتم آیتم هایی که گفتی علاوه بر تانک بودن چیزای دیگه ای هم میده که میشه تقریبا hybridاگه طرز گفتنم طوری بود که باعث سوء تفاهم شد شرمنده
نه داداش ناراحت نشدمبحث داغی بود بازم ازین کارا بکن
میخوای 4 تا فحش بدم باز شروع شه؟؟
دوباره نظرم برگشت،100 تا فارم تو 10 دقیقه اول بازی امکان نداره
این که باعث افتخاره،نشون میده که بچه ها از آمادگی لازم برخوردارن و همیشه up to date هستن
من بد حرف نزدم میتونی بری تمام پستامو از اول بخونی،هیچ کلمه ی توهین آمیزی نمیبینی اگه بود که ناظر محترم پاکشون میکرد,دلیل نمیشه من 1 حرفی زدم که مخالف نظر شما بود بهم بگی بد حرف زدی من فقط نظرم و گفتمبه کسی هم نگفتم که از بازی چیزی نمیدونه،در مورده این جملت <تصور کرده چون 2000 تا RP داره یعنی خیلی کار درسته >شما بورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که در جواب دوست عزیزمون lordthunder دادم رو بخون،این یعنی این که من به RP به جنبه ی پلیر بودن نگاه نمیکنم
بابا فهمیدیم مایه داری
با این جملت دقیقا جمله قبلی خودتو نقض کردی،یعنی داری به دیگران بی احترامی میکنی که اونا پلیر نیستن و شما فقط ازین بازی سر در میاری و pro هستی
سایر و همچین bold کرد که دیگه قشنگ منو گلوله بارون کنهمیانگین سنی بروبچه اینجا بالا هستا،حداقل این طور نگو که به اونا بی احترامی نشه
اضافه میکنم من تمام این مطالب رو دوستانه گفتم مثل تمام مطالب قبلیم،باز نیای ادامه بدی بگی ال هستی بل هستیانتقاد پذیر باشین
![]()
Last edited by pancha73; 29-11-2013 at 22:52.
این بیچاره مگه ban نیست؟
نه بابا این موزمار استعدادشو رو نکرده بوداین کارست پسره
Last edited by pancha73; 29-11-2013 at 22:50.
آقا در راه خدا یکی واسه ما دوتا یه Id بسازه ... Email دیگه ندارم همه یوزر های P30Worldـم بن شدن ...
من از این به بعد پست میدم اولش مینویسم TR4NC3 که بدونید پست های من کدومه![]()
خنده دار ترین بازی که داشتم این بوده
master , ashe هر دو ترول که البته صرفا تو جانگل فید میدادن نه به ما
teemo هم که کلا لیو داد یعنی بازی شد 5 به 2
![]()
من میگم ترول نیستم چرا شما هی قصد خراب کردن شخصیت من را در این تاپیک دارید؟خوشگل پسر تو که تازه زدی تو فازه Troll
پدر ترول اینجا با اکانت League OF Legends نشسته![]()
Last edited by alone_son; 02-12-2013 at 21:53.
عمویی من همون League of Legends هستم..
با اکآنت امید جان میام اینجا
والله اون موقع که من ترول میکردم ترو ندیدم![]()
سلام
دیدم ترول کرده بودی خالی بسته بودی که zombie quinn کاره تویه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)