سلام
مهدي جان تريپ سوالاي بچه ها رو ديدم نسبتا سطحشون کمتر مفهومي بود (جز مال يکي دو نفر مثل مهدي هرو و ...) ، من تو اين پست سعي ميکنم کمتر شوخي بشه و سوالاي مفهومي تر مطرح بشه ،لطفا در جواب دادن هم اين قضيه رو ... سوالاي بعد جبران ميکنم
يادمه مثل خودم از بحثاي فلسفي بدت نميومد ...
1- هميشه ديده ميشه تو هر منطقه اي از جهان که آزادي طلب هاي ملي ظهور کرده اند ، مصادف بود به ظلم فراوون به ملتشون ، سوال من اينه چرا بعضي از ملت ها آزادي خواه ندارن ؟ دليلشو تو اين ميبيني که بهشون ظلم نشده يا مشکلو از اعتقاداشتون ميبيني ؟ يا شايدم هنوز ميگي صبر براي ظهور آزادي طلب ؟ و يا شايد جواب ظلم هاييس که قبل از اين که انجام دادن بودن ؟ برا اينکه جواب راحت تر بشه قضيه مردم فلسطين رو فرض کن ...
2- نظرت در مورد اين جمله که جنگ جهاني دوم رو آنگلوساکسون ها راه انداختن چيه ؟
3- کمي در مورد عقل اشرافي يونان با تاکيد بر قسمت بازسازي شده توسط کانت توضيح بده ... (پيامدهاش بر اساس نظر شخصيت ...)
4- چقدر پديده جهاني شدن امريکا رو و اسعتمار جهاني آنگلوساکسوني رو به پراگماتيست ها ربط ميدي ؟ نظرت درمورد مشکل پراگماتيست ها با هگل ؟
5- نظرت در مورد ظلم هايي که بر زنان در تاريخ جديد غرب شده ، چيه ؟ آيا تو دوران جديد ميشه با عقل خالص کانتي دوباره حقوق زن ها بهشون برگردوند ؟
6- عقل خالص کانتي ، شکل گيريشو به يونان ربط ميدي يا يهوديان ؟
7- غريزه جنسي فرويد ، غريزه گرسنگي مارکس ، غريزه قدرت طلبي نيچه ؛ نظر شخصي ؟
خب يکم از بحثاي فلسفي خارج ميشيم ...
8- 100 تا گوسفند داري ، يکيشون گم بشه ميري دنبالش ، بنظرت اين ظلم به 99 تا گوسفند ديگه نيست که در کوهسار رهاشون کني بري دنبال 1 دونه از اونها ؟ ( بحث کلي رو گفتم ولي براي اينکه سوال رو بتوني بهتر تجزيه کني ، منبع : انجيل متي باب هجدهم ...)
9- نظرت در مورد اين متن زبياي آندره ژيد ؛ هر حيواني از نزديک به زمين وابسته تر و سنگين تر باشه ، اندوهگين تره . چطوري تفسيرش ميکني ؟
10- اعتقادت نسبت به اين موضوع : "اگر شما خود رو شبيه به کودکان خردسال نکنيد ، نخواهيد توانست به بهشت برين راه يابيد "
11- چقدر با اين جمله وين داير موافقي :
با خودت قرار بگذار زیباترین، پرشورترین و ارزشمندترین فرد دنیا را دوست بداری. خودت را!
12- حقيقت عشق انساني ؟ با اين نظريه که عشق انساني ميتونه پيش در آمد عشق خدايي باشه تا چه حد موافقي ؟
13- و در آخر ، اين شعر صرف نظر از خوانندش ياد چه خاطره اي رو برات زنده ميکنه و آيا برات اتفاق هم افتاده ؟
وقتي حرفامو ميخوردم داشتم از عشقت ميموردم ، وقتي لبهامو ميدوختم توي آتيشت مي سوختم
شاد باشي ...![]()