تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 983 از 1291 اولاول ... 48388393397397998098198298398498598698799310331083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,821 به 9,830 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سر همین مشکلات رفتم به adsl اما اونم بدتر از این.ای بابا مشکل از مملکته نه این isp و اون isp
    بیش از 2 سال نیم من ایرانسل داشتم و این چند ماه اخر هم کرده بودمش 2 مگ ماهی 12 گیگ.شبا که میزاشتم رو دانلود رو dumeter این سرعت لامصب از 2 پایین تر نمیومد ما هم راضی .یه دفعه خرابی ها شروع شد و سرعت رسید به 80-90 زنگ زدم گفتن قانون میگه 32.زنگ زدم به یکی دیگه اون گفت درست میشه.درست شد اما برا 1هفته از اون روز به بعد دیگه سرعتم بالا 80-90 نرفت شرعت منی که زیر 240 نمیومد.تصمیم گرفتیم adsl دار بشیم حالا این adsl در ساعات شبانه و 2 به بعد که هجمی نیست کلاً تعطیل هست فقط به در دانلود میخوره اونم به زور روزی 2.5 میگیره .صفحه هم که کلاً باز نمیکنه اما سرعتش تو روز بهتره.کلاً هر جا بری همینه .اینترنت تو ایران دزدی به تمام معنا هست.دزدی
    من برا 2 مگ نامحدود که بیشتر از 80-90 کیلو بایت بیشتر نمیده باید 130 هزار بدم اونطرف انگلستان برادرم اینترت کابلی 72 مگ نامحدود گرفته که به گفته خودش سرعت دانلود هم حتی تا 8 مگ در ثانیه هم میرسه اگر سرور دانلود خوب باشه تنها ماهی 18 پوند ،که میشه حدود 90 هزار تومان ما.با اون درامد ها 72 مگ نامحدود 90 هزار در ایران با این درامد ها 2 مگ اسمی 130هزار.اینترنت کشور فقط وسیلی ای شده برا دزدی مخابرات.

2. این کاربر از arman1133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان این مودم یو اس بی جدید رو بخرم؟یا wixfmm-130?

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من دائمی و نامحدود دارم . دقیقاً از کجا میتونم بفهمم که چقدر باید پرداخت کنم ؟ 1265000+33000 باید پرداخت بشه ؟ (عکس زیر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان ایرانسلی سلام چندتا سوال مهم دارم لطفا تا قبل از فردا جواب بدید. مرسی
    1: 128 حجمی ایرانسل سرعت دانلودش چند هست؟
    2:مودم های جیبی وضعیت قطعی و وصلیشون چطوره
    3:ارزش داره از ایرانسل سرویس بگیرم بیشتر برای وب گردی و مختصر دانلود میخوام
    لطف میکنید اگه زود جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان ایرانسلی سلام چندتا سوال مهم دارم لطفا تا قبل از فردا جواب بدید. مرسی
    1: 128 حجمی ایرانسل سرعت دانلودش چند هست؟
    2:مودم های جیبی وضعیت قطعی و وصلیشون چطوره
    3:ارزش داره از ایرانسل سرویس بگیرم بیشتر برای وب گردی و مختصر دانلود میخوام
    لطف میکنید اگه زود جواب بدید
    1- کسانی که این سرویس رو دارند جواب بدن.
    2- من از مودم جیبی ایرانسلم در این 17 ماهی که دارم در مجموع راضی بودم هر چند خیلی مهمه در جایی که میخواین استفاده کنین وضعیت پوشش و همچنین وجود ساختمانهای بلند رو در نظر بگیرین.
    3- سرویس های هر دو اپراتور اصلی وایمکس بسته به منطقه ای که استفاده می کنین کیفیتش می تونه متفاوت باشه بنابراین اطمینان حاصل کنین در منطقه ای که قراره بیشترین استفاده رو داشته باشین وضعیت پوشش و پهنای باند چه جوره.

7. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من مشکلی با وایمکس ایرانسل دارم و اینه که وقتی آنتی ویروس کسپر نصبه بین 6-7 دقیقه که وصل به اینترنته قطع میشه در حالی که انتنش فول هستش.
    میره به حالت connecting و همینطو میمونه.باید دیسکانکت کنم و بعد کتنکت کنم تا راه بیوفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من مشکلی با وایمکس ایرانسل دارم و اینه که وقتی آنتی ویروس کسپر نصبه بین 6-7 دقیقه که وصل به اینترنته قطع میشه در حالی که انتنش فول هستش.
    میره به حالت connecting و همینطو میمونه.باید دیسکانکت کنم و بعد کتنکت کنم تا راه بیوفته.
    مشکل از تنظیمات فایروال (Anti Hacker) هست. منم یه مدت اینجوری بودم نزدیک بود کارم با پشتیبانی ایرانسل به دعوا بکشه!! (البته درسته که من اشتباه می کردم ولی اونها دیگه خیلی شوت بودن) اگه اشتباه نکنم پروسس lsass.exe رو یه نگاهی بندازید ببینید اجازه دسترسی به اینترنت داره یا نه.

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما کسپر چیزی رو بلاک نکرده

فایروال رو چک کردم اما همه اجازه دسترسی دارن مشکل از کجاست یعنی؟
    Last edited by nemesis; 30-09-2013 at 18:30.

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام وایمکس ایرانسل بخرم در صورتی که مثل مبین نت سرعت دانلود توی وقتای دانلود رایگان شب مثل سرعت روزش باشه و بشه زیاد دانلود کرد. 1- آیا اینجوریه؟ 2- هرچی طرح سرعت بالاتر مثلا 2مگ بخرم سرعت رایگان شبش هم بیشتره؟ 3- الان رفتم سایت ایرانسل نوشته بود توی طرح پاییزی توی مشهد دانلود رایگان شب هم داره. ولی دوستم از قبل ایرانسل داشت میگفت نه دانلود رایگان شب نداره. حتما باید طرح پاییزی خودم جدید بگیرم تا داشته باشه؟ نمیشه از دوستم بگیرم؟ 4- اگه مودم دوستم رو بخوام بگیرم ازش مراحل سند زدنش چه جوریه؟ چقدر طول میکشه؟ ممنون میشهم هر کی ایرانسل داره و اطلاعاتی داره جواب بده

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان وضعیت ۵۱۲ نامحدود چطوره ؟
    نامحدود یعنی چقدر میشه دانلود کرد؟
    کم روزی ۳ الی ۴ گیگ میتونم استفاده کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •