تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 983 از 1049 اولاول ... 4838839339739799809819829839849859869879931033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,821 به 9,830 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--
    احتمالا همان mx3 راسوراند وسنتر اضافه کردند وتبدیل به ست سینمای شده وجالبه به قول دوستان با اضافه کردن سنتر و دو عدد سوراند قیمتش 2.5 ملیون شده؟؟؟
    قیمت سوراند و سنتر معمولا برابر با بلندگوهای فرونت هست.شما پول ساب حساب نکردید.فکر کنم سابش حدود 1.5 قیمت داشته باشه.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین من مشتاق یادگیری هستم
    پیش از هر چیز باید بگم "فیلیپپ میخوامت"

یه روز رفته بودم فروشگاه ارمغان پاساژ شرکا. دیدم بلندگوی میشن رو داره. مدل MX5 بود. گفتم راه بندازتش. اونو با یه آمپ استریو یاماها و سی دی دنون راه انداخت. صدای دلنشینی به گوش من داشت. ولوم هم متوسط بود. دیدم کنارش یه بلندگوی فوکال سری 8 هم هست گفتم اونم راه بندازه. صداش به گوش من بدتر از میشن اومد. نگاهم رو یه بلندگوی دیگه میشن (MX6) به خودش جلب کرد. صدای اونو که شنیدم واقعا خوشم اومد. از فروشنده دلیل تفاوت صدایی این دو مدل میشن رو پرسیدم گفت به دلیل داشتن یک یونیت بیشتره. شاید این گفته درست نباشه اما این تجربه شنیداری من بود و اینکه گوش افراد در شنیدن صدای بلندگوها متفاوته. سرانجام این گوش و حس خوشایند هر کس در شنیدن صدای یک بلندگو هست که در گزینش اون اثر داره.
    Last edited by chaharnazm; 18-04-2015 at 09:24.

4. 2 کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمت سوراند و سنتر معمولا برابر با بلندگوهای فرونت هست.شما پول ساب حساب نکردید.فکر کنم سابش حدود 1.5 قیمت داشته باشه.
    سلام-
    البته یکی از دوستان گفت که قیمتش 2.5 است البته اشاره ای به ساب نکرد ولی فکر می کنم مثل ست جامو426 بدون ساب فروخته می شود وساب اپشن وجدا است--
    به نظر شما یک باند مثل استریو خوب مثل mx6 بخریم بعد به تدریج سیستم را کامل کنیم صدای بهتری دارد یا مستقیما یک ست سینمای مثل mx300 بخریم کدام بهتر است وصدای بهتر ی می دهد-----تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام-
    البته یکی از دوستان گفت که قیمتش 2.5 است البته اشاره ای به ساب نکرد ولی فکر می کنم مثل ست جامو426 بدون ساب فروخته می شود وساب اپشن وجدا است--
    به نظر شما یک باند مثل استریو خوب مثل mx6 بخریم بعد به تدریج سیستم را کامل کنیم صدای بهتری دارد یا مستقیما یک ست سینمای مثل mx300 بخریم کدام بهتر است وصدای بهتر ی می دهد-----تشکر
    شرکت میشن ست سینمایی خوبی برای mx6 ارایه نداده.اگر شما این بلندگو بگیرید به نظرم به دلیل ضعیف بودن سنتر تو کانال مرکز با مشکل جدی مواجه میشید.باید این مدل تو ست سینمایی شنید تا بشه نظر داد که متاسفانه من نشنیدم.البته خیلی از بلندگوهای توی این رنج قیمت این مشکل دارند ولی شما با خرید mx6 باید با بوکشلف MX2 ست کنید که اونوقت این ضعف تو این محدوده قیمتی که دارید هزینه می کنید عقلانی نیست.
    ولی mx3 شنیدم.نسبت به قیمتش عالی بود.
    اگر به موزیک خیلی علاقه مندید و در مرحله دوم صدای سینمایی برای شما اهمیت داره مدل MX6 تهیه کنید در غیر این صورت ست MX3 پیشنهاد می کنم.
    Last edited by mr_rayan; 19-04-2015 at 13:19.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرکت میشن ست سینمایی خوبی برای mx6 ارایه نداده.اگر شما این بلندگو بگیرید به نظرم به دلیل ضعیف بودن سنتر تو کانال مرکز با مشکل جدی مواجه میشید.باید این مدل تو ست سینمایی شنید تا بشه نظر داد که متاسفانه من نشنیدم.البته خیلی از بلندگوهای توی این رنج قیمت این مشکل دارند ولی شما با خرید mx6 باید با بوکشلف MX2 ست کنید که اونوقت این ضعف تو این محدوده قیمتی که دارید هزینه می کنید عقلانی نیست.
    ولی mx3 شنیدم.نسبت به قیمتش عالی بود.
    اگر به موزیک خیلی علاقه مندید و در مرحله دوم صدای سینمایی برای شما اهمیت داره مدل MX6 تهیه کنید در غیر این صورت ست MX3 پیشنهاد می کنم.
    سلام--خیلی متشکر جواب دادید--
    به نظر شما جامو426 بدون ساب 1.5 میلیون قیمت دارد واین ست میشنmx300 بدون ساب 2.5 میلیون است ایا واقعا این ست میشن از نظر صدا انقدر تفاوت صدای زیادی دارد که ارزش داشته باشد 1 میلیون بیشتر هزینه کنم یا اینکه تفاوت صدای ان 20%بیشتر نیست؟؟؟؟نظر شما به عنوان کسی متخصص هستید وصدای بیشتری شنید چی هست این برای من مهم است-----تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--خیلی متشکر جواب دادید--
    به نظر شما جامو426 بدون ساب 1.5 میلیون قیمت دارد واین ست میشنmx300 بدون ساب 2.5 میلیون است ایا واقعا این ست میشن از نظر صدا انقدر تفاوت صدای زیادی دارد که ارزش داشته باشد 1 میلیون بیشتر هزینه کنم یا اینکه تفاوت صدای ان 20%بیشتر نیست؟؟؟؟نظر شما به عنوان کسی متخصص هستید وصدای بیشتری شنید چی هست این برای من مهم است-----تشکر
    همیشه به نسبت پولی که خرج می کنید صدا دریافت نمیکنید.مثل الان که نزدیک دوبرابر میشن گرونتر از جامو ولی صدا دوبرابر بهتر نمیشه.
    اگر مشکل بودجه ندارید میشن تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همیشه به نسبت پولی که خرج می کنید صدا دریافت نمیکنید.مثل الان که نزدیک دوبرابر میشن گرونتر از جامو ولی صدا دوبرابر بهتر نمیشه.
    اگر مشکل بودجه ندارید میشن تهیه کنید.
    سلام--تشکر---
    دو سوال دیگر--
    فرق بین میشن mx3 و mx4 چی هست هر دو دو درایو دارند فرقشان چی هست؟؟
    2-برای سیستم سینمای خواسته باشم کابل بهتری بخرم باید فقط بری باندهای جلو بخرم یا برای همه باندها؟؟؟؟کابل بهتر واقعا توی صدا تاثیر دارد؟؟
    Last edited by poloton7; 20-04-2015 at 09:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--تشکر---
    دو سوال دیگر--
    فرق بین میشن mx3 و mx4 چی هست هر دو دو درایو دارند فرقشان چی هست؟؟
    2-برای سیستم سینمای خواسته باشم کابل بهتری بخرم باید فقط بری باندهای جلو بخرم یا برای همه باندها؟؟؟؟کابل بهتر واقعا توی صدا تاثیر دارد؟؟
    تفاوت تو سایز ووفر و قدرت خروجی صداست
    کابل بلندگوی خوب تو ستاپ های سنگین تاثیر قابل توجهی داره.شما از هر جایی که بلندگو تهیه کردید کابل مناسب بلندگوتون هم تهیه کنید.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کابل بلندگوی خوب تو ستاپ های سنگین تاثیر قابل توجهی داره.شما از هر جایی که بلندگو تهیه کردید کابل مناسب بلندگوتون هم تهیه کنید.
    سلام--
    ستاپ های سنگین شامل ست جامو 426 وست میشن mx300 هم می شود یا ست های گران قیمت؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرمنده دوبار فرستادم
    Last edited by poloton7; 21-04-2015 at 16:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •