فکر کنم باید شوت رو بگیری و سمت که میخوای بپری رو بزنی.البته توی این شماره دقیق نمیدونم چون زیاد معمولا پنالتی داور نمی گیرهراستی این دربوازه بان رو چجوری باید توی پنالتی گرفتن کنترل کرد ؟ انگار اصلا تکون نمیخوره یا به هر سمتی خاست شیرجه میره ؟!
فکر کنم باید شوت رو بگیری و سمت که میخوای بپری رو بزنی.البته توی این شماره دقیق نمیدونم چون زیاد معمولا پنالتی داور نمی گیرهراستی این دربوازه بان رو چجوری باید توی پنالتی گرفتن کنترل کرد ؟ انگار اصلا تکون نمیخوره یا به هر سمتی خاست شیرجه میره ؟!
درسته اگه دکمه شوت رو بگیری
دوستان میشه یک پچ برای من معرفی کنید برای این بازی که لیگ آلمان رو بیاره و اسم تیمهای ملی و باشگاهی و لباسهاشون هم درست شده باشه و اینکه بگید کجا بایدد بریزمش و چکار کنم ممنون میشم
اگر لیگ ایران و غیره هم داشته باشه چه بهتر
کاملترینش این پچه . ولی لیگ ایران رو نداره . ولی بقیه چیزاش کامله . دوروبر 240 مگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin 7; 05-02-2010 at 20:53.
240 مگ به نظر خیلی هست چه چیزهایی بهش اضافه میشه و اینکه کجا باید بریزمش و چطوری
ریختنی نیست. وقتی کامل دانلودیدی . روش کلیک میکنی . بعد خودش آدرس محل نصب بازیت رو پیدا میکنه . و شما اون رو نصب میکنید. البته به شرطه اینکه بازیت رو از داخل خودش آپدیت کرده باشی و در ضمن کیت سرور هم روی بازیت نصبیده باشی.
آقا من کلا در این مورد چیزی نمیدونم نه کیت سرور نه چیز دیگه فقط قبلا برای 200+9 یادمه یک فایل دانلود میکردم و میریختم در قسمت save در my document اسمها و لباسهل درست میشد
میشه در مورد این که گفتید برام کامل توضضیح بدید و کیت سرور رو هم برای دانلود بگذارید و دقیق راهنماییم کنید که چکار کنم
واقعا ممنون میشم
در ضمن اون لینک بالا رو هم که دادید کار نمیکنه و وارد سایت نمیشه
Last edited by payam_2002us; 06-02-2010 at 10:48.
آقا من تا الان PES 2009 رو بازی می کردم و خیلی هم روون اجرا میشه رو PC ـیم، میخواستم بپرسم 2010 هم روی همچین سیستمی میشه راحت و روون بازی کرد یا نه:
CPU: AMD Athlon 64 Dual Core 5000
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9400 GT
سیستم خوبی داره فکر کنم بتونی روون اجرا کنی.فقط مطمئن نیستم که در آخرین رزولشن بتونی بازی کن چون کارت گرافیکت خیلی بالا نیست.
سلام.اقا تورو خدا يه راهي به ما بدين.اقا حسين گل شما يه جوابي دادي ديگه مارو بيخيال شدي.يه هفتست بازي نكردم دارم روان ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)