دوسته عزیز ممکنه بگید چرا؟؟ آخه من میخواستم اینو بخرم که الان شما اینو گفتید ممنون میشم راهنمایی کنید
دوسته عزیز ممکنه بگید چرا؟؟ آخه من میخواستم اینو بخرم که الان شما اینو گفتید ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من تقریبا دارم دین و زندگی تموم می کنم.
حدودا ۷-۸ درسم مونده.
کاب کوچیک که اباتو داشته باشه و مطابق با کتابای جدید باشه چی خوبه؟
گاج یدونه ایات و روایات داشت که قدیمیه!
چی خوبه؟
اتفاقا فار، گراف را با کمترین فرمول بحث کرده. شما میتونی یکی از همون فرمولا رو که میفرمایین مثال بزنین؟گسسته فار تو فصل گراف و احتمال یه کم زیادی فرمول بازی راه انداخته که بنظر من میشده با مفهوم ، همون ها رو حل کرد . اما تو نظریه اعداد و ترکیبیات بد نیس
من فکر می کنم شما همون کتاب درسی رو بخونین و تمرین هاش رو از رو یه حل تمرین (دروس طلایی، منتشران و ...) بخونین ( یا در بدترین حالت حفط کنین! ) و درنهایت سه چهارتا نمونه سوال از امتحان نهایی های اخیر رو ببینین، به راحتی از پس امتحان نهایی بر خواهید اومد.مرسی این نشر الگو خیلی سطح بالا و کنکوری درس داده من نمیقهممکتابی سطح پایین فقط برای امتحان پیش دانشگاهی نیست؟
انگلیسی پیش دانشگاهی قواعد هم داره؟ اگه اره یک کتاب خوب هم برای اموزش قواعدش معرفی کنید
مرسی
Last edited by Haj_Amoo; 05-12-2012 at 19:33.
خوش به حالت![]()
تو دین و زندگی مرور خیلی مهمه خوبه که وقت داری برا مرور ...
کتاب کوچیک که فقط آیات باشه نمیشناسم اما این میکرو گاج که جامع و برای 3 تا پایه هست رو دارم واقعا خوبه
اولش کامل درسنامه داره آیات رو نکاتش رو گفته +نکات ترکیبی اگه آیه ای با قسمتی از درسای سه سال مربوط باشه اونا رو هم گفته و اخرم یه عالمه تست داره ...
من که تازه درس 4 دینی 2 ام![]()
1.باید ببینم که آیا روون درس داده یا نه،روونی خیلی واسم مهمه،مثلا تو مایه فیزیک فار
2.مشکل این نیس که اول تست باشه یا آموزش،همونطور که گفتم میخوام روون و خوبو کامل درس داده باشه
دقیقا درسته نسبت به کتابای دیگه بیشتر با مفهوم درس پیش رفته تا فرمول ، اما کلا تو گراف 5-6 تا و احتمال 2-3 تا فرمول بیشتر نباید حفظ کرد بقیه هر چی باشه زائده
مخصوصا تو نوع گراف ، تو دور و مسیر تو تعداد رئوس ، تو گراف مکمل ، ... هر فرمولی اومده زائده ، مثلا ص45: تعداد مسیرهای به طول حداقل 2 در یک درخت از مرتبه p =
[p(p-1)] - (p-1)
با این فرمول دقیقا فقط یه سوال میشه حل کرد! که آوردنش اصلا معنی نداره .
کسی واسه ریاضی 2 پیشنهادی نداره؟
یه کتاب آموزش محور که از مبتدی دست آدمو بگیره تا پیشرفته ،تقریبا یه چیزی تو مایه های فیزیک فار
===
راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حسابان خیلی سبزو دارین؟
1-مشکل کتابای میکروطبقه بندی گاج رو داره ، یعنی چون زیاده از حد ریز طبقه بندی شده خیلی جاها پاسخ تست از عنوان طبقه بندیش مشخص میشه ، مثلا تستی که تعداد اضلاع فلان شکل رو خواسته و تحت طبقه بندی "تصاعدهای حسابی" اومده همون اول داد زده که من با یه تصاعد حسابی حل میشم و 80% مساله حل شده رفته
2-روش های کنکوری در پاسخ ها وجود نداره و پاسخ ها در حد روش های کتاب درسیه
3-مخصوصا تو بخش حسابان ، آموزش ضعیفه و تعداد تست هاشم اونقدرا نیست که بگیم اونجا جبران کرده باشه
4-مفهوم درس هم زیاد توش نیست و بهمین دلیل برای دوم و سوم دبیرستانی اصلا مناسب نیست
شاید برای یه کنکوری که دیفرانسیل رو داره قوی کار میکنه و میخاد یه مروری بر پایه کنه ، ای بدک نباشه
حسابان خیلی سبز رو تهیه کردم.کتاب خوبیه ولی تنها عیبش اینه که درصد سختی سوالات رو مشخص نکرده!
خیلی ممنون حالا یه سوال دیگه
حسابانه عباس امیدوار هم در حد کتابه یا تستی درس داده؟؟
کلا یه کتاب که اول آموزش کامل بده بعد تست چی خوبه؟ (واسه الان نمیخوام تابستون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)