تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 983 از 1138 اولاول ... 48388393397397998098198298398498598698799310331083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,821 به 9,830 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بالاخره امروز بعد از چند روز برف و بارون تونستم برم سراغ ماشین و اون دریچه ای که توی پست قبلی گذاشته بودم باز کنم.
    اول اینو بگم که خیلی بد جا هست و باید حتما ماشین از زمین خیلی فاصله داشته باشه تا بتونید کامل زیر ماشین دراز بکشید و با دو دست مشغول کار بشید.
    بعد از زدن جک زیر ماشین و بلند شدنش از روی زمین رفتم زیرش.مثل همیشه لبه کارتل روغن گیربکس خیس بود.خب ولش کنیم
    برای بازکردن این دریچه به یه میخ متوسط چکش و پیچگوشتی 2 سو احتیاج داریم و به کاسه که وقتی دریچه باز میشه روغن روی زمین نریزه.کنار این دریچه یعنی به سمت پشت گیبرکس یه سوراخ هست که وقتی میخ رو داخل اون بذارید و یه ضربه نیتا محمک بهش بزنید اون خار که دریچه رو محکم نگه میداره از جاش خارج میشه و با پیچگوشتی باید اون خار رو کامل از جاش بیرون بیارید.از این به بعد احتیاج به زور زیاد نیست دریچه که براحتی با دوتا انگشت از جاش در میاد

که پشت اون به فنر هست

و بعد از اون هم یه پیستون.

روی خود دریچه یه اورینگ و روی پیستون 2 تا اورینگ با اندازه های مختلف قرار داره.اورینگ روی دریچه گرد و اورینگ روی پیستون از نوع تخت هستند.حالا میریم سراغ ماشین خودم.تو اولین نگاه به نظر میرسه که اورینگ روی دریچه خشک شده و خاصیت خودشو از دست داده و اورینگ های روی پیستون هم همینطور.تا اونجایی که توی فیلمهای تعمیر گیبرکس دیدم این پیستون نباید به راحتی از جاش دربیاد که برعکس ، من براحتی با یه انگشت از جاش بیرون آوردمش.
    برای خردی اورینگ به فروشگاه اورینگ فروشی رفتم ولی گفت بهتره بری از یدکی فروشی های مخصوص ماشینت این چیزا رو بگیری.
    ایشالا اگه فردا مشکلی پیش نیاد میرم بهمن شورلت برای خرید اورینگ.البته قبلا رفتم که اورینگها رو بگیرم ولی گفت باید بیاریشون تا بتونم بهت بدم.اونموقع هم من هنوز ماشینو باز نکرده بودم.
    مرسی از توجه شما دوستان عزیز

2. 7 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

عملکرد جنرال موتورز در سال 2016

اگرچه مدل‌های بازطراحی شده‌ای چون مالیبو 2016 بهترین آمار فروش خود از سال 1980 تاکنون را داشته‌اند، اما جنرال موتورز به علت فروش زیاد عملکرد محصول متناقض و نامناسبی را بر جای گذاشته است. بله واقعیت همین است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در خلال گزارش سه ماهه‌ی پایانی سال گذشته، جنرال موتورز اشاره کرده که حاشیه سود آمریکای شمالی آن به دلیل افزایش عرضه‌ی خودروهای سواری‌ای چون شورولت کروز، مالیبو و اسپارک کاهش یافته است.

اگرچه تولید مدل‌های زیاد نشان دهنده‌ی نوآوری و خلاقیت این شرکت بوده اما حقیقت این است که فروش هرچه بیشتر این خودروها باعث آسیب رسیدن به جنرال موتورز می‌شوند زیرا این شرکت سود بسیار کمی را از آن‌ها به دست می‌آورد. در همان زمان این خودروساز مجبور بوده 1200 کارگر تأسیسات اوهایو را به علت فروش ضعیف کروز از کار اخراج نماید. این خودروها در سراسر نمایندگی‌های فروش توزیع می‌شده اما مصرف‌کننده‌های کمی در انتظار آن بوده‌اند.

تحلیل‌ها نشان می‌دهند که سال گذشته جنرال موتورز در آمریکای شمالی 12 میلیارد دلار به دست آورده که بخش اعظم آن بنا به گفته‌ی اتونیوز از فروش شاسی بلندهای بزرگ و پیکاپ‌ها حاصل شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتظار می‌رود جنرال موتورز در سال 2017 نیز عملکرد کلی قوی‌ای داشته و حاشیه سود آن در آمریکای شمالی حداقل 10 درصد باشد.

منبع: AUTO NEWS
    Last edited by mohamad skystar; 21-02-2017 at 00:11.

4. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه ی اعضای گل این گروه
    جناب کامارو اتفاقی یاد شورلت نواتون افتادم هنوز دارید ماشینو؟اگر امکانش هست چندتا عکس ازش بزارید.تشکر.

6. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    مشکل جدیدی که پیدا کردم تو ساسات ماشینم اینه که بین خروسک ساسات و زبانه گاز فاصله وجود داره و بهمین جهت موقع حرکت خروسک هیچ فشاری به زبانه گاز نمیاد و ماشین گاز نمیخوره.تو این عکس با اینکه ظاهراً ساسات در حالت پُر گاز هست هیچ فشاری به زبانه نیومده و ماشین گاز نمیخوره

Last edited by Peyman Skylark; 17-02-2017 at 02:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام به دوستای عزیز من 1 مشکل برام به وجود اومده اتاق ماشینم رو به دلیل پوسیدگیهای زیاد عوض کردم یعنی موتور ماشین قبلی رو در آوردم و تو 1 اتاق جدید گذاشتم حالا مشکلی که داریم اینه تمام سیمهای قسمت موتور باز هستن و ماشین با سیم مستقیم از استارت روشن میشه فقط باطری به استارت وصله حالا میخوام کمک کنید که سیمهایی که هست به کجا وصل بشن اکثر سیمها با سر سوکت موجود هستن فقط چندتا سیم بدون سوکت هست حالا اگه بهم توضیح بدین و عکس هم اگه باشه از جاشون ممنون میشم وماشین هم که شورولت نوا سی 5 هستش پیشاپیش متشکرم

9. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

aminbest اگه بهمن اورینگی که می خوای رو نداشت حتما 1سر پیش یزدانی هم برو

11. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این نقشه برق نوا هست که جناب camaro lt در پستهای قبل قرار داده بودند که بیشر مشکلات برقی ماشینم با این نقشه حل شد

13. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می خواهم بدم رنگ ماشین را به آهن برسونند و بدون بتونه رنگ بزنند امکان داره راهنماییم کنید مزایا و معایب این نوع نقاشی چیه؟ و بهترین رنگ برای این نوع ماشین ها چه برندی هست . با تشکر
    پاک کردن تمام رنگها و بتونه ها از روی بدنه کار ساده ای نیست، هر چند که مزایای زیادی داره( مثل دیده شدن عیوب و پوسیدگیهای پنهان زیر بتونه) اما خود این کار هزینه زیاد، و اگر درست انجام نشه، دردسر ساز خواهد بود.
    چند روش برای برداشتن رنگ و بتونه وجود داره که متداولترین آنها استفاده از مواد پاک کننده رنگ و بتونه است. کار کردن با این مواد ساده است ولی زمان زیادی باید صرف کنید تا بخش کمی از بدنه تمیز بشه و مسلما هزینه نسبتا زیادی هم باید صرف کرد.
    از این مواد معمولا برای تمیز کردن بخش کمی از بدنه استفاده میشه.

روش دیگه استفاده از سند بلاست هست که ذرات شن با فشار هوا به بدنه پاشیده شده و مثل سنباده رنگ و بتونه پاک میشه.
    برای این کار باید تمام قطعات دیگه از روی بدنه برداشته و باز بشه چون در حین سند بلاست شدن صدمه میبینه، مثل قطعات کرومی ، پلاستیکی و لاستیکی و شیشه ها.

انجام سند بلاست هم نیاز به تبحر زیادی داره که مثلا چه نوع شن و با چه شدت و از چه فاصله ای باید به بدنه پاشیده بشه تا صرفا رنگ و بتونه تمیز بشه، وگرنه به سطح فلز بدنه هم آسیب میرسه و حالت زبر و خشنی به سطح فلز میده که باید با مقدار زیادی بتونه ترمیم بشه و عملا فایده کار از بین خواهد رفت.

با استفاده از حرارت هم میشه این کار را کرد که اینهم باز معمولا در بخش کمی از بدنه انجام میشه و برای این کار باید صرفا رنگ و بتونه را گرم کرد تا با کاردک به راحتی کنده بشه چون اگر بدنه در معرض حرارت بیش از حد آتش باشه، کم کم منبسط شده و دارای موج شده و تاب برمیداره که باید مجددا صافکاری بشه.

رنگهای مورد استفاده در خودروهای قدیمی و خاص معمولا با دست و توسط رنگ ساز خودرو یا خود رنگ آمیز ساخته میشه که از رنگ پایه و یا رنگدانه های اصلی بوجود میاد و با روغن یا تینر مناسب ترکیب میشه و بر اساس اینکه رنگ تینری هست یا روغنی ، ساخته میشه.

بهتره قبل از هر کاری با چند رنگ آمیز متبحر مشورت کنید.

سلام دوستان.دور موتور نوا رو باید با همون چوک تنظیم گاز کولر تنظیم کرد؟ ماشین منم همونطور که مطلع هستید سی۳ هست و کولر نداره
    بله با همان قطعه تنظیم میشه و با چرخاندن بوسیله آچار از محل انتهای قطعه، مقدار دور موتور کم و زیاد میشه.
    البته من فکر میکنم احتمالا پیچ مضاعفی روی این وسیله باید باشه که بدون خارج شدن تنظیم مقدار گاز دادن موتور، موقع استفاده از کولر، دور موتور هم تنظیم بشه که متاسفانه تابحال روی هیچ ماشینی ندیدم ولی فکر میکنم در انتهای قطعه این پیچ نصب میشه که مستقیما روی بخش فشار دهنده به خروسک گاز کاربراتور عمل میکنه.

سلام به دوستان عزیز
    مشکل جدیدی که پیدا کردم تو ساسات ماشینم اینه که بین خروسک ساسات و زبانه گاز فاصله وجود داره و بهمین جهت موقع حرکت خروسک هیچ فشاری به زبانه گاز نمیاد و ماشین گاز نمیخوره.تو این عکس با اینکه ظاهراً ساسات در حالت پُر گاز هست هیچ فشاری به زبانه نیومده و ماشین گاز نمیخوره
    اگر قبلا این خروسک را باز کردید و دوباره بستید، ممکنه درست سوار نشده باشه. موقع بستن پیچ این خروسک، باید دقت کنید که پیچ حالت محوری داره و خروسک با بسته شدن پیچ تحت فشار قرار نمیگیره و فقط در جای خودش بصورت آزاد حرکت میکنه.
    اگر این مسئله نبود، ممکنه تنظیم سلو بواسطه چرخاندن چوک گاز کولر بهم خورده باشه که روی این بخش تاثیر داره و همچنین وضعیت لینکها که قبلا توضیح دادم.
    با دست خروسک کاربراتور را حرکت بدید، همینطور لینکها و ببینید در چه بخشی و کدام محل این حرکت گیر داره یا به این خروسک وارد نمیشه؟

با سلام به دوستای عزیز من 1 مشکل برام به وجود اومده اتاق ماشینم رو به دلیل پوسیدگیهای زیاد عوض کردم یعنی موتور ماشین قبلی رو در آوردم و تو 1 اتاق جدید گذاشتم حالا مشکلی که داریم اینه تمام سیمهای قسمت موتور باز هستن و ماشین با سیم مستقیم از استارت روشن میشه فقط باطری به استارت وصله حالا میخوام کمک کنید که سیمهایی که هست به کجا وصل بشن اکثر سیمها با سر سوکت موجود هستن فقط چندتا سیم بدون سوکت هست حالا اگه بهم توضیح بدین و عکس هم اگه باشه از جاشون ممنون میشم وماشین هم که شورولت نوا سی 5 هستش پیشاپیش متشکرم

سیمکشی خیلی از خودروهای آمریکایی جنرال موتورز( و احتمالا بقیه خودروهای آمریکایی هم دوره آنها) شباهت زیادی به هم داره و این بخاطر کم شدن هزینه طراحی بوده تا از یک فرم سیمکشی با تغییرات جزئی در مدلهای مختلف استفاده بشه، به همین خاطر ممکنه تعدادی سوکت و اتصال و سیم و فیش و ... ببینید که عملا به هیچ کجا وصل نمیشه و بلا استفاده هست بنابراین صرفا فقط باید از سوکتهایی که قبلا وصل بوده استفاده کنید.
    هرچند نقشه برق تا حد زیادی جوابگو هست اما چون شکل دقیق سوکتها را نکشیده بنابراین با جستجو در نت و همینطور گذاشتن تصویر و سوال در اینجا ، ممکنه مسیر دقیق را پیدا کنید.
    با تست لامپ باید مدارات برق مثبت و منفی را مشخص کنید و تا حدی با این روش محل دقیق سوکتها معلوم میشه، همینطور شکل برخی از سوکتها و اتصالت خیلی خاص هست و دقیقا مشخصه به کجا وصل میشه، مثل سوکت مربوط به روی جعبه فیوز یا مغزی الکتریکی سوئیچ یا کلید الکتریکی چراغهای دنده عقب روی پوسته فرمان.

15. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آقایان camaro lt ,kcnc از راهنماییتون سپاس گذارم
    Last edited by pejy666; 21-02-2017 at 12:58.

17. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    چند روزی هست که ماشینو بستم ولی سرم خیلی شلوغ بود نتونستم پست بذارم.
    اورینگهایی رو که باز کرده بودم بردم پیش بهمن شورلت ولی هیپکدوم از اورینگهارو نداشت حتی توی کیت اصلی گیربکس هم نبود.مجبور شدم برم سراغ اورینگ فروشی های خیابون ناظم الاطبا.اورینگ اول که روی درپوش میخوره به راحتی گیر میومد ولی اون دوتا اورینگی که تخت بودم رو کسی نداشت.خیلی گشتم تا تونستم بالاخره یکیو پیدا کنم که برام درست کنه از جنس تفلون درست کرد.دونه ای 10 تومن.نمیدونم چیکار کرد ولی هرکاری کرد هم اندازه درست بود هم نوع جنس.اینم میدونم که هرکاری کرد با دستگاه تراش بود.بالاخره نصب کردم ولی به سختی.اون پیستون با دست جا میره ولی این اولشه باید با ضربه بدیمش داخلتر.بعدش هم حتما یک نفر کمک میخاد که از کنار ماشین اون دریچه رو که پشتش فنره رو فشار بده تا بتونیم خارشو جا بزنیم .
    خداروشکر روغن ریزی از این قسمت رفع شد. چند روزی چک کردم که ببینم از اینجا روغن میده یا نه که خداروشکر حل شده.
    حالا متوجه شدم که انگار کاسه نمد پمپ خرابه چون اونجا هم یخورده خیس شده.البته شاید هم از واشر پمپ باشه.اینو دقیق نمیدونم.
    حالا میخوام بدونم چجوری میشه این کاسه نمد رو عوض کرد؟
    فکر کنم باید کامل گیربکس رو پیاده کنم.
    میخوام بدونم پیاده کردن گیربکس از روی ماشین چجوری انجام میشه؟سخته؟آسونه؟
    خواهشا هرکس میتونه برای پیاده کردن گیربکس از روی ماشین کمک کنه
    مرسی ازهمه دوستان
    Last edited by aminbest; 21-02-2017 at 19:05.

19. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •