گفتم خدمتتون
با فیرمور exe که دانلود کردم وقتی ریستارت میشه فقط هارد هارو شناسایی میکنه و هیچ کدوم رو آپگرید نمیکنه
ولی با بوتیبل دستی میشه اپدیت کرد
اگر لینک دانلودی غیر از سایت مرجع دارید بدید ممنون میشم
گفتم خدمتتون
با فیرمور exe که دانلود کردم وقتی ریستارت میشه فقط هارد هارو شناسایی میکنه و هیچ کدوم رو آپگرید نمیکنه
ولی با بوتیبل دستی میشه اپدیت کرد
اگر لینک دانلودی غیر از سایت مرجع دارید بدید ممنون میشم
من همه رو تست کردم نشد
بردم گارانتی و چون گارانتی نداشت حتی با هزینه خودم هم تعمیر نکردن
بعد از اومدن بازش کردم و هارد توش رو در اووردم و مستقیم وصل کردم به کیس یعنی با ساتا و شناسایی شد
پس احتمال زیاد مشکل از برد تبدیل ساتا هستش
ایا این قطعه تو بازار گیر میاد؟
اگر میخواید عکسش رو بزارم
میتونید یک باکس دیگه برای هارد تهیه کنید و هارد رو بزارید توش پس با کابل و برق ساتا شناسایی شده و هارد سالم است
دوستان من هاردم رو بردم گارانتی میگن بردش سوخته تعمیرنمیشه ایا راهی هست اطلاعاتش بازیابی بشه
باید بفرستید کلینیکهای تخصصی تا بررسیهای دقیقتری روش انجام بشه . اینکه گارانتی به شما گفته بردش سوخته و تعمیر نمیشه یکجور رفع مسئولیت و باز کردن از سر خودشون بوده !
میشه یه کلینیک تخصصی خوب بهم معرفی کنید
کانون بازیابی اطلاعات , میتونی راجع بهش تو گوگل سرچ کنی
سلام , میتونی از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیری , ۰۲۱۶۶۴۷۹۵۸۰
درود
من دو سه ماه پیش یـ هارد 2 ترا WD مدل گرین گرفتم از همون اول که گذاشتمش رو سیستم از هارد یـ صدای خش خش کردن میومد (هنگام خوندن اطلاعات مثلا وقتی گوگل کروم باز میکنم شروع به خش خش کردن میکنه بعد که سایت کامل باز شد ساکت میشه دوباره رو ی سایت دیگه کلیک میکنم شروع به خش خش کردن میکنه تا کامل لود بشه) بعضی موقع ها هنگام کاردن یـ گیرایی هم میکنه موندم چیکار کنم بدم گارانتی ؟ اطلاعاتم به فنا نره ؟در ضمن یـ پاور گرین 330 وات هم همزمان باهاش خردیم و فقط همین هارد 2 ترا بهش وصله ...
اینم فایل صوتیش :
http://uploadboy.com/frfnm4efcx9y.html
صدایی شبیه به سخرای کردن مرغ ....
Last edited by Ahmad Moradian; 01-02-2015 at 03:27.
هارد گرین کلا سرعتش نسبت به هاردهای دیگه کمتره و بیشتر به درد آرشیو میخوره تا کارهای ویندوزی صدای هارد تاحدی طبیعی است شما یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید و سیستم عاملتون رو هم بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)