سلام سوسمار جون.
ترافیک اضافه واسه اونایی که اولش فکر ترافیکشونو نمیکنن.من نمیخوام.
احتمالا بیام دانلود میخوام من.سرعت بالا هم میخوام.خوش به حال تهرانی ها سرعت 250 شب و روز دارن!!!
کارت طلایی از کجا بیارم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب تخفیفو منم میخوام
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام سوسمار جون.
ترافیک اضافه واسه اونایی که اولش فکر ترافیکشونو نمیکنن.من نمیخوام.
احتمالا بیام دانلود میخوام من.سرعت بالا هم میخوام.خوش به حال تهرانی ها سرعت 250 شب و روز دارن!!!
کارت طلایی از کجا بیارم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب تخفیفو منم میخوام
چرا تهرانيا؟ خو رشتم همينجوريه 2 مگش ديگه فقط ساعت 1 تا 3 رو يه كاري ميكنن بيشتر از 180 نره.
من خداييش كارت طلايي ندارم وگرنه خودم معرفيت ميكردم . بايد از يكي كه كاربر شاتل هست كارت طلايي بگيري.هم اون به تعداد كاربراي زير مجموعش اضافه ميشه هم تو 10000 تومن تخفيف ميگيري.
قیمت عزیزم قیمتشم تو تهران مناسبه.
بعد اینکه این حجمی که میگی 2 یا 3 گیگ که 10 روزه تموم میشه پس بیفایدست.شبم که بیداری سخته.فک کنم همین اندیشه بمونم الان 1300 دادم سرعت شد 50 کیلو.امروز و فردا جمعا 9 گیگ دان میکنم.در ماه هم اگه روشن بمونه 120 گیگ!!!!با 16000 تومن.!!!!
کارت طلایی رو یه توضیح میدی چی هست و چرا تو نداری؟
قيمت سرويس 2 مگ رشت و تهران يكيه كه! هر دو 23000 تومنه. آخه من از همه ي كارتام استفاده كردم . 21 يوزرمم دارم ديگه نيازي نيست تعدادشو بيشتر كنم. الآن رايگان سرويسم .
اين لينك و ببين دادا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soosmar_asl; 27-06-2011 at 11:06.
نه منظورم شرکتای دیگه بود نه شاتل
بابا تو دیگه کی هستی!!!!
از کجا آوردی این کاربرارو
میگم این سرویست رایگانه دیگه تا کی رایگانه؟ و اگه سرویستو عوض کنی گرون تر کنی دیگه رایگان نیست؟؟؟
من از کجا پیدا کنم اگه خواستم؟خودشون هم دوس دارن دیگه.
ببخش زیادی سوال پرسیدم هرکدومو دوس داشتی بگو![]()
تو از برو بكس عزيز مايي دادا. همشو جواب ميدم
تا اونجا كه من ميدونم فقط شاتل تو تهران 2 مگ يه ماهه داره البته پارس آنلاين تهرانم داره اما يه ماهش و نداره.
تا هر زماني كه اون 21 كاربر از شاتل سرويس داشته باشن
نه سرويس گرون تر بگيرم ديگه رايگان نيست اگه بازم رايگان بود كه 512 نا محدود و ميگرفتم كلي بيشتر حال ميكردمبچه رشت نيستي مگه؟ از يكي از دوستاي شاتليت بگير ديگه.% 100 خودشونم از خداشونه!
لطف داری دادا.شرمنده میکنی
از تو یه تاپیک بچه ها میگفتند تو همین سایت.
کارتو فهمیدم چیه.مرسی
بچه فومنم ولی رشت خونه گرفتم.
اگه خواستم بیام شاتل حتما پیگیری میکنم از یکی کارت بگیرم.ولی اول قیمتاشو نگا کنم بعد.
ممنون از راهنماییهات
سلام به همشهری ها....آقا ما میخوایم ایندفه راست راستی بیایم شاتل... یه راهنمایی کلی کنین که دعاتون کنیم
1. الان سرعت روزانه و شبانه شاتل 2 مگ چقدره؟
2. ساعت رایگانش از چند تا چنده؟
3. کل هزینه که واسم آب میخوره چقدره؟ [ مودم دارم ، نصب رو بلدم ، کانفیگ هم اون دو تا عدد رو برو بچ بدن حله دیگه ]
4. خدا خیرتون بده ملالی نیست جز دوری سرعت بالای دانلود
رفتی خبرشو بده منم بیام البته اگه چنروز دووم بیارم و تمدید نکنم
کلا گرون تر از اندیشست هاااااااااا
15000تومن فعال سازی رو که باید بدی چه خودت کانفیک کنی چه اونا.که با کارت طلایی که دوستان میگن 10000 تخفیف داره.
اگه اهل دانلود زیاد هستی و شبو بیدار نمیمونی نمیخوای بیخوابی بکشی همین اندیشه رو بگیر 24 ساعت 4 گیگ دانلود کن با 36000 تومن.
ولی شاتل همین 2 مگی که سوسمارجون داره میگه شبا 250 200 یا 180 هستش سرعت.روزا که سرعت بیفایدست.میخوای چیکار حجمت کم میشه.
بقیه چیزا و توضیح کاملترو آقا سوسمار جون عزیزمیده بهت
ممنون دوست عزیزفتی خبرشو بده منم بیام البته اگه چنروز دووم بیارم و تمدید نکنم
کلا گرون تر از اندیشست هاااااااااا
15000تومن فعال سازی رو که باید بدی چه خودت کانفیک کنی چه اونا.که با کارت طلایی که دوستان میگن 10000 تخفیف داره.
اگه اهل دانلود زیاد هستی و شبو بیدار نمیمونی نمیخوای بیخوابی بکشی همین اندیشه رو بگیر 24 ساعت 4 گیگ دانلود کن با 36000 تومن.
ولی شاتل همین 2 مگی که سوسمارجون داره میگه شبا 250 200 یا 180 هستش سرعت.روزا که سرعت بیفایدست.میخوای چیکار حجمت کم میشه.
بقیه چیزا و توضیح کاملترو آقا سوسمار جون عزیزمیده بهت
خبر گرونیش رو دارم آخه پارسال همین موقع ها تا آخرای شهریور شاتل بودم.
دانلود هم زیاد میکنم ، اما خب وقتی شبا میشه 3 گیگ دانلود کرد دیگه روز چه کاریه...واسه بیدار نموندن هم راه چارش 2تا نرم افزاره یکی IDM و یکی هم PowerOn خودشون جا من همه کارارو میکنن
پس با این حساب بدون کارت 38 تومان پیاده میشیم....با کارت حدود 28 ???? خب دوستان گرامی هم اکنون نیازمند کارت های طلاییتان هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)