با سلام
من PSP رو به Version 5.03MHU ارتقا دادم و یه بازی هم با فرمت CSO داخل یه فولدر به نام ISO توی psp کپی کردم.الان سوالم اینه که چطوری باید این بازی رو اجرا کنم چون اصلا psp این فایل رو نمیشناسه.لطفا کمکم کنید.
با سلام
من PSP رو به Version 5.03MHU ارتقا دادم و یه بازی هم با فرمت CSO داخل یه فولدر به نام ISO توی psp کپی کردم.الان سوالم اینه که چطوری باید این بازی رو اجرا کنم چون اصلا psp این فایل رو نمیشناسه.لطفا کمکم کنید.
منظورت اینه که این ارور رو می ده the game could not be started ؟
نه مشکلم اینجاست کهاصلا نمیدونم اون بازی که تو فولدر ISO ریختم چطوری و در کجای psp باید اجرا بشه.در ضمن بازی مورد نظر هم transformers هستش.
خوب معلومه!باید بری قسمت game و بعد مموری رو انتخاب کنی...بازیهایی که ریختی اونجا دیده میشن و میتونی اجرا کنی
البته باید پوشه ISO رو همینطور با حروف بزرگ نوشته باشی
همین کار رو انجام میدم ولی psp هیچ بازی رو نمیشناسه و فقط برنامه CFW Enabler v3.60 رو میشناسه.
چندحالت داره
1 - سرعت مموریت پایینه (چند خریدی؟) 2- شاید فولدر iso رو تو فولدر psp ساختی(باید تو شاخه اصلی مموری بسازی) 3-شاید خود فایل اشکال داره (از یه بازی دیگه استفاده کن)
اگه آنلاینی سریع جواب بده
Last edited by wonderful; 28-08-2009 at 22:18.
خیر نداریم
میشه بگید با چه برنامه ای میشه فرمت دایویکس رو تو پی اس پی اجرا کرد و از کجا میشه برنامرو دانلود کرد
مرسی
کلا زیاد از FF خوشم نمیاد.مگر سبک فاینال فانتزی نقش آفرینی نبود ؟ : دی
حجم فایل rar هم 1110 مگ هست و فایل iso هم 1.6 گیگ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)