تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 982 از 1547 اولاول ... 482882932972978979980981982983984985986992103210821482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,811 به 9,820 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس اینجوری میشه اون ترابردپذیری تو ADSL رو که قولش رو داده بودند عملیاتی کرد ؟
    از لحاظ سخت افزاری بستر مناسب برای اجرای این طرح وجود داره تقریبا. و در بعد نیروی انسانی هم با جدا سازی و افزایش تعداد پرسنل تیم رانژه کار خوبی صورت گرفته. اما مشکل بزرگی در قسمت نرم افزاری و پرتال انلاین بصورت زیر وجود داره :

1- پرتال آنلاین مخابرات افتضاحه! شرکت ها نمیتونند 2 تا درخواست رو همزمان ثبت کنند و تا زمانی که عملیات تخلیه شرکت قبلی تایید نشه در سامانه گزینه پرداخت هزینه رانژه برای شرکت جدید فعال نمیشه و این کار رو به تاخیر میندازه. بنابراین باید این سامانه و پرتال انلاین اصلاح شده و شرکتها فارغ از وضعیت خط مشترک بتونند درخواست رو ثبت کرده و سیستم بصورت هوشمند درخواستها رو به ترتیب به اپراتور ارائه بده. یعتنی برای خط شما ابتدا درخواست تخلیه از پورت فلان شرکت و بعد درخواست دایری در پورت شرکت بعدی نمایش داده بشه و اپراتور بتونه همزمان این دو رو در یک مرحله راحت انجام یده.

2- سیستم ارسال درخواست شرکتها افتضاح و عملا بصورت دستیه! باید این سیستم هم اصلاح بشه به طوری که وقتی مشترک مدارکش رو برای ثبت نام انلاین کامل و هزینه رو پرداخت کرد و یا وقتی در سیستم شرکتی درخواست جمع اوری داده شد، بطور آنلاین و بدون نیاز به تایید شرکت درخواست مستقیما به مخابرات فرستاده بشه.
    این مورد در بعضی شرکتها تا حدی برای مراحل ثبت نام انجام شده ولی برای تخلیه همچنان غیر انلاین پیش میرن.

2. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام راهی هست بشه دیتا ریت آپلود رو بالا برد ؟(بیشتر از یک مگابیت) ؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام راهی هست بشه دیتا ریت آپلود رو بالا برد ؟(بیشتر از یک مگابیت) ؟
    در صورت کشش اپلود خط ، فقط با فعال سازی انکس M میشه این کارو کرد و اپلود رو تا 3 مگ افزایش داد برای اینکار هم باید زنگ بزنی به شرکت ، بازم میگم در صورت کشش اپلود ... موفق باشی

5. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در صورت کشش اپلود خط ، فقط با فعال سازی انکس M میشه این کارو کرد و اپلود رو تا 3 مگ افزایش داد برای اینکار هم باید زنگ بزنی به شرکت ، بازم میگم در صورت کشش اپلود ... موفق باشی

ممنون از پاسخگویی....سرعت دانلودم که تحت تاثیر قرار نمیگیره ؟

7. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای من هم افت سرعت اتفاق افتاده همیشه 1.8 رو راحت داشتم ولی حالا به زور تا 1.1 می رسه ( سرویس max ) . خود خط مشکلی نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل رفع شده و همه چیز خوبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی....سرعت دانلودم که تحت تاثیر قرار نمیگیره ؟
    مقداری از سرعت دانلودت افت میکنه در واقع snr دانلود کم میشه و ریت دانلود میاد پایین

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من با تهران تماس گرفتم، گفتم حجمم تموم شده، دوره من تموم نشده، نمی خوام حجم بخرم، لطفا برام این دوره رو بسوزونید تا از دوره بعدیم استفاده کنم.
    گفتن طبق پنل این کار غیر ممکنه، مگه این که بخواید دورتون رو ا تقا بدید و در اون حالت هم باید حجم در پنل باشه که بتونیم این کار رو انجام بدیم. گفتم چرا موقع ثبت نام همون اول به من چیزی نگفتید، گفتن برید از اهواز بپرسید. خلاصه بعد هم بهم گفت این جور که حجم بخرید که به نفعتونه، منم گفتم ابن که چی به نفعمه رو من باید انتخاب کنم، شرکت نمی تونه، به جای من تصمیم بگیره

من قبل عید نمی خوام، جا به جا بشم، ممکن بخوره تو تعطیلی نت نداشته باشم.ولی حتما بعد از عید شرکت رو عوض می کنم.

خط من رو خواستن رانژه کنن، رانژه اهواز دستیه، درست فیش رو جا نزده بودن، دیتا از مخابرات رد و بدل نمی شد، بعد پشتیبانی اهواز می گفت، باید یکی رو بفرستم تست سر خط براتون انجام بده، الان هم کسی رو نداریم، باید سه روز دیگه صبر کنید تا نصابمون بیاد خونتون. هر چی می گفتم بابا خط مشکلی نداره، شما مشکل رانژه دارین، یه نامه بزنید مخابرات، گوش نمی دادن. منم یه آشنا تو مخابرات پیدا کردم از طریق اون فیش رانژه رو دوباره زدن، نتم وصل شد.
    اینم از یه حجم سوزوندن که انجام نمی دن. شاتل فقط اسم در کرده.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واقعا لعنت به این شرکت با این سیستم مزخرفش من توی پنل سرویس بدون شبانه رایگان میخواستم ولی اشتباها تیک نادرست خورده بود و با شبانه ثبت شد و 10 هزار تومن مفت هدر رفت دیگه هرکاریم میکردم نشد تغییرش داد الان یعنی باید تا اخر زمان سرویس صبر کنم تا اون پنل مسخره دوباره باز بشه؟؟ از این شبانه هم میترسم بزنه سرعت مارو محدود کنه

سرویس گیم هم که هر دفعه بعد تغییر سرویس باید با کلی التماس و تمنا بگی فعال کنن عجب گیری کردیم بخدا

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من نمی تونم آنلاین نینتندو سویچ وصل شم یعنی باید سرویس گیم بخرم؟ لعنت یعنی چی؟ چرا بستن؟ مثل اینکه با وی پی ان میشه. ظاهرا گیر سره Nat هست درسته؟ با وی پی ان ایران میشه درستش کرد که سرعتت هم افت نکنه؟ کی داره وی پی ان ایران لطفا پیام بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من نمی تونم آنلاین نینتندو سویچ وصل شم یعنی باید سرویس گیم بخرم؟ لعنت یعنی چی؟ چرا بستن؟ مثل اینکه با وی پی ان میشه. ظاهرا گیر سره Nat هست درسته؟ با وی پی ان ایران میشه درستش کرد که سرعتت هم افت نکنه؟ کی داره وی پی ان ایران لطفا پیام بده
    اتصال به سرور کنسول ها هیچ ربطی به پروفایل گیم نداره دست عزیز جای دیگه دنیال این مشکل باشید ممکنه ایراد موقتی باشه ... به هر حال با وی پی ان ایران و اینجور چیزا حل نمیشه دوست من چون سرورش توی ایران نیست خارجه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •