تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 982 از 1320 اولاول ... 48288293297297897998098198298398498598699210321082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,811 به 9,820 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من که چنین مشکلی نیست البته تا صبح بیدار نمی‌نشینم اما تو دانلود منیجر موبایل که لینکها رو آماده میگذارم و زمانبندی فعال میکنم تو اون ساعت مجانی شروع به دانلود می‌کنه و تالا که هرچه گذاشتم بدون مشکل دانلود شده بوده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان بسته از همراه اول فعال کردم هزینه به قبض اضافه شد اما بسته ایی فعال نشد ! پشتیبانی هم که نیست ، کسی تا حالا تونسته همچین مشکلی بر طرف کنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با این وضعیت adsl اینترنت موبایل یک ساله خیلی بهتره فقط آب پاکی رو میریخت این شرکت همراه اول خوب بود مثلا میگفت یک ساله هر کی بخره به مدت یک سال دانلود شبانه رایگان اون وقت همه میخریدن خودشونو نجات میدادن

4. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینترنت هر سه اپراتور در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده...
    کل اینترنت کشور قطع شده شده اینترانت
    مبین نت ترکیده
    Td lteایرانسل هم دارم قطع شده
    همرا اول هم ترکید رفت پی کارش
    در حال حاضر TD ایرانسل واس من وصله
    ولی همراه اول کلا قطع
    کرج
    بله متاسفانه وضع اینترنت الآن اصلا جالب نیس با اکانت تبدیل ایترانت به اینترنت اومدم و نت همراه هم قطعه هر سه اپراتور
    معلومه شما همسایگانی یا منطقه شلوغی زندگی میکنین, منطقه مون تو قم همچی normal اینترنتمون قطعی نداشته, نه آپراتورها نه dsl

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

معلومه شما همسایگانی یا منطقه شلوغی زندگی میکنین, منطقه مون تو قم همچی normal اینترنتمون قطعی نداشته, نه آپراتورها نه dsl
    دوست عزیز خودشون قطع میکن ربطی نداره.از اوضاع مملکت خبر نداری؟!
    اینترنت ایرانسل و همراه اول رو باز چند دقیقه قبل(ساعت5 غروب) در لرستان قطع کردند....

7. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خوب مطلعم, ماهواره و اینترنت دارم
    منظور از شلوغی اونه
    فقط خواستم بگم اینجا نزد ما قطع وصلی نداشتیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنه
    بعید نیست خصوصا اگر همیشگیه یک شب سیمکارت بندازید رو موبایل مشخص میشه که از مودم هست یا منطقه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

10. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند. کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
    بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
    گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
    ،قط چند نکته است. نوشته 3 تا 7 . ممکنه اشتباه در خبر باشه یا ساعات کمی کم شده باشه. احتمالا سایت همراه اول هم کار کرده باشه خبر را. این از یک خبرگزاری هست.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش ایلنا، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

13. 5 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش ایلنا، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
    گفتن از فردا شب اجرا میشه که ساعت ۷ تموم میشه دیگه تا ۹ نیست ولی فردا صبح هم احتیاط کنید بازم

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

15. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •