به احتمال زیاد کلید ساز قفل در طویله را باز کرده .![]()
به احتمال زیاد کلید ساز قفل در طویله را باز کرده .![]()
Last edited by hosein_artist; 13-10-2013 at 01:07.
الان چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راحت باز میشه ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اینا مگه باهم تفاوت دارن؟
Last edited by mohammad_87; 13-10-2013 at 01:38.
در واقع یه نوع (ه-ک هستش)های جک Hijack هستش هکر از آدرسی که میخوای، روی آدرسی که دلش میخواد هدایتت میکنه! گوگل را ایران نیاوردن؟
مگه اون دایرکت از طرف مخابرات نیست؟شایدم کلا زیر ساخت؟
حتما هست دیگه!وگرنه نباید اینطور بشه.البته اینطور هم میشه گفت که کار اونی هست که تنظیمات را اعمال میکنه![]()
متاسفانه، واقعیتش هم همینه.
گوگل این خودش این امکان رو به مدیران شبکه ی مدارس داده؛ که در صورت تمایل برای اینکه بتونند رصد کنند دانش آموزان چی توی گوگل جستجو میکنند، آدرس https رو به روی روی آدرس غیر امن http هدایت کنند...
ولی فیلترینگ ایران اومده از این مساله سوء استفاده کرده و کل ترافیک کشور رو به سمت آدرس قابل شنود هدایت می کنه...![]()
من در تعجبم، اینقدر شنود بدرد چه کاری می خوره ؟ اصلا چه طوری میخوان این حجم اطلاعات رو پردازش کنن ؟ از اون مهم تر کاربر عادی مگه میخواد توی این نت چی کار کنه که اینقدر هر روز یه مسخره بازی درست میکنند ؟ چیزی که پر واضحه اینه که هدف فقط کاربران عادی هستن و بس.
به چه درد میخوره؟اکثر کار برادران اطلاعات از همین شنودهاست دیگه
حالا از گوگل به چی میرسن؟به خیلی موارد
اصلا این میشه یک جامعه آماری که کلی مسایل کلی و جزیی رو میشه ازش درآورد.مخصوصا در روزهاییکه حوادثی خاص رخ میده،عکس العمل ملت کاملا در سرچ ها بازتاب داده میشه و کلی کاربردهای دیگه
هزینه اش رو هم که هر چقدر بشه مهم نیست چون خودمون داریم می پردازیم.ماهی 40 تومن برای اینترانت ملی
من چند وقتیه دانلود هام ، هی تو لحظه آخر که میخواد فایل اسمبل بشه ارور میزنه و دوباره از اول شروع میشه !!
ربطی به نت داره یا مشکل نرم افزاریه ؟!
( قطعی زیاد داره نت من چند وقتیه )
دروغ دروغ دروغ
سواستفاده از اینترنت بجای واژه اینترنت ملی یا..
از ساده لوح بودن مردم حداکثر استفاده را دارند می برند
SSL رو هم برداشتند که راحت شنود کنند
تبریک به جهل و نادانی که همواره بر خلاقیت و نواوری در ایران چیره شده است
بچه ها هر چی خبر این روزها می بینید که تو روزنامه, تلویزیون, رادیو راجب بهتر شدن اینترنت, سرعت, نمیدونم و..میگند همش شبکه داخلی هست گول نخورید
Last edited by italodance; 13-10-2013 at 09:18.
سلام !
آقا الان وضع مخابرات چطوره ؟
قراره نامحدودا رو وردارن ؟
من خودم 6-7 سال (تقریبی) از آسیاتک سرویس دارم .. نامحدوداشو گرون کرده و براش محدودیدت گزاشته ... میخوام کوچ کنم مخابرات !
کوچ کنم مخابرات یا یه جای دیگه ؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)