تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 982 از 1291 اولاول ... 48288293297297897998098198298398498598699210321082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,811 به 9,820 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

این ایرانسل یعنی ری..ه بدجور و آب هم که قطع شده ظاهرا........
    2 مگ نامحدود دارم ، میگم آقا سرعتم روی 80-100 هست میگه طبیعیه و اشتراک 1 به 8 هست و مشکلی نیست و اصلا قانون اینه که سرعت 32 باشه .
    میگم چرا داری ...شر میگی و این کجاش قانونه که باید سرعت یک هشتم بدی و اینکه اجازه داری همچین سرعت .... بدی دلیل نیست که قانون باشه که باید روی این سرعت سرویس بدی، میگه باز قانون هست و رو ما نظارت هست رو بقیه نیست !
    میگم فقط رو شما نظارت هست و رو شاتل و پارس آنلاین و مبین نت و مخابرات و پیشگامان نیست ؟ میگه اونا کوچیکتر از ما هستن و ما رو نباید با اونا مقایسه کنی !
    یعنی جای این ابله هایی که اسم خودوشن رو گذاشتن پشتیبانی سیب زمینی بود خاصیتش بیشتر بود. از موجودات چهارپا فک کنم کمتر میفهمن.....

2. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این ایرانسل یعنی ری..ه بدجور و آب هم که قطع شده ظاهرا........
    2 مگ نامحدود دارم ، میگم آقا سرعتم روی 80-100 هست میگه طبیعیه و اشتراک 1 به 8 هست و مشکلی نیست و اصلا قانون اینه که سرعت 32 باشه .
    میگم چرا داری ...شر میگی و این کجاش قانونه که باید سرعت یک هشتم بدی و اینکه اجازه داری همچین سرعت .... بدی دلیل نیست که قانون باشه که باید روی این سرعت سرویس بدی، میگه باز قانون هست و رو ما نظارت هست رو بقیه نیست !
    میگم فقط رو شما نظارت هست و رو شاتل و پارس آنلاین و مبین نت و مخابرات و پیشگامان نیست ؟ میگه اونا کوچیکتر از ما هستن و ما رو نباید با اونا مقایسه کنی !
    یعنی جای این ابله هایی که اسم خودوشن رو گذاشتن پشتیبانی سیب زمینی بود خاصیتش بیشتر بود. از موجودات چهارپا فک کنم کمتر میفهمن.....
    طرف یجورایی راست میگه یجورایی هم چرت و پرت، طبق دستور سازمان تنظیم مقررات اشتراک یک به هشت هست ولی نه به این معنی که از اول بیاییم 2 مگ را تبدیل بکنیم به 256 بعد بگیم نباید بیشتر از یک هشتم سرعت اصلی باشه.
    اما اگر یه سر به تاپیک مبین نت بزنی میبینی وضع مبین نت خراب تر از این حرفاست و نا محدود مبین نت یک به دهه و همه بچه ها میگن نامحدود مبین نت چیزی در حد فاجعه است.

4. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب من می تونم کاری کنم تا همیشه به یک دکل متصل بشه?
    اگر مودمتون رو اپدیت نکرده باشید بله میشه .باید قسمت فرکانس ها رو از کنسول مودم پیدا کنی و ببینی روی کدوم سیگنال بیشتره اون رو بزاری و بقیه رو پاک کنی .فقط به چند نکته باید توجه کنی :

- اگر روی یک فرکانس قفلش کنی فقط در همون مکان میتونی استفاده کنی و در صورتی که جای مودم رو عوض کنی ممکنه اینترنت قطع بشه .پس قبل از پاک کردن تمام فرکانس ها رو به همراه پهنای باندشون یادداشت کن

-ممکنه روی یه دکل بهترین سیگنال رو داشته باشی اما به خاطر ترافیک روی اون سرعت کم باشه پس این موارد رو هم روی دکل ها چک کن و بهترین رو از لحاظ سرعت و سیگنال انتخاب کن.

-اگر مودم رو از طریق نرم افزار سایت ایرانسل اپدیت کردید به هیچ وجه امکان تغییر دکل و یا فرکانس وجود ندارد..

یا علی..

6. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

طرف یجورایی راست میگه یجورایی هم چرت و پرت، طبق دستور سازمان تنظیم مقررات اشتراک یک به هشت هست ولی نه به این معنی که از اول بیاییم 2 مگ را تبدیل بکنیم به 256 بعد بگیم نباید بیشتر از یک هشتم سرعت اصلی باشه.
    اما اگر یه سر به تاپیک مبین نت بزنی میبینی وضع مبین نت خراب تر از این حرفاست و نا محدود مبین نت یک به دهه و همه بچه ها میگن نامحدود مبین نت چیزی در حد فاجعه است.
    بابا کلا داره .... میگه
    طبق قانون اینا اجازه دارن تا یک به هشت یا یک به ده شیر کنن ، نه اینکه مکلف هستن تا این مقدار شیر کنن.
    2مگابیت میشه همون 256 کیلوبایت که اینا تقسیم به 8 میکنن..........
    مبین رو به اون نگفتم و حواسم نبود ، اینجا نوشتم
    حالا من نامحدودم و با توجه به شرایط هیچ چیزی بهتر از ایرانسل ندارم اما خوب چند نفر دیگه از دوستام که حجمی ایرانسل هم دارن ، شاکی هستن از سرعت ها و بقیه شرکت ها روی محدود ها دیگه از این بازی ها در نمیارن........

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب ایرانسل هم کارش تموم شد ... دقیقا بعد از برداشتن تخفیف 20% پهنای باند توسط زیر ساخت ایرانسل هم احتمالا برای این که مجبور نشه قیمت پایانی رو بالا ببره و گرون کنه شروع کرده به کم فروشی حالا یا به صورت افزایش بیشتر شرینگ یا ندادن پهنای باند قراردادی. سرویس 2 مگی که راحت 245 رو در بیشتر روز میداد دقیقا بعد از این اتفاقات در هیج ساعت روز بالای 150 نمیره. 2 صبح - 5 صبح - 4 بعد از ظهر فرقی نیکمنه سرعت حتی به 200 نزدیک هم نمیشه !

9. 2 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اگه اینطوریه باید کم کم Isp عوض کرد...........
    کسی جایی رو میشناسه که 2 مگ نامحدود با همین حدود قیمت سرویس بده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سرعت دانلود 2 مگ نامحدود 60-80 کیلوبایت..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما دلتون خوشه بابا من وایمکس ایرانوِل دارم سرعت شب ها که کاربر زیاده میره رو 2 کیلو بایت بر ثانیه
    پشتابانشون هم که سردسته گا.و های عالمن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت دانلود 2 مگ نامحدود 60-80 کیلوبایت..........
    محدود و نامحدودش یکیه فرق نمیکنه .کلا من به این نتیجه رسیدم که ایرانسل بیشتر از 512 نمیکشه اگر 512 بگیری تقریبا بدون نوسانه ولی اگر بیشتر بشه همیشه بین 512 تا 2 مگ در نوسانه .لامصب کلی کاربر گرفته هنوز زیرساختش رو ارتقا نداده .نتیجش میشه همین .

14. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

محدود و نامحدودش یکیه فرق نمیکنه .کلا من به این نتیجه رسیدم که ایرانسل بیشتر از 512 نمیکشه اگر 512 بگیری تقریبا بدون نوسانه ولی اگر بیشتر بشه همیشه بین 512 تا 2 مگ در نوسانه .لامصب کلی کاربر گرفته هنوز زیرساختش رو ارتقا نداده .نتیجش میشه همین .
    محدود و نا محدود آره یکیه.
    من از خرداد 91 دارم و تا بهمن اصلا مشکلی نبود و میانگین واقعا 250 به بالا بود.
    بعدش 10 روزی گیر بود یکمی نوسان داشت و دوباره درست بود تا 4-5 روز پیش........
    حالا جالبه که طرف تو پشتیبانی میگه ما امکاناتش رو داریم و به ما اجازه نمیدن بدیم...
    دلم میخواست بگم برو اینقد .... نگو عمه.... فکر میکنن همه عین خودشون نفهمن.......

16. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •