میشه بیشتر توضیح بدین من مشتاق یادگیری هستم![]()
میشه بیشتر توضیح بدین من مشتاق یادگیری هستم![]()
دوستمون chaharnazm زحمت کشیدن پاسخ دادن.
فقط یه نکته ای من عرض کنم که هیچ قانونی واسه تعداد بیشتر ووفر یا یونیت برای صدای بهتر وجود نداره.در نهایت این گوش شماست که تصمیم می گیره.
MX5 موزیکال تر هست.اگر استفاده زیادی برای موزیک دارید MX5 تهیه کنید ولی اگه بیشتر کاربردتون فیلم هست و قصد هزینه زیاد هم ندارید MX3 هم گزینه خوبیه.
سلام--اقای رایان--فکر می کنم mx1 ,mx2 ,mx3 ,x4, mx5 ,mx6 باند استریو هستند وmx300 ست سینمای است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام--تشکر-- اما بالخره گوش نقش مهمی دارد توی انتخاب بلندگو اما چند درصد از دوستداران صدای زیبا دلنشین و خوب جایی دارند برای تست صداهای اسپکرهای برندهای مختلف؟؟تنها جا به نظر من توی ایران شو روم فروشگاه اگوستیک که اون هم در تهران است لااقل کسانی توی تهران هستند به فروگاه دسترسی دارند و بقیه به این راحتی دسترسی ندارند---
اما برای تعداد درایو ها حتما شرکت بزرگی مثل فوکال و میشن که صاب تکنولوژی وسبک وطراحی توی صدا هستند-دلیلی دارد که مثلا توی مثلا اسپکر اریا 936 از 4 عدد درایو 6.5 اینچ در این بلندگو استفاده می کند وشرکت میشن و...برای چه توضیحی است--از دوستان می خواهم در این باره اگر مطلبی دارند بگن----مخصوصا اقا رایان واقای نجفی--![]()
Last edited by poloton7; 15-04-2015 at 19:14.
دوستان منتظرم
Last edited by 8921404013; 16-04-2015 at 11:57.
MX3 به صورت پکیج سینمایی تولید شده.
ولی از مدلای دیگه هم میشه جهت ست های سینمایی استفاده کرد.
سلام--
احتمالا همان mx3 راسوراند وسنتر اضافه کردند وتبدیل به ست سینمای شده وجالبه به قول دوستان با اضافه کردن سنتر و دو عدد سوراند قیمتش 2.5 ملیون شده؟؟؟
ظاهرا کسی اطلاعات نداره
آقای رایان پس زحمت بکشید من با هزینه 1300 تا 400 بخوام جدا بردارم یعنی ساب ووفر و پلیر که امکانات مناسب باشه واسه پخش بلوری مناسب برای دیدن فیلم های hd با صدای خوب و دیدن فوتبال دیجیتال شبکه های ملی صدا خوبو واضح باشه
-کیفیت خروجی حدود 1080p با سرعت بالا مثلا 60فرم بر ثانیه
-قابلیت کاهنده نویز فایلهای mpeg
-عمق تصویر بارنگ بالا حداکثر باشه مثلا 36 بیت
-هم پرت hdmi و هم optical و هم usb
-پشتیبانی صداهای dolby :dolby true hd : dts hd : dolby digital : dolby digital plus : dts hd high :mp3 :aac:
-پشتیبانی ویدیویی mkv : mpege2 : divx hd: avc hd :
-پشتیبانی از arc
-dts دکودر
-dolby دکودر
-ورودی فلش مموری ntfs و fat32
-پشتیبانی از زیرنویس srt
خلاصه چیزی که بعد پشیمون نشم که کاش فلان چیزو میگرفتم فک کن واسه خودته این وسیله با این قدر هزینه چی جم میکردی من ساکن رشت هستم چیزی که همین جا بشه جم کرد.ممنون میشم جواب بدید
Last edited by 8921404013; 16-04-2015 at 12:04.
شما با این هزینه باید یه پکیج سینما بلوری بگیرید.همه شرکت ها که تو این رنج قیمت محصولات تولید می کنند از نظر امکانات و خواسته های شما برابرند و بر دیگری برتری ندارند.پس با توجه به سلیقه خودتون یه مدل از هر برندی که دوس دارید انتخاب کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)