سلام دوستان ميشه كسي براي من با استفاده از برنامه pro evo قدرت يك بازيكن بنام masood را تا 80 الي 83 زياد كنيد براي من بذارد براي قسمت به سوي افسانه شدن
سلام دوستان ميشه كسي براي من با استفاده از برنامه pro evo قدرت يك بازيكن بنام masood را تا 80 الي 83 زياد كنيد براي من بذارد براي قسمت به سوي افسانه شدن
این که کار سختی نیست خودت با یک کد تقلب هم میتونی این کارو بکنی تو گوگل سرچ کن!
با سلام خدمت تمامی بچه ها
اول از همه به خاطر اینکه احتمال داره این جوابو داده باشید و من دوباره سوال میکنم معذرت خواهی می کنم.چون هر چی جستجو کردم چیزی درست حسابی پیدا نکردم.
مشکل من اینه که pes 10 رو روی ویندوز 7 اجرا می کنم توی بازی که 1- تصویر تیک داره در ضمن 2- بالا و پایین صفحه یه حاشیه مشکی میاد.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سیستم من یه لپ تاپ vostro 1520 هست.
وحید جان و وین رونی ممنون از جوابتون
تیم Realعزیز جان شما چه تیمی داری؟وضعیت تیمت چطوره؟
من با منچستر الآن چند وقته درگیر هالک هستم اما هنوز نتونستم بخرمش،دیگه رونالدو کار بسیار سختیه خریدش
وضعیت از چه نظر ؟! کجا باید وضعیتشو ببینم !؟
رونالدو رو دارم . رونالدنیو رو میخوامش ! خیلی با قیافه و اخلاق ورزشکاریش حال میکنم !
----
من NANI رو خریدم این عکس کشید پولم ازم کم کرد :
ولی اصلا معلوم نیست کجا رفته ؟ اصلا توی لیست بازیکنام نیست ؟! کجا رفته ؟
در ضمن بعد که خاستی توضیح بدی ممنون میشم در مورد فروش بازیکن ها هم توضیح بدی . یه سوال دیگه :
این RAUL توی تیم REAL بازیکنه فوق ضعیفیه ! چرا توی ترکیب اصلیه تیمه ؟ بفروشمش ؟ و بازیکن سرعتی کیوو بخرم ؟ً!
---------
یک سوال دیگه هم هست :
این علامت یعنی چی برای خرید بازیکنا ؟
خیلی خیلی ببخشید سوالام زیاده . مبتدیم دیگه .
Last edited by Reza Azimy_RW; 05-02-2010 at 13:14.
مشکل از ویندوز نیست . مشخصات نداره این لب تاب ؟ مشخصاتشو بگو شاید سیستمت نمیکشه . حاشیه سایه هم مربوط میشه به :با سلام خدمت تمامی بچه ها
اول از همه به خاطر اینکه احتمال داره این جوابو داده باشید و من دوباره سوال میکنم معذرت خواهی می کنم.چون هر چی جستجو کردم چیزی درست حسابی پیدا نکردم.
مشکل من اینه که pes 10 رو روی ویندوز 7 اجرا می کنم توی بازی که 1- تصویر تیک داره در ضمن 2- بالا و پایین صفحه یه حاشیه مشکی میاد.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سیستم من یه لپ تاپ vostro 1520 هست.
فایل Setting رو توی قسمت نصب بازی باز کن و اونجا که رزولیشن رو تنشیم میکنی Resolition 4:3 یا 16:9 رو امتحن کن .
تنظیمات رو هم روی پایینترین قرار بده ببین مشکلیت حل میشه ؟ مثلا روی Low و روزلیشن 640*480 و تیک Use FrameSkiping و .....
پست قبلیم به علت ذغالی بودن اینترنت ویرایش نشد
آهان خوب شما بازیکن مورد نظر را خریدی اما تو لیستت نیست.درسته؟
خوب احتمالاً وسط فصل یعنی زمانی که فصل نقل و انتقالات نیست خرید کردی.یه چیزی تو همون مایه های قراداد داخلی.خوب اون بازیکن برای شماست اما باید صبر کنی فصل نقل و انتقالات برسه.مثلاً میان فصل یا پایان فصل.
در مورد فروش بازیکن هم باید در قسمت Negotions و در بخش My team روی هر بازیکنی که می خوای بفروشیش بری و X را میزنی و از لیست باز شده بازیکنت را تو لیست فروش یا لیست قرضی قرار میدی.
من فکر کنم اگه الآن آقا وحید هم بود می گفت رائول را بفروش.من فروارد سرعتی سراغ ندارم.البته بالوتلی خوبه اگه بتونی از اینتر بخری
اما ریبری...یه چیز می گم یه چیز می شنوی.سرعتی تکنیکی عالیه عالی فقط مهاجم نیستش
ببخشید خیلی خوب راهنمایی نکردم
بازیکن می خوای باید وحید بیاد.اکثر بازیکنان جوان و با استعداد را میشناسه
اول از رونی تشکر می کنم که خوب توضیح داد بعد Reza Azimy_RW عزیز فکر کنم باید برات کامل توضیح بدم.فعلا به نظر من زیاد بازی نکن تا آموزش کامل نقل و انتقالات رو بذارم تا برای همه دوستان مفید باشه.به نظرت امروز خوبه بذارم؟ اگه موافقی بگو که بشینم کامل الان بنویسم.راستی یه برنامه ساده بگو که بشه عکسو کوچیک کرد چون با paint فکر کنم نمیشه این کار رو کردفقط برنامه هایی مثل فوتوشاپ نباشه.فکر کنم با عکس توضیح بدم خیلی بهتر باشه.
یعنی شما پیشنهاد میدی بعد باشگاه مورد نظر تصمیم میگیره با شما مذاکره کنه یا نه که اگه قبول کنه یه مبلغی به شما پیشنهاد میده که شما میتونی اونو کم کنی و بعد دوباره نظر اون باشگاه رو هفته بعد از این پیشنهاد ببینی.بازیکنان بزرگ معمولا دفع های اول که مذاکره باهاشون می کنی اصالا بهتون هیچ مبلغی پیشنهاد نمیدن و broken down میشن.در این موارد باید کامل توضیح بدم.این علامت یعنی چی برای خرید بازیکنان ؟
متاسفانه بعضی بازیکنان خیلی پسرفت می کنند و به خصوص بازیکنان بالای 30 سال شاید حتی مثلا از سرعتشون بالای 20 تا کم بشه!!!بازیکنان سرعتی خیلی میتونی بخری که من قبلا یه لیستی از بازیکنان سرعتی گفتم ولی فعلا از نقل و انتقالات و کلا مسترلیگ یکمی دست بکش تا من توضیح کامل بدم و بتونی راحتتر بازیکن بخری.این RAUL توی تیم REAL بازیکنه فوق ضعیفیه ! چرا توی ترکیب اصلیه تیمه ؟ بفروشمش ؟ و بازیکن سرعتی کیوو بخرم ؟ً!
مشخصات سیستم :
cpu:intel core 2 duo 2.20 GHz
Ram:2 GB DDR2
Graphic:Nvidia Geforce 9300M GS
Total:1021MB
video memory:256mb
shared system memory:765mb
اینو هم بگم که روی یه سیستم دیگه با گرافیک 512mb و سی پی یو 2.4 حاشیه داره و با این چیزهایی که شما می گید هم حاشیه درست نمیشه ولی دیگه تیک نداره.
این v-sync چیه ربطی به اون نداره؟
دوست عزیز سیستم من از سیستم شما بالاتره ولی اون خط وسط تصویر رو فقط تو ویندوز هفت دارم ولی تو ایکس پی خیلی راحت بازی میکنم.جالب اینجاست که روی یک سیستم با قطعات متوسط این مشکل تو سون نیست!با اون تنظیمات خیلی کار کردم ولی بیخیال پی اس رو سون شدم.اما برای خط بالا و پایین صفحه هونطور که اشاره شد مربوط به تنظیمات setting میشه.ضمنا گزینه full screen رو حتما تیک بزن.
ار همه ممنون بابت زاهنمایی - بینهایت ممنون
راستی این دربوازه بان رو چجوری باید توی پنالتی گرفتن کنترل کرد ؟ انگار اصلا تکون نمیخوره یا به هر سمتی خاست شیرجه میره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)