من اولاشو فهمیدم+ وسطا + آخرا =))نه که تو خیلی فهمیدی !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من اولاشو فهمیدم+ وسطا + آخرا =))نه که تو خیلی فهمیدی !
سلام این function دیگه چیه
مقدار دمیجی هست که میزنی
اولی برای فایرام و دومی برای اسلحه های ملی هست
اين فرموله خرابه! همچي رو توي هم ضرب مي كنه!! با اين حساب من بايد الان سه چهار هزارتايي دميج بزنم!!
می خواستم چند تا فحش بدم بهت ولی گفتم حیف به این کاربر ویتامین جونم![]()
منم میگم خرابه
فکر کنم منظورشون اینجوری باشه
Gun + function ( Shooting ) - Function ( Reflex + 0.5 * Toughness ) = Dmg
Sword + function ( Vigor ) - Function ( Toughness + 0.5 * Reflex ) = Dmg
ولی باز نفهمیدم Function چیه؟ مقدار دمیج اسلحه ها که برا Gun و Sword هستش نه Function
ولی تو این فرمول اثری از Appearance و Tacitic نیست! همچنین Dodging و Aim! اونا هم برا دوئل مهمند
ٌworld 2 the-west رو میگی دیگه اونجا 2 تا از دشمنای عقده ای یه هفته دم شهرمون تکون نمی خوردن فقط 24 ساعته می خوابیدن آخه من چند بار اکثر شهرشونو زده بودم بعدش تا من بیدار میشدم منو Pass out می کردن تا 48 ساعت تموم میشد میخوستم برم سراغشون ولی مثل همیشه خواب بودند بعد به ساعت نمی کشید که دوباره Pass Out میشدم تو یه هفته 4 بار Pass Out شدم به بقیه بچه ها هم گفتم با هیچ کس تو اون یه هفته دوئل نکردند از محاسبه مالیات ها هم خسته شده بودم این shimiaiii چند بار مالیات رو نداد من گفتم ولش کن بذار مالیاتو کم کنیم تو قبول نکردی 2 بار بیرونش کردی اونم چند بار به من میل زد که هر چی داشتم ریختم تو خزانه ولی کلاً اعصاب برام نمونده بود
ولی یه هفته بعدش پشیمون شدم که اکانتمو دیلیت کردم الآن هم با اکانتی که تو امضام می زنم تو ورلد های 1 تا 5 البته به طور حرفه ای 1 رو ادامه میدم
Last edited by *alimachal*; 19-06-2009 at 23:03.
دوستان یک تعداد اکانت دارم که در عمر خیریه وقف شما میکنم
همشون هم :
+20 +40 هستند
غلط املایی کجا بو؟بردم پیش معلم املامون گف تو که غلط املایی نداری فق یه خط جدید اکتشافیدی .
ولی واقا غلط املایی داشتم؟؟؟ببینم اینا رو میگی که قرمز کردم؟اینجوری واسه تخلیص مینویسم مثل همون
i am که مینویسن im بر فرز داثتم جولو بگیه چرا زایع میگنی:43:.
بی ادب
فحش چیه ؟
اونجا که ما بعدا زدیم در کونشون گذاشتیم
وقتی تو هم رفتی محمد هم رفت ( رنک دو دوئل ورلد یک ) ولی بعد یه مدت دلش تنگ شده و برگشت ولی تو همونجا موندی و نیومدی![]()
منم که فعلا توی هیچ ورلدی نیستم و دارم آماده میشم برای ده !
اکانت منه ؟
ها .... ؟
گفتم من نیگا کردم غلطی ندیدم شاید منظورت این خلاصه نویسیای منه؟اینکه مثلا فقط رو مینویسم فق یا گفت رو مینویسم گف یا واقعا رو مینویسم واقا مثل زبان انگلیسی که i am رو مینویسن im .بعدشم گفتم بر فرض غلط املائی داشتم جلو بچه ها ضایع نکن که.
دوباره رو این پستم شرح بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)