476 ص
نه ! فقط آخرش تست های کنکور 91 با جواب اضافه شده
476 ص
نه ! فقط آخرش تست های کنکور 91 با جواب اضافه شده
Last edited by m-asadabadi; 05-12-2012 at 01:15.
1-ریاضیات پایه فار از نظر من خیلی کتاب ضعیفیه
2-شما که حسابان میگیری ، به جای ریاضیات پایه ، ریاضی2 خیلی سبز رو بگیر خلاص!
3-حسابان خیلی سبز بهتره
4-دیفرانسیل اگه خیلی ضعیف نیستی الگو رو بگیر !
فیزیک فار توضیح واضحات و شرح های خارج از متن زیاد داره ولی خیلی پایه ای و پله پله و قابل فهم جلو رفته ، از سطح زیر صفر شروع کرده تا حد المپیاد بالا رفته .طبقه بندی خوبی هم داره ، بنظر من سبکش یکی از بهترین کتابای آموزشی بازار در بین همه ی درسهاست . البته اینایی که گفتم فیزیک 1 پیش بود ، تو فیزیک2 پیش کتاب معمولیه .
گسسته فار تو فصل گراف و احتمال یه کم زیادی فرمول بازی راه انداخته که بنظر من میشده با مفهوم ، همون ها رو حل کرد . اما تو نظریه اعداد و ترکیبیات بد نیس
برای آینه ها نشر الگو بهتره یا خیلی سبز؟؟؟
مرسی این نشر الگو خیلی سطح بالا و کنکوری درس داده من نمیقهممکتابی سطح پایین فقط برای امتحان پیش دانشگاهی نیست؟
انگلیسی پیش دانشگاهی قواعد هم داره؟ اگه اره یک کتاب خوب هم برای اموزش قواعدش معرفی کنید
مرسی
این سوال منم هست
چون یکی ابی قلم چی فیزیک پایه رو معرفی کرده بود خوبه اما کامل نیست بنظرم خیلی خلاصه درس گفته و تست داده
من یه چیزی می خوام اول خوب توضیح و درس داده باشه بعد تست
فیزیک 1 الگو همه فصل ها رو داره کتاب آموزش و تست جدا هم هستن .البته کتاب آموزششم تست داره ولی کمتر.
فیزیک 1 خیلی سبز فقط اپتیک (آیینه ، عدسی و نور هندسی) داره ولی تسته تو پاسخ تشریحی هاش درسنامه داره.
Last edited by m-asadabadi; 05-12-2012 at 15:07.
1-پرسمان گاج
2-زبان پیش انتشارات خط سفید
منم بعد دیدن pdf اش همین نظرو داشتم،گفتم بپرسم بازم
نگاه کردم pdf اشو،بنظر بر پایه تسته که تو پاسخنامه درسنامه آورده،از این سبک خوشم نمیاد2-شما که حسابان میگیری ، به جای ریاضیات پایه ، ریاضی2 خیلی سبز رو بگیر خلاص!
منم خوشم اومد ازش3-حسابان خیلی سبز بهتره
دیفرانسیل بستگی به حسابانو پایه داره دیگه،فک کنم اگه خیلی سبزو خوب بخونم تو درک دیف خیلی کمکم کنه،بازم ممنون4-دیفرانسیل اگه خیلی ضعیف نیستی الگو رو بگیر !
نگفتین ریاضی 2 سال 89 با 91 فرقی میکنه؟
1-اگه ازین سبک خوشتون نمیاد ریاضی2 خوشخوان(حاجی زاده) اول آموزش بعد تسته.
2-زاستی تو دیفرانسیل هم میخواید اول آموزش بعد تست باشه ، تو این سبک کتاب عباس مرادی (انتشارات کوله پشتی) خیلی خوبه .
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)