از128 کیلوبایت بر ثانیه نبایستی باشه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
از128 کیلوبایت بر ثانیه نبایستی باشه.
سلام.دوستان امروز به خاطر دانلود رایگان شبانه رفتم از طرح یاقوت بسته 1 الی 4 مگ یه ساله رو خریدم.میخواستم 2 الی 16 رو بگیرم که پشتیبانش گفت به نظرم بیشتر از 4 مگ جواب نده.
سرعت دانلودش از 250 به بالا نمیره و بهانه میارن که فاصلش از مرکز مخابرات دو باشه نمیشه 16 مگ داد و سرعت کم میشه.الان سرعت دانلودم ازسایت ها بشتر از 260 الی 270 نمیره.تماس گرفتم گفتن که روی 4 الی 5 مگ میبندن خط رو.تصویر اطلاعات مودم رو میزارم دوستان کار بلد راهنمایی کنن که این خط تا چقدر میتونه بگشه و دیتا ریت رو چند مگ الان بستن و خلاصه چقدری میشه از این خط سرعت گشید.ممنون.
امروز دوستان کارشناس اومدن خونه.مودم خودش کار نکر با مودم من با دانلود منیچر دانلود زدن دیدن بیشتر از 250 نمیره گفتن که خط شما بیشتر از 2 مگ رو نمیکشه.اخر سر هم یه برگه دادن که تو رو در واسی امضا کردم.موندم چرا زحمت کشیدن اومدن به که تلفنی میگفتم بیشتر از250 نمیره.دوستان خواهشا ببنید این خط ایا واقعا بیشتر از 2 مگ نمیکشه یا مشکل از جای دیگه هست.ممنون
بله خط شما بیشتر از 2 نمی کشه.یا فاصله شما از مخابرات زیاده و یا سیم کشی ساختمان مشکل داره که بایستی مودم را از دم در تست کنید.
سلام.من باید از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایت تشکر رو بکنم.اگه راهنمایی شما نبود واقعا نمیتونستم مشکلم رو حل کنم.امروز با پشتیبانی صحبت کردم و خط رو تا 5 مگ بستن که واقعا عالی هست و خوشبختانه مشکم هل شد.
تست سرعت رو از یه سرور نه چندان زیاد جالب امتحان کردم ولی خوبه.
سرعت دانلود هم :
و اینم از مشخصات مودم :
هدفم از انتشار این پست این بود که شاید دوستانی که مشکل منو دارن شاید بتونن با تست و آزمون وخطا اینترنت بهتری داشته باشن.
همه ی طرح های صد دانه یاقوت دانلود شبانه دارند؟
.
کسی از دوستان طرح ۱۲۸ تا ۴ مگ رو داره ؟ سرعت دانلودش چقدره ؟
خیر فقط طرح های 1تا 4 و بالاتر دانلود و مکالمه رایگان دارن.سرعت هم معملوم نمیکنه اینا میگن ما تعهدمون روی حداقل هست و تجربه شخصیم اینه که از مخابرات اینترنت گرفتی باید همه پارامتر ها رو خودت شخصی بررسی کنی و نهایت سرعت رو بدست بیاری.دیروز سرعتم از 250 بالا نمیرفت.الان گوش شیطون کر 500 به بالاست.دیشب که سرعت دانلود توی ساعت رایگان روی همون یه مگ بود.امشب باید دید چقدر میشه.
سلام
دانلود شبانه شما با این سرویس ( 1 الی 4 یاقوت ) تقریبا چقدره ؟
ممنون
1.5 گیگ تقریبا.ولی توی ساعت دیگه سرعت بالای 500 هست.توی ساعت دانلود گویا سرعت رو پایین بستن
.
ساعت دانلود شبانه از چند تا چنده ؟
مکالمه رایگانش چقدره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)