نصب لينوكس كنار نسخه هاي ويندوز بسيار راحت هست و هيچ مشكلي هم نيست ، من خودم XP و Linux Ubuntu و Linux Mint رو كنار هم دارم
عوض كردن پارتيشن ها هم مسكلي براي لپ تاپ ايجاد نميكنه البته اگه ويندوز اصلي رو احتياج نداشته باشيد و بخواهيد 7 بريزيد
نصب لينوكس كنار نسخه هاي ويندوز بسيار راحت هست و هيچ مشكلي هم نيست ، من خودم XP و Linux Ubuntu و Linux Mint رو كنار هم دارم
عوض كردن پارتيشن ها هم مسكلي براي لپ تاپ ايجاد نميكنه البته اگه ويندوز اصلي رو احتياج نداشته باشيد و بخواهيد 7 بريزيد
مودم ندارند ، ديگه بهتره به فكر ADSL باشيد ، تا يكي دو سال ديگه كلا نسل مودم هاي Dial Up از رو لپ تاپ ها منسوخ ميشه
مالزي هم فكر نكنم داشته باشه و اكثرا چين هستن
براي كارهاي فشرده و سنگين لپ تاپ خوبي هست و ظريف نيست
متاسفانه Acer 5738g تو بازار خيلي ناياب شده وگرنه لپ تاپ خوبي هست
براي كار شما يه Vostro 1520 جواب گو هست
براي بازيهاي سبك هم مناسبه با گرافيك 9300
سلام
با توجه به تاریخ ریلیز ویندوز 7 . کی لپ تاپ های سونی با این ویندوز وارد ایران میشه . وآیا خوبه صبر کنیم یا نه ؟
ممنون
دوستان ممکنه بگید مدل SR 490 DEB چه رنگهایی تو بازار داره؟
کیفیت بدنه این مدل چجوریه آیا از مدل CS بهتره؟
كيفيت پايه هاي نگهدارنده نمايشگر به مراتب قويتر از CS هستکیفیت بدنه این مدل چجوریه آیا از مدل CS بهتره؟
كيفيت بدنه هم نسبتا از CS بهتر هست مخصوصا كاور پشت
دوستان با 1100 کدوم مدل های اچ پی رو میشه خرید که نسبت به قیمتش بهترین باشه ؟
سلام دوستان
میشه یه لپ تاب دل تا 1 ملیون بهم معرفی کنید.برای خونه میخام.
ممنون.
سلام و تشکر از دوستان که کمک میکنن.........
دوستان من یه سوالی کردم . یه سری جواب هم گرفتم ولی دوباره میپرسم چون نیاز به راهنماییه بیشتری دارم:
دوستان من قصد خريد sony vaio fw-490jab را داشتم که قيمتش حدودن 1ميليونو 300 هزار تومان ميباشد يه مقدار بالاتر........
ولي الان چشم خورد به sony vaio fw-490dfb.چيزه خوبيه ولي قيمتش حدودن اميلينو 600 هزار تومان ميباشد حدودن نزديک به 700 هزار تومانه......
حالا به نظره شما ارزش دارم به پولم اضاف کنم و sony vaio fw-490dfb را بخرم يا همون sony vaio fw-490jab را بخرم.
نظره دوستان چيه؟
بهترين مدلي كه ميشه خريد DV6-1235 هست با اين مشخصات :
Intel 2.2 3mb 1066
4GB DDR2
500GB HDD
ATI 4530
15.6" HD
قيمت پكيج 1 ايران اچ پي 1.800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)