تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 982 از 1126 اولاول ... 48288293297297897998098198298398498598699210321082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,811 به 9,820 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه iblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ADSL

پيش فرض

Show hidden and system files رو انجام دادید؟
    بله ولی هیچی نیست
    با نرم افزار paragon partiton هم تلاش کردم ولی نمی شناسه

قدیما پیش ادمده بود برام که فولدری باز نمیشد، این باز می کرد. ولی اینسری اسماشم داغونه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله ولی هیچی نیست
    با نرم افزار paragon partiton هم تلاش کردم ولی نمی شناسه

قدیما پیش ادمده بود برام که فولدری باز نمیشد، این باز می کرد. ولی اینسری اسماشم داغونه
    مشکلی نسبتا مشابه رو من با فلشم داشتم. با نرم افزار زیکاوری، اطلاعات رو ریکاور کردم

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ADSL

پيش فرض

من اطلاعاتم سنگینه. اکثرا فیلمه. و خیلی هم فیلمای گوشی خودمه که حجماش نزدیک به گیگ هست
    یعنی ریکاوری قدرت گرفتن اونا رو داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام

من یک هارد مدل Seagate ST31000333AS دارم که جدیدا یک سری ارور Spin Retry Count و reallocated sector count داره

وقتی برای اولین بار بوت میشه سیستم درستکار میکنه و سرعت کپیش حدود 110 هست

ول بعد از استندبای که روشن میشه سرعتش شدیدا افت میکنه و به 2 مگ در ثانیه میرسه ضمن اینکه موقع کپی اطلاعات روش موس هم بریده بریده حرکت میکنه

تا جایی که متوجه شدم توی فروم ها مشکلش احتمالا از ماژولش هست . حالا چند سوال دارم

اول اینکه آیا مشکل خاصی این هارد داره و اگر هست از ماژولش هست یا مشکل از سیستم من هست ؟ ( البته روی سیستم دوستم بود و برای فروش داد به من و روی سیستم خودش هم کند بوده ) . اگر مشکلی داره توی فروش اعلام کنم

دوم ، آیا ماژول همون فیرم ور هست ؟ اگر فیرم ور هست از سایت سیگیت نمیشه فیرمورش رو گرفت ، چون میزنه آحرین ورژن هست . ولی به هر حال فیرمورش رو پیدا کردم که کامپیوتر رو ریستارت میکنه و میره توی محیط داس و اونجا هم آپدیت نمیکنه و بوت میشه توی ویندوز . میخوام یکبار دیگه همین آحرین فیرمور رو بریزم چطور باید این کار رو انجام بدم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام

من یک هارد مدل Seagate ST31000333AS دارم که جدیدا یک سری ارور Spin Retry Count و reallocated sector count داره

ول بعد از استندبای که روشن میشه سرعتش شدیدا افت میکنه و به 2 مگ در ثانیه میرسه ضمن اینکه موقع کپی اطلاعات روش موس هم بریده بریده حرکت میکنه

تا جایی که متوجه شدم توی فروم ها مشکلش احتمالا از ماژولش هست . حالا چند سوال دارم

اول اینکه آیا مشکل خاصی این هارد داره و اگر هست از ماژولش هست یا مشکل از سیستم من هست ؟ ( البته روی سیستم دوستم بود و برای فروش داد به من و روی سیستم خودش هم کند بوده ) . اگر مشکلی داره توی فروش اعلام کنم

دوم ، آیا ماژول همون فیرم ور هست ؟ اگر فیرم ور هست از سایت سیگیت نمیشه فیرمورش رو گرفت ، چون میزنه آحرین ورژن هست . ولی به هر حال فیرمورش رو پیدا کردم که کامپیوتر رو ریستارت میکنه و میره توی محیط داس و اونجا هم آپدیت نمیکنه و بوت میشه توی ویندوز . میخوام یکبار دیگه همین آحرین فیرمور رو بریزم چطور باید این کار رو انجام بدم ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان سلام

چک کنید ببینید بعد از 10 روز تعداد ارور افزایش پیدا میکنه یا نه اگر دیدید داره افزایش پیدا میکنه هارد رو به یک مرکز معتبر نشون بدید این ارور نرم افزاری قابل حل نیست ارور اولی به این دلیل است که برای یک بار دور موتور هارد به حداکثر مقدار خود نرسیده است این موضوع هم میتونه از کابل برق هارد باشه هم خود پاور سیستم هم سوکت برق برد هارد و موتور هارد اگر تعداد ارور زیاد نشه مشکلی نیست

8. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    سوال دوم رو هم میشه توضیح بدید ؟

من میخوام یکبار دیگه فیرمور بریزم ولی سیگیت میگه آخرین ورژن رو داری

تا جایی که اطلاع پیدا کردم از ورژن CD BOOTABLE باید استفاده کنم تا دستی توی داس اپگرید کنم

ولی توی نت هر چی میگردم نیست

مدل دقیق ST31000333AS
    فیرمور CCH1

سریال 9TE1C75T

دنبال ورژن بوتیبل هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون
    سوال دوم رو هم میشه توضیح بدید ؟

من میخوام یکبار دیگه فیرمور بریزم ولی سیگیت میگه آخرین ورژن رو داری

تا جایی که اطلاع پیدا کردم از ورژن CD BOOTABLE باید استفاده کنم تا دستی توی داس اپگرید کنم

ولی توی نت هر چی میگردم نیست

مدل دقیق ST31000333AS
    فیرمور CCH1

سریال 9TE1C75T

دنبال ورژن بوتیبل هستم
    اگه تو خود سایت سیگیت فریم ویر جدیدی نذاشته یعنی نیومده براش

دنبال فریم ویر از سایت های ناشناخته نباشید اگر فیک باشه براتون مشکل درست میشه از exe هم میتونید استفاده کنید مشکلی نداره...
    Last edited by EXTREME; 26-01-2015 at 19:05.

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من يه هارد يك ترا توشيبا دارم كه حدود دو ماه از سيستم جداش كردم چون استفاده اي نداشتم الان بعد از اين مدت ، به سيستم وصلش كردم وقتي روشن ميكنم صداي بيب بيب بيب نامحدود از خود هارد بيرون مياد مشكل چيه درست ميشه ؟
    شيراز جاي مطمئن كه تعمير كنه كجاس اخه فايل هاي مهم و شخصي دارم داخلش چش شده

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من يه هارد يك ترا توشيبا دارم كه حدود دو ماه از سيستم جداش كردم چون استفاده اي نداشتم الان بعد از اين مدت ، به سيستم وصلش كردم وقتي روشن ميكنم صداي بيب بيب بيب نامحدود از خود هارد بيرون مياد مشكل چيه درست ميشه ؟
    شيراز جاي مطمئن كه تعمير كنه كجاس اخه فايل هاي مهم و شخصي دارم داخلش چش شده

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

صدا با فاصله یک ثانیه است؟ هارد دیتکت میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •