بله ولی هیچی نیست
با نرم افزار paragon partiton هم تلاش کردم ولی نمی شناسه
قدیما پیش ادمده بود برام که فولدری باز نمیشد، این باز می کرد. ولی اینسری اسماشم داغونه
بله ولی هیچی نیست
با نرم افزار paragon partiton هم تلاش کردم ولی نمی شناسه
قدیما پیش ادمده بود برام که فولدری باز نمیشد، این باز می کرد. ولی اینسری اسماشم داغونه
مشکلی نسبتا مشابه رو من با فلشم داشتم. با نرم افزار زیکاوری، اطلاعات رو ریکاور کردم
من اطلاعاتم سنگینه. اکثرا فیلمه. و خیلی هم فیلمای گوشی خودمه که حجماش نزدیک به گیگ هست
یعنی ریکاوری قدرت گرفتن اونا رو داره؟
دوستان سلام
من یک هارد مدل Seagate ST31000333AS دارم که جدیدا یک سری ارور Spin Retry Count و reallocated sector count داره
وقتی برای اولین بار بوت میشه سیستم درستکار میکنه و سرعت کپیش حدود 110 هست
ول بعد از استندبای که روشن میشه سرعتش شدیدا افت میکنه و به 2 مگ در ثانیه میرسه ضمن اینکه موقع کپی اطلاعات روش موس هم بریده بریده حرکت میکنه
تا جایی که متوجه شدم توی فروم ها مشکلش احتمالا از ماژولش هست . حالا چند سوال دارم
اول اینکه آیا مشکل خاصی این هارد داره و اگر هست از ماژولش هست یا مشکل از سیستم من هست ؟ ( البته روی سیستم دوستم بود و برای فروش داد به من و روی سیستم خودش هم کند بوده ) . اگر مشکلی داره توی فروش اعلام کنم
دوم ، آیا ماژول همون فیرم ور هست ؟ اگر فیرم ور هست از سایت سیگیت نمیشه فیرمورش رو گرفت ، چون میزنه آحرین ورژن هست . ولی به هر حال فیرمورش رو پیدا کردم که کامپیوتر رو ریستارت میکنه و میره توی محیط داس و اونجا هم آپدیت نمیکنه و بوت میشه توی ویندوز . میخوام یکبار دیگه همین آحرین فیرمور رو بریزم چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
دوستان سلام
من یک هارد مدل Seagate ST31000333AS دارم که جدیدا یک سری ارور Spin Retry Count و reallocated sector count داره
وقتی برای اولین بار بوت میشه سیستم درستکار میکنه و سرعت کپیش حدود 110 هست
ول بعد از استندبای که روشن میشه سرعتش شدیدا افت میکنه و به 2 مگ در ثانیه میرسه ضمن اینکه موقع کپی اطلاعات روش موس هم بریده بریده حرکت میکنه
تا جایی که متوجه شدم توی فروم ها مشکلش احتمالا از ماژولش هست . حالا چند سوال دارم
اول اینکه آیا مشکل خاصی این هارد داره و اگر هست از ماژولش هست یا مشکل از سیستم من هست ؟ ( البته روی سیستم دوستم بود و برای فروش داد به من و روی سیستم خودش هم کند بوده ) . اگر مشکلی داره توی فروش اعلام کنم
دوم ، آیا ماژول همون فیرم ور هست ؟ اگر فیرم ور هست از سایت سیگیت نمیشه فیرمورش رو گرفت ، چون میزنه آحرین ورژن هست . ولی به هر حال فیرمورش رو پیدا کردم که کامپیوتر رو ریستارت میکنه و میره توی محیط داس و اونجا هم آپدیت نمیکنه و بوت میشه توی ویندوز . میخوام یکبار دیگه همین آحرین فیرمور رو بریزم چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
چک کنید ببینید بعد از 10 روز تعداد ارور افزایش پیدا میکنه یا نه اگر دیدید داره افزایش پیدا میکنه هارد رو به یک مرکز معتبر نشون بدید این ارور نرم افزاری قابل حل نیست ارور اولی به این دلیل است که برای یک بار دور موتور هارد به حداکثر مقدار خود نرسیده است این موضوع هم میتونه از کابل برق هارد باشه هم خود پاور سیستم هم سوکت برق برد هارد و موتور هارد اگر تعداد ارور زیاد نشه مشکلی نیست
ممنون
سوال دوم رو هم میشه توضیح بدید ؟
من میخوام یکبار دیگه فیرمور بریزم ولی سیگیت میگه آخرین ورژن رو داری
تا جایی که اطلاع پیدا کردم از ورژن CD BOOTABLE باید استفاده کنم تا دستی توی داس اپگرید کنم
ولی توی نت هر چی میگردم نیست
مدل دقیق ST31000333AS
فیرمور CCH1
سریال 9TE1C75T
دنبال ورژن بوتیبل هستم
اگه تو خود سایت سیگیت فریم ویر جدیدی نذاشته یعنی نیومده براش
دنبال فریم ویر از سایت های ناشناخته نباشید اگر فیک باشه براتون مشکل درست میشه از exe هم میتونید استفاده کنید مشکلی نداره...
Last edited by EXTREME; 26-01-2015 at 19:05.
سلام
من يه هارد يك ترا توشيبا دارم كه حدود دو ماه از سيستم جداش كردم چون استفاده اي نداشتم الان بعد از اين مدت ، به سيستم وصلش كردم وقتي روشن ميكنم صداي بيب بيب بيب نامحدود از خود هارد بيرون مياد مشكل چيه درست ميشه ؟
شيراز جاي مطمئن كه تعمير كنه كجاس اخه فايل هاي مهم و شخصي دارم داخلش چش شده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
صدا با فاصله یک ثانیه است؟ هارد دیتکت میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)