اين كارو هم كردم و نسخه ارجينال رو نصب كردم اما باز هم جواب نداد
اين كارو هم كردم و نسخه ارجينال رو نصب كردم اما باز هم جواب نداد
2:تنها راه در این مورد تعویض ویندوز هست.1- فکر نکنم ، چون نصب بازی تا آخر و درست انجام شد ، بدون هیچ گیر و مشکلی .
2- ویندوز چه مشکلی داره ؟ میشه درستش کرد یا نه؟
من که این بازی رو نخریدم ، دانلودش کردم ، راستی کرکش هم نکردم ، اصلا کرک داره؟ چون مال شرکت EA هستش.![]()
3:از جایی که بازی دانلودی هست اگه از لینک ایرانی باشه احتمال فشرده سازی هست.ولی کرکش رو سعی کن گیر بیاری.
اول درایور گرافیکتو آپدیت کن.دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
بعد اگه درست نشد همه درایور ها رو دوباره نصب کن.
اگه بازم نشد ویندوز عوض کن.
اگه اینم نشد سیستمو ببر پیش یک نفر تا قطعات رو بررسی کنه.
خب میگه همین تو کامپیوتر دوستش راه افتاده.من می گم از این فشرده هاست مشکل داره
یه ورژن دیگه امتحان کن
سلام
من دارم Assassin's Creed رو بازی می کنم چند بار سعی کردم وارد شهر Jerusalem بشم ولی تا وارد دروازه می شم از بازی خارج می شه . البته قبلا هم چند جای دیگه از بازی خارج شده بود ولی این بار دقیقا همینجا خارج می شه . فکر کنم یه بخش از سیستمم کم میاره ؟
اینم سیستمم هست:
Intel Pentium 4 - 3.0GHz
MSI GeForce 8400GS Graphics Card
2gig ram
ویندوز هم xp
راهنمایی کنید لطفا
دوست عزيز اگه عكس دوم رو دقت كرده باشيد گرافيك رو اوكي زده و gpu رو unabe كرده و مشكل از gpu هست اگه يه توضيحي در مورد gpu بديد ممنون ميشم
سلام بر همگي
دوستان من در موقع اجراي برنامه Rockstar Games Social Club با ارور زير مواجه ميشم اگه ميشه كمكم كنيد
The applacation failed initialize properly(0x0000135)click on ok to terminate the application
ممنون ميشم كمكم كنيد
s0nami خان، اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟
از سایت زیر آخرین درایور کارتت رو بگیر و بعد از قسمت Add/Remove Programs گزینه NVIDIA Drivers رو بزن، درایور Display رو Uninstall کن و بعد از Restart درایور جدید خودت رو نصب کن، ببین حل میشه؟
البته کارت 5500 شما از کارت گرافیک Radeon 9700 که به عنوان حداقل مورد نیاز بازی ذکر شده ضعیف تره، ولی چون می گید توی کامپیوتر دیگه ای جواب داده به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دو نکته:
1. GPU مخفف Graphics Processing Unit یا در واقع همون پردازنده مستقر در کارت گرافیک شما می باشد.
2. بازی به Pixel Shader 2.0 نیاز دارد نه 3.0.![]()
Last edited by mahi58; 23-08-2009 at 21:24.
فکر کنم این نسخه ای که شما داری خرابه چون تا اونجا که من می دونم یه نسخه از این بازی که اوایل اومده بود یه همچین مشکلی داشت!!
بازم توی تاپیک بازی بپرس ببین همون مشکله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون مثل اينكه مشكل من حل بشو نيست چون با جديدترين ورژن هم استفاده كردم حتي بازيهاي معمولي رو هم بالا نمياورد و اصلا انگار كارت گرافيك نداشتم كه ناچار شدم درايور قبلي رو نصب كنم
الآن نگاه کردم دیدم اگر کارت های سری 5 رو انتخاب کنی یه درایور برات میاره که جزو محصولات ساپورت شده اش کارت 5500 نیست! انگار کارت شما Discontinued است... :(
واقعا این که کارت شما در یک کامپیوتر دیگه جواب داده عجیبه...
ولی به هر حال به عنوان تیر آخر ترکش یه ویندوز هم اگه حوصله کردی عوض کن، و ترجیحا یه ویندوز جدیدتر مثل ویستا بریز ببین چی میشه. البته ممکنه جواب بده، ممکنه نده.
ممنون از تمامي دوستان از جمله شما دوست عزيز براي اطلاع رساني سريعتون چشم ويندوز هم عوض ميكنم ولي چشمم اب نميخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)