تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 981 از 1547 اولاول ... 481881931971977978979980981982983984985991103110811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,801 به 9,810 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من شنبه هفته قبل از فن آوا درخواست تخلیه دادم که همون شنبه تماس گرفتن و درخواستم تایید شد .اما بعد از چند روز خط تخلیه نشد و منم پنجشنبه هفته قبل یعنی 5 روز بعد از تایید درخواستم تو 195 ازشون شکایت کردم که دیروز شنبه بعدازظهر از 195 با من تماس گرفتن که اپراتور مربوطه خط رو دوشنبه هفته قبل (2 روز بعد از تایید درخواست من) تخلیه کرده ! در حالی که چراغ ADSL مودم روشنه و خط رانژه هست . 2 روز قبل از درخواست تخلیه من تو نمایندگی شاتل پیش ثبت نام کردم اما هیچ پولی ندادم . و چندین بار هم رو تمام شماره تلفن های همراهی که به نام من ثبت شده یک پیام اومده که در تاریخ فلان یک عدد سرویس ADSL به شماره فلان با کد ملی شما در اپراتور شاتل ثبت گردیده ! حال من موندم خط من هنوز رانژه فن آوا هست یا اینکه بلافاصله بعد از تخلیه شاتل خط رو رانژه کرده و من متوجه نشدم ؟ آیا شاتل با یه پیش ثبت نام و بدون پرداخت پول خط رو رانژه میکنه ؟ یا این مشکل از مرکز مخابراتی ما بوده ؟ من نمایندگی هم که رفتم برای پرداخت نهایی گفت که خطت آزاده ولی نمیدونست خودشون رانژه کردن یا نه !
    1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.

2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.

2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.
    ولی من از مخابرات و یه بارم های وب که تخلیه کردم خط کاملا از رانژه خارج میشد و این اولین باریه که همچین چیزی میشنوم . مگه نباید پورت DSLAM شرکت آزاد بشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی من از مخابرات و یه بارم های وب که تخلیه کردم خط کاملا از رانژه خارج میشد و این اولین باریه که همچین چیزی میشنوم . مگه نباید پورت DSLAM شرکت آزاد بشه ؟
    پورت اون شرکت ازاد میشه ولی خط آماده رانژه باقی میمونه. برای همین چراغ روشنه.

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کمی توضیح قبلیم خلاصه بود!

به عنوان توضیح کاملتر ما دو نوع MDF مستقر در مرکز مخابراتی داریم. یک نوع قدیمی و اصلاحا دستی و یک نوع اتومات و جدید و فک کنم امروز باید همه مراکز اتومات شده باشند.

در نوع اول که MDF قدیمی بود برای عملیات رانژه باید خط مشترک یک طرف قفسه های MDF نصب و جامپرهای متصل به پورت شرکت اینترنتی به طرف دیگه متصل می شد و این عملیات دستی انجام میگرفت. یعنی خط مشترک کاملا جدا میشد و از نو نصب میشد. که زمانبر تر میکرد عملیات رانزه رو.

در نوع جدید و اتومات MDF ها وقتی خط یک مشترک در یک طرف ترمینالهای MDF نصب میشه عملیات تخصیص پورت و کنترل و جابجایی در طرف دیگه به صورت خودکار با کامپیوتر انجام میشه و خط مشترک دیگه دست نمیخوره. درواقع یک طرفه MDF تنها جابجایی ماتریسی برای تخصیص پورت انجام میگیره. در این نسل کاهش زمان رانژه و کاهش هزینه و بالاتر رفتن قابلیت انجام تعداد مشخص رانزه در یک روز رو شاهد هستیم.

در نهایت باید دوباره متذکر شد که در نسل جدید MDF ها خطوط مشترک هایی که از ADSL استفاده میکنند "اکتیو" باقی میمونه تا پورت جدید بهشون اختصاص داده بشه.

7. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

امروز دوباره قطعی ها به اوج رسیدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای من هم افت سرعت اتفاق افتاده همیشه 1.8 رو راحت داشتم ولی حالا به زور تا 1.1 می رسه ( سرویس max ) . خود خط مشکلی نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dvb55; 11-03-2018 at 14:35.

10. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

کمی توضیح قبلیم خلاصه بود!

به عنوان توضیح کاملتر ما دو نوع MDF مستقر در مرکز مخابراتی داریم. یک نوع قدیمی و اصلاحا دستی و یک نوع اتومات و جدید و فک کنم امروز باید همه مراکز اتومات شده باشند.

در نوع اول که MDF قدیمی بود برای عملیات رانژه باید خط مشترک یک طرف قفسه های MDF نصب و جامپرهای متصل به پورت شرکت اینترنتی به طرف دیگه متصل می شد و این عملیات دستی انجام میگرفت. یعنی خط مشترک کاملا جدا میشد و از نو نصب میشد. که زمانبر تر میکرد عملیات رانزه رو.

در نوع جدید و اتومات MDF ها وقتی خط یک مشترک در یک طرف ترمینالهای MDF نصب میشه عملیات تخصیص پورت و کنترل و جابجایی در طرف دیگه به صورت خودکار با کامپیوتر انجام میشه و خط مشترک دیگه دست نمیخوره. درواقع یک طرفه MDF تنها جابجایی ماتریسی برای تخصیص پورت انجام میگیره. در این نسل کاهش زمان رانژه و کاهش هزینه و بالاتر رفتن قابلیت انجام تعداد مشخص رانزه در یک روز رو شاهد هستیم.

در نهایت باید دوباره متذکر شد که در نسل جدید MDF ها خطوط مشترک هایی که از ADSL استفاده میکنند "اکتیو" باقی میمونه تا پورت جدید بهشون اختصاص داده بشه.
    پس اینجوری میشه اون ترابردپذیری تو ADSL رو که قولش رو داده بودند عملیاتی کرد ؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاتل دیگه اون شاتل قبلی نیست

13. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینجا که مشکلی نیست فقط دیروز ۱ بار قطع شد برای چند ثانیه ...

15. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام راهی هست بشه دیتا ریت آپلود رو بالا برد ؟(بیشتر از یک مگابیت) ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •