شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?
شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?
حالا نوبت توئه حدس بزنی !
![]()
اقا حالا که اینطور شد تمام تست هایی که توی این تاپیک گذاشتید فیکه .هر کس راست میگه سرعتش بالاست از این به بعد لینک میزاریم از اون لینک دانلود کنید تا مشخص باشه راسته یا فیک.
این چه تستی هست که سرعت سند 33مگ اونوقت دانلود 464!!!
ثانیا تستی که گذاشتی اصلا ثبات نداره. مثل تست من بزار یه 10 دقیقه جریان داشته باشه
اگه شد امشب واست یه تست 2 مگ می زارم که شکی توش نباشه
فیک نبودنش هم می تونی از اینجا ببینید فکر کنم سریع ترین اینترنت خانگی رو تو ایران داشته باشم.
...............................
Last edited by arash59b; 21-03-2014 at 21:13.
داداش BDA رو باز کردی ، افتاده رو شبکه اینترنتت![]()
خداییش خیلی سرعت سندت بالاس اینو قبول دارم که سرعت سندت از سرعت سند من بالاتره
ولی رکورد دانلودمو فکر نمیکنم کسی بتونه بزنه اونم دانلودی که رایگانه و نگران ترافیک نیستی یعنی نامحدود![]()
Last edited by farshad0123; 21-03-2014 at 18:13.
فکر کنم باید یه فایل 5گیگ بزارم که اگه 10 دقیقه گذشت دانلودش تموم نشه چون سرعت دانلودم الان از 2مگم زده بالاتر
منتظر تست های بعدی ما باشید
Last edited by farshad0123; 21-03-2014 at 18:20.
اولا که من این جمله رو برای اون دوست عزیز گفتم
دوما شما شب بزار که ترافیکت تموم نشه چندتا فایل هم بزار که که ادامه داشته باشه![]()
داداش ست آفلاینه (نعوذ بالله) ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم یکی دیگه
![]()
Last edited by lamp23; 21-03-2014 at 19:22.
ارش شما نیازی نیست بزاری چون قبولت دارم فقط این فرشاد مشکوک میزنه.بعد هم قرار شد لینک بزاریم نه اینکه از هر جایی که دلتون خواست دانلود کنید و بعد لینک دانلود رو پاک کنید و عکسش رو بزارید.این که نشد تست
این لینک رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس لینکی که گذاشتم تو عکسش مشخص نباشه یعنی فیکه.ضمنا لینک اسپید تست هم باید همراهش باشه تا مشخص شه مال مخابراته وگرنه اینجا جاش نیست که تست غیر از مخابرات بزارید.
منتظرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)