تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 981 از 2605 اولاول ... 4818819319719779789799809819829839849859911031108114811981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,801 به 9,810 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام چون من فقط این تاپیک میام گفتم سوالم را اینجا بپرسم
    1.من با گوشی اندروید کروم که باز میکنم چند تا پیج که قبلا ها باز کردم همشون پیش زمینه هستند که باید تک تک ببندم قاعدتا من کروم را که میبندم اونها هم باید بسته بشن چی کار کنم که هنگام بستن کروم اونها هم بسته بشند
    2.نرم افزاری مثل tapatalk برای ویندوز هست که از رو لپتاپم دنبال کنم؟
    ممنون

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اوه اوه دیگه پاشو گذاشت روی سیم کلا قطع شده
    یعنی فقط کانکت میشه ملی هم نیست هیچ چیزی وصل نمیشه no Internet access
    با دایل آپ خدمتتون هستیم با تشکر از مسئولین دلسوز برادران سایبری زیرساخت مخابرات , دیتا تهران کمیته مصادیق و فیلترینگ و شورای عالی و همه عزیزانی که ما را در دست یابی به چنین فناوری پیشرفته ای در سال2013 یاری کردند

dns server isnt responding

پشتیبانی هم که جواب نمیده یا تمام خطوط اشغاله ...

دزدی و کم فروشی(و نقض حقوق کاربران) امری واجب است

3. 16 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه اوه دیگه پاشو گذاشت روی سیم کلا قطع شده
    یعنی فقط کانکت میشه ملی هم نیست هیچ چیزی وصل نمیشه no Internet access
    با دایل آپ خدمتتون هستیم با تشکر از مسئولین دلسوز برادران سایبری زیرساخت مخابرات , دیتا تهران کمیته مصادیق و فیلترینگ و شورای عالی و همه عزیزانی که ما را در دست یابی به چنین فناوری پیشرفته ای در سال2013 یاری کردند

dns server isnt responding

پشتیبانی هم که جواب نمیده یا تمام خطوط اشغاله ...

دزدی و کم فروشی(و نقض حقوق کاربران) امری واجب است
    منم این مشکلو تو همون ساعت داشتم! الان وصل شد!

5. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[QUOTE=Erfandotm;7924771]منم این مشکلو تو همون ساعت داشتم! الان وصل شد!
    دقیقا همه ی این مشکلات رو منم داشتم انصافا خیییییلی دزدن همه ی چراغ های مودم سبز بود ولی
    no Internet access بود. فکر کنم روش استخدام تو مخابرات اینه که دزد های با سابقه رو استخدام میکنه

7. 6 کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا میدانستید اون پولی که اپراتور های ایرانی بابت اینترنت از شما میگیرن از گوشت سگ هم حرام تره ؟

9. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که مردم به پست اعتماد دارند اما خواسته دولت افزایش سرعت در امور ارتباطی است.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ابزارهای نوین ارتباطی و نقش آنها در جامعه اظهار کرد: سبک زندگی در دنیا عوض شده است و فناوریهای جدید، علاوه بر مزایای که دارند، معایبی هم دارند اما اگر خوب استفاده شوند مزایا بر معایب غالب است.

واعظی با نگاهی به عملکرد پست درباره تکنولوژیهای جدید تصریح کرد: نکته این است که تکنولوژیهای جدید ارتباطی جای نامه نگاری را نمی گیرد و از سوی دیگر کاربرد پست هم تفاوت کرده است. در گذشته پست به نامه نگاری محدود می شد اما امروزه پست در دنیا و ایران در ارتباط تنگاتنگ با زندگی خانواده‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پست نیاز به فرهنگ سازی داریم خاطرنشان کرد: اقدامات موثری از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص دنبال می‌شود و مردم به پست اعتماد دارند. اگر بتوانیم هر ماه یک سرویس جدید به مردم ارائه دهیم می توانیم در شرایط آمد و شدید همراه با ترافیک روند زندگی را تسهیل کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: می خواهیم علاوه بر اعتمادی که در بین مردم نسبت به پست وجود دارد سرعت عمل نیز بالا رود و از این رو در حال برنامه ریزی سامانه‌ای تحت عنوان 193 هستیم که ارتباط نزدیکی بین شرکت پست و مردم باشد که نیازها و خواسته‌های و گلایه‌های مردم را بررسی می کند.

محمود واعظی در خصوص افزایش سرعت اینترنت در کشور گفت: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالاست و پهنای باند بین المللی ما محدود است که اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که باید چند برابر افزایش پیدا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم که در گفت‌وگوی تلفنی با یک برنامه رادیویی س یادآور شد: پروژه‌های مختلفی در این خصوص طراحی شده است و با جدیت خواسته مردم دنبال خواهد شد و امید است که به تدریج سرعت اینترنت افزایش یابد و پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر افزایش یابد.

11. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که مردم به پست اعتماد دارند اما خواسته دولت افزایش سرعت در امور ارتباطی است.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ابزارهای نوین ارتباطی و نقش آنها در جامعه اظهار کرد: سبک زندگی در دنیا عوض شده است و فناوریهای جدید، علاوه بر مزایای که دارند، معایبی هم دارند اما اگر خوب استفاده شوند مزایا بر معایب غالب است.

واعظی با نگاهی به عملکرد پست درباره تکنولوژیهای جدید تصریح کرد: نکته این است که تکنولوژیهای جدید ارتباطی جای نامه نگاری را نمی گیرد و از سوی دیگر کاربرد پست هم تفاوت کرده است. در گذشته پست به نامه نگاری محدود می شد اما امروزه پست در دنیا و ایران در ارتباط تنگاتنگ با زندگی خانواده‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پست نیاز به فرهنگ سازی داریم خاطرنشان کرد: اقدامات موثری از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص دنبال می‌شود و مردم به پست اعتماد دارند. اگر بتوانیم هر ماه یک سرویس جدید به مردم ارائه دهیم می توانیم در شرایط آمد و شدید همراه با ترافیک روند زندگی را تسهیل کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: می خواهیم علاوه بر اعتمادی که در بین مردم نسبت به پست وجود دارد سرعت عمل نیز بالا رود و از این رو در حال برنامه ریزی سامانه‌ای تحت عنوان 193 هستیم که ارتباط نزدیکی بین شرکت پست و مردم باشد که نیازها و خواسته‌های و گلایه‌های مردم را بررسی می کند.

محمود واعظی در خصوص افزایش سرعت اینترنت در کشور گفت: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالاست و پهنای باند بین المللی ما محدود است که اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که باید چند برابر افزایش پیدا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم که در گفت‌وگوی تلفنی با یک برنامه رادیویی س یادآور شد: پروژه‌های مختلفی در این خصوص طراحی شده است و با جدیت خواسته مردم دنبال خواهد شد و امید است که به تدریج سرعت اینترنت افزایش یابد و پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر افزایش یابد.
    از زمانی که اینترنت امد تو این خراب شده هر کی بلند شد گفت تا دوسال دیگه افزایش پهنای باند و سرعت داریم وضع خراب تر شد خواهشا با شعور مردم بازی نکنید بجای حرف و شعار عمل کنید دیگه

13. 3 کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

برای من قیلترشگن ها تعطیله تعطیله...!!!!!!!
    V P N PPTP که وصل نمیشه
    کر/یو که وصل میشه ولی هیچ سایت قیلتری رو باز نمیکنه!!!
    سایفون که وصل میشه ولی سرعت 1KB...!
    پرو/کسی HTTPS هم که کلا پورت هاش رو بستن..!
    دارم دیووونه میشم الان یکماهه مشکل کر/یو دارم و مطمئن هستم مشکل از سرویس دهنده کر/یو نیست چون یه تست 24 ساعته از یه جای دیگه زدم بازم همین مشکل رو دارم..اینجا هم که میپرسم همه میگن ما این مشکل رو نداریم..
    یکی یه راه حلی پیش روی ما بذاره...!

15. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من قیلترشگن ها تعطیله تعطیله...!!!!!!!
    V P N PPTP که وصل نمیشه
    کر/یو که وصل میشه ولی هیچ سایت قیلتری رو باز نمیکنه!!!
    سایفون که وصل میشه ولی سرعت 1KB...!
    پرو/کسی HTTPS هم که کلا پورت هاش رو بستن..!
    دارم دیووونه میشم الان یکماهه مشکل کر/یو دارم و مطمئن هستم مشکل از سرویس دهنده کر/یو نیست چون یه تست 24 ساعته از یه جای دیگه زدم بازم همین مشکل رو دارم..اینجا هم که میپرسم همه میگن ما این مشکل رو نداریم..
    یکی یه راه حلی پیش روی ما بذاره...!
    VPN PPTP =خیلی وقته برای من وصل نمیشه
    کریو=وصل میشه و به خوبی کار می کنه!!
    سایفون=تعطیل!
    ساکس=فقط فیس بوک بقیه تعطیل
    مرکز مالک اشتر!

کلا سرویس هایی که الان خوب جواب میدن کریو و PM9 و تونل!

17. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیتونن کلا بترکونن که!مگر اینکه مثل گذشته کاملا SSL مختل بشه اونم شامل همه چیز میشه نه فقط (سرچ)گوگل الان باقی مشکلی ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تغییر ip بدون مشکل باز میشه و به صفحه دیگه ای redirect نمیشه!! تازه همه گیر نشده فعلا (ما چون با سی آی ای و موساد از طریق سرچ گوگل در ارتباطیم اول رو ما تست میکنن )... این تنظیمات راهنمای گوگل هم طرف کاربر نیست برای ادمین شبکه هست مشکل از طرف برادران رزمنده می باشد! و کلا قضیه خطرناکه حسن تغییرات عجیبی مشاهده کردم کاملا دارن شنود میکنن ما رو خوش بگذره!

+

اینطور که به نظر میاد گوگل هم privacy & terms رو بروز کرده!

جمعه, مهر 19, 1392

تواناتک: طی روزهای گذشته سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییرات جدید شد.
    با اینکه بارقه‌هایی از امید برای رفع فیلتر فیس‌بوک و توییتر به چشم می‌خورد اما بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد که سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییراتی شده٬ تغییراتی که به نظر خیلی محسوس نیست اما می‌تواند خطرهایی را برای کاربران ایرانی در برداشته باشد.
    بسیاری از کاربران ایرانی در هنگام مراجعه به موتور جستجوی گوگل پیغام زیر را مشاهده کرده اند:

این پیغام که تا کنون و بر اساس گزارش‌های رسیده فقط در مورد موتور جستجوی گوگل مشاهده شده ،به این معنی است که با تغییراتی که در «DNS» گوگل ایجاد کردند، موفق شدند که کاربران را به صفحه‌ گوگل که از پروتکل «SSL» استفاده نمی‌کند، هدایت کنند.
    به این ترتیب تمام «ISP»ها خواهند توانست جستجوی کاربران را تحت کنترل و نظارت خود قرار دهند.
    تواناتک با توجه به این تغییر سه توصیه مهم امنیتی را برای شما ارائه می‌کند:
    ۱) برای جستجو در گوگل حتما و حتما از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۲) بر روی مرورگر خود افزونه‌ «Https EveryWhere» را نصب کنید تا اگر به سایتی مراجعه می‌کنید که دارای پروتکل«SSL» است به صورت خودکار به صفحه‌ دارای پروتکل «SSL» هدایت شوید. این افزونه برای گوگل کروم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای فایرفاکس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود است.
    ۳) در صورتی که به هر دلیلی به هیچ کدام از موارد بالا دسترسی نداشتید، سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جستجو توصیه می‌شود که دارای پروتکل «SSL» است و بر اساس قرادادی که با کاربران دارد، جستجوی آنها را نیز کنترل نمی‌کند.

پیغام هشدارآمیز گوگل برای ایران

برخی کاربران داخل ایران گزارش داده‌اند در زمانی که به جستجو بر روی گوگل پرداخته‌اند پیغامی هشدارآمیز از گوگل دریافت کرده‌اند.

کاربرانی که با اینترنت ایران در حال جستجو در گوگل باشند با پیغامی مواجه می‌شوند که اعلام می‌کند پروتکل امن SSL خاموش است و ممکن است اطلاعات رمزگذاری نشده دسترسی دیگران را به این اطلاعات فراهم کرده باشد.

مشکل به وجود آمده وقتی کاربران از اینترنت با فیلترشکن استفاده کنند وجود ندارد و به نظر می‌رسد علت آن اختلالات از سوی وزارت ارتباطات در ایران باشد.

پروتکل SSL که در آدرس های اینترنتی HTTPS استفاده می‌شود امنیت صفحات را برای کاربران بالا می‌برد و امکان سرقت کد کاربری و رمز عبور و فعالیت‌های داخل صفحه را کم می‌کند.
    بروز اختلالاتی در صفحات امن، ایمنی آن را از بین برده و امکان کنترل جستجوهای کاربران را به وزارت ارتباطات و فناوری خواهد داد. 

چرا نمیشه ، کلا که نمی زنند 443 رو ببندند، برادران با این فایروال های در دست رس دارن، راحت میزنند
    1) کلا میزنن دامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسدود میکنند،
    2) یا بخوان حرفه ای تر عمل کنند دامین رو مسدود نمی کنند، میزنن certificate دامین رو بلاک میکنند، که نتیجه اش میشه => Secure Connection Failed که اصلا هم بعید نیست از این راه برن، و چون سرتیفیک های هر سرویس گوگل با اون یکی متفاوت هست، به همین خاطر میتونند یک سرویس امن رو مختل کنند ولی دیگر سرویس امن گوگل به کارش ادامه بده، یعنی با مسدود کردن cert سرچ ، سرویس میل گوگل تحد تاثیر قرار نخواهد گرفت.

19. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •