.........................
.........................
Last edited by Georges St-Pierre; 28-11-2013 at 21:18.
کجا کلاس فتوشاپ میرید که میتونید یه همچین عکس هایی درست کنید؟![]()
دوستان بار دوم و بار آخر ، توهین نکنید . بحث کردن خلاف قوانین نیست ، ولی توهین کردن هست . تا الآن فقط پاک شدن اینجور پستا ولی از الآن به بعد دیگه به یک پاک کردن اکتفا نمیشه .
سلام
اگر قرار باشه تیم مقابل bot باشن ، خودم با سینگد می رم سه تا لاین رو با هم جمع می کنم
فقط تو لاین ها راه می رم همه چی حله!
ولی تو بازی مقابل نه جانگلر بهت اجازه می ده بری حانگلش رو فاتحه بخونی، نه لاین های دیکه ، مگر این که یا هم تیمی باشن هوای هم رو داشته باشن ، یا نوب باشن نفهمن طرف داره فارم دزدی می کنه.
از الان به بعد اگه توهین کنید از صحنه زندگی پاک میشید![]()
اسکین soul reaver draven رو unlock کردم،هیکلش انگار نسبت به قبل کوچیکتر شده،بیچار رو ایقدر ترول کردین از خجالتی آب رفتهلابد این دفعه میگه Gooooodbyyyyyye Leaaaaaaguuue of Draaaaven
![]()
تو چه جــــــــــور دلت اومد ما را فریب بدی؟؟؟ آقا این عکس اصلای
یعنی به خاطــــــــر 3K RP حاضر شدی چنین کار غیره انسانی را انجام بدی!!!![]()
دوست عزیز اگر یک بار دیگه بشینی بخونیی متوجه میشی من نگفتم hybrid بده یکی دیگه گفته.
دوما آیتم های که پیشنهاد دادم همشون باعث تانک شدن nasus میشن اگر نمی شن برات دونه دونه توضیح بدم
من سایت یکی دادم که از یوزر PBE هست و میشناسمش خبر به روز ترین و کلا خوره این بازی بود (انقدر عکس فیک نزارید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام تغییرات اونجا میتونید همه در کنار یک چیز با خبر بشید ویدئو تو یوتیوب قرار میده
من دیگه کلا از جامعه گیم خدا حافظی کردم (روحش شاد بشه) کلا حلال کنید مارو اگر فوکوس کری ... هر چی بود
چندتا اکانت فروختم
محتوای مخفی: برای اطلاع
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)