سلام به دوستام مشهدی کسانی که سرعت 2 مگ دارند روزانه وشبانه با چه سرعتی دانلود میکنند
سلام به دوستام مشهدی کسانی که سرعت 2 مگ دارند روزانه وشبانه با چه سرعتی دانلود میکنند
جالبه به من گفت نویزت خیلی کم و بسیار خوب هست
ترافیک مرکز رفته بالا
ولی احتمال زیاد ترافیک یا نویز بهانه است محدود کردن
سلام اینجا کسی نامحدود از صبانت داره بهم بگه سرعت دانلود چگونه هست ؟
من دقیقا دوست داشتم بشنوم بگه ترافیک مرکزت رفته بالا بعد من میدونستم با نمایندگی-خودمو اماده کرده بودم تا قشنگ بشورمشون بزارمشون کنار!حالا نویز رو برطرف میکنم تا برسیم سر اصل مطلب-پینگمم مشکل دارم گفت از نویزه!شما زنگ بزن نمایندگی بگو شرکت این سرعت از بین رفته مارو چطوری میخواد جبران کنه!ناراحت بود برو تخلیه نکن!اگر به من میگفتن به نمایندگی میگفتم خیلی میرفت رو اعصاب تخلیه میکردم میرفتم شاتل-میگن 2 روزه وصل میکنه
روزانه 250 شبانه 100 !روزانم نصف شده!تا 2 3 روز اینده پیگیری میکنم ببینم چی میشه
امشب کلا زمان دانلود رو فیلم برداری کردم. سرعت متوسط 100 کیلوبایت بود و جمعا 1.7 گیگ دانلود شده. اگه اینطوری پیش بره مطمئنا کوچ می کنم
![]()
128 نامحدود تا 10 گیگ اول سرعت حدود 300 بعد از اون سرعت بین 12 تا 16 متغیر است.
روی سرویس های محدود! چون نامحدود ها شبانه رایگان ندارن و بعد از مصرف حجم معینی، سرعتشون خیلی کم می شه.(پست بالای همین پست رو بخونین)شبانه روی چه سرویسی بیشترین سرعت رو میشه گرفت؟
ولی برای محدود خب هرچی سرعت اسمی بالاتر باشه، سرعت شبانه هم باید بیشتر باشه....
ولی اگه تو همین تاپیک نگاه کنین سرعت های شبانه خیلی متفاوته و باید ببینین تو منطقه شما چجوریه. مثلا برا من خوبه. با سرویس 512 دیشب حدود 2200 مگ دانلود کرد ولی کسایی تو همین تاپیک هستن که سرعت اسمیشون از من بیشتره ولی سرعت دانلود شبانشون کمتره...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)