فکر کنم موقتی باشه چون پینگ هم شدید بالا رفته
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فکر کنم موقتی باشه چون پینگ هم شدید بالا رفته
سرعت مخابرات منم نصف شده. خدا نابودشون کنه. هنوز یه ماه نشده ازشون گرفتم. لعنت به ......
کلا مخابرات زده نامحدودها رو ریده مال کرده و مال منم نصف شده و سایتهای ایرانی مثل اینجا هم با بدختی باز میکنه و خدا نکنه تو گوگل بخوای سرچ کنی
تو این مدت که از مخابرات اینترنت داشتم فقط انگاری دانلودش خوب بوده وگرنه پینگ که بالا بوده و هر سایت خارجی هم میزنیم یا با بدختی باز میکنه یا جدیدا بجای صحفه منحوس پیوندها ارور 404 میده و بعضی وقتها هم یه سایتی رو باز میکنه و چند دقیقه بعد نمیکنه و معلوم نیست دارن چیکار میکنن و سرچ دیفالت مرورگر گوگل کروم هم که با دستکاری در dns و دادن dns دروغین از https که حالتی امن هست تبدیل کردن به http و اینجوری مثلا میخوان ملت رو رسد کنن
بنظرم اینا میخوان اول ملت رو بکشونن طرف خودشون تا isp های دیگه ورشکست کنن بعد دیگه هر کاری خواستن میکنن و ما هم هیچ کاری از دستمون برنمیاد![]()
بله
مودم زاکسل مدل P660HN-T1A هست با گارانتی که قیمتش حدود 120 فکر میکنم باشه در بازار و نیز قیمت خود سرویس توی جشنواره حدودا 20 هزار تومان تخفیف خورده
اگر نمیخواهید استفاده کنید فکر کنم باید درخواست جمع اوری بدید وگرنه هزینه سرویس را حساب میکنن و روی قبض میاد،معمولا خودشون تمدید می کنند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و شما درخواست جمع آوری رو بدید که در اون صورت هم هزینه بر هستش.
خوشبختانه مخابرات توان همچین کاری رو نداره!در حال حاضر پرونده ای انبوده از جریمه برای این شرکت باز هست،ضمن اینکه فشار دولت هم برای خصوصی کردن واقعی و نه شبه خصوصی کردن این شرکت در جای خود همچنان هست و هر روز هم این شرکت بر سنگینی جریمه های خودش اضافه می کنه!فعلا جز زیان فکر نکنم تونسته باشن سودی از اینترنت به اصطلاح پرسرعت به دست بیارند!
خدا کنه موقتی باشه ! جدا الان هیچ شرکتی دیگه از نظر من خوب نیست.
کسی تماس گرفته بیست نت ببینه مشکل چیه ؟
نمیخوام جمع آوری کنماگر نمیخواهید استفاده کنید فکر کنم باید درخواست جمع اوری بدید وگرنه هزینه سرویس را حساب میکنن و روی قبض میاد،معمولا خودشون تمدید می کنند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و شما درخواست جمع آوری رو بدید که در اون صورت هم هزینه بر هستش.
میخوام طرح 6 ماهه باشه تا دانلود رایگان داشته باشه
توی سایتشون تغیر تعرفه نمیشه داد
من تماس گرفتم گفت مشکلی برامون پیش اومده که داریم رفعش میکنیم و بزودی درست میشه و حالا این بزودی کی باشه رو چیزی نگفت![]()
مشکلشون کمبود پهنای باند و بدهکاری به زیرساخت هست! میتونید از سایتهای خبری دنبال کنید موضوع را
تماس بگیرید 2020
بله به احتمال زیاد علت کم کردن سرعت همین کمبود پهنای باند هست
با اینکه نوسانات پینگ و قطعی ... زیاد بوده، ولی تا الان سابقه نداشته بود سرعت نصف بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)