من صفحه پیش فرضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم اینو باز نمیکنه ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز میکنه .. فکر کنم دارن با ssl ور میرن فلان فلان شده ها![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من صفحه پیش فرضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم اینو باز نمیکنه ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز میکنه .. فکر کنم دارن با ssl ور میرن فلان فلان شده ها![]()
براي من در هر دو حالت فوري لود ميشه چه با ssl وچه بدون ssl
برای من هم فوری لود میشه. (ماکس نت)
در ضمن ماکس نت نمیدونم دیشب چی شده بود که خیلی وضعیتش قرمز بود بعدش هم از چراغ قرمز هم رد شد کلاً قطع بود.
ولی الآن مشکل برطرف شده.
اگه با اتمام زمان شارژ هنوز ما حجم زیادی رو استفاده نکرده باشیم . و زمان تمام شه . حجم استفاده نشده باطل میشه.؟
بله...........
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
بچه ها جوک سال رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا قسمت سیمکارت دیتا
اااااه
حالم دیگه از هر چی اینترنته داره بهم می خوره !!!!!!
تا 2 ماه پیش با مکس توربوبیش از 200 تا سرعت داشتیم ........
الان با دیسکاوری به زور به 170 می رسه .......![]()
سلام دوستان
من می خوام بین دو سرویس مکس نت 512 کلاس 4 گیگ سه ماهه ویژه و
و سرویس ویژه4 گیگ همارا که هم قیمت هستند (19500) انتخاب کنم کدوم یک رو صلاح می بینید
(سروعت دانلود شبانه کدوم یکی بیشتره ؟)
هیچ کدوم هردو افتضاح هستن(البته تا اونجایی که خبر دارم) یا صبا بگیر یا پارس البته منطقه مخابراتی خودت رو بگو تا بگم کدوم بیشتر به دردت میخوره.
منطقه مدنی (بابت راهمایی ممنون)
اگه واسه دانلود شبانه میخوای pol 256 2GB پارس چون نسبت به دیگر شرکت ها یک مزیت خوب دیگه داره دانلود رایگان از ساعت 1 شب تا 6 صبحه و صبا از 3 شب تا 7 صبح و باید کانکشن مخصوص واسه شبانه درست کنی...اما اگه اهل بازی آنلاین هستی وضعیت پینگ پارس نسبتا خرابه و رویه 280 تا 370 میچرخه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)