وقتی همین هارد وصل هستش این شکلی میمونه و هیچی نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی همین هارد وصل هستش این شکلی میمونه و هیچی نمیاد
وقتی هارد متصل است وارد cmd بشید و دستور diskpart رو بزنید
سپس دستور list disk رو بزنید ببینید اونجا هارد شناسایی میشه یا نه
وقتی هارد متصل است دیسکپارت لود نمیشه خیلی هم صبر کردم اما همین که از سیستم هارد رو جدا میکنیش لود میشه
کابل و اتصالات هارد رو تست کنید و روی یک سیستم دیگه هم هارد رو تست کنید درست نشد ببرید به گارانتی نشون بدید
سلام اقا من امدم و اینو تبدیل کردم طبق عکسی که قبلا گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تبدلیلی که از روی برد سینماخانواده برداشتم
هارد روشن میشه اما دیتکت نمیشه و تو ویندوز نه درایور داره نه چیزی حتی تو دیسک منیجمینت اما وقتی میزنم تو دستگاه دیجیتال شناسایی میشه
راه چاره چیست مشکل کجاست
اگر PC دارید میتونید مثل یک هارد دیسک معمولی 3.5 اینچی به سیستم متصل کنید (کابل برق را از پاور بگیرید و با کابل SATA هم به مادربرد متصل کنید) . اگر در بایوس Detect شد و در قسمت Disk management هم میتوانید هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید پس اشکال از لحیمکاری یا هر جای دیگری بوده .
فقط دقت کنید ، قبل از روشن کردن هارد دیسک ، آنرا در جای ثابتی قرار بدید .
نه pc2تا قبلا داشتم ردشون کردم رفت الان 3تا لب تاپ دارم asus msi acer
رو هیچ کدام جواب نداد لیحم هم درسته بدون مشکل
salam - هارد اکسترنال سیگیت داشت با برنامه hdd regenerator اسکن میشد -
اما الان دیگه دیتکت نمیشه توسط سیستم . کسی میدونه علت چی بوده و اینکه راه حلی داره ؟ - ضمنا قبلا تو برنامه hdtune بدسکتور نشون میداد. اما هارد فرمت میشد و شناسایی هم میشد.
الان موتور هارد میچرخه اما یه سری صدای اضافه هم از داخلش میاد . که صداشو ضبط کردم :
هارد شناسایی نمیشه اما تو دیوایس منیجر تو قسمت disk drives فقط زده usb device .
ممنون میشم دوستان اگه اطلاعی دارند یا تجربه ای در این زمینه داشته اند راهنمایی کنن.
اینم عکسایی از cmd و دیسک منجمنت :
Last edited by behrooz3229; 25-01-2015 at 16:48.
سلام
من هاردم 461 گیگ اطلاعات داره و خودتون می دونید چه حسی داره از دست دادن این مقدار اطلاعات
فضای هارد پر نشون داده می شه ولی فولدرا اسماشون عجق وجق شده و حجمشونم 0 نشون داده می شه
راهی هست که برگرده؟
با انتی ویروس کومودو و نود هم تست کردم
اگر کسی یه راهی براش پیدا کنه از شرمندگیش سعی خواهم کرد در بیام. تشکر
.
![]()
Last edited by iblis; 26-01-2015 at 01:00.
Show hidden and system files رو انجام دادید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)