تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 981 از 1635 اولاول ... 481881931971977978979980981982983984985991103110811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,801 به 9,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مجدد

رفتم جای فروشنده اصراری به پس دادن دوربین نداشتم چون راضی بودم از دوربین ولی به فروشنده گفتم من دوربین رو به عنوان دست دوم خریدم یارو قسم می خورد تو ویترین بوده و ...... کابل usb هم که نداشت از یه جعبه دیگه باز کرد داد به من.از دوستان سوال دارم
    داخل هر فروشگاهی که رفتم تمام جعبه ها باز بود و دوربین رو بر می داشتن و به مشتری نشون می دادند وقتی هم مشتری با کلی ور رفتن و سیخ زدن نخواست میزاشتن داخل کارتون و به مشتری بعدی نشون می دادند.ایا همه جا همینطوره که به همین راحتی دوربین هاشون رو دست به اصطلاح مشتری ها بدند؟همه دوربین ها پر از لکه انگشت مشتری ها بود

2. 2 کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مجدد

رفتم جای فروشنده اصراری به پس دادن دوربین نداشتم چون راضی بودم از دوربین ولی به فروشنده گفتم من دوربین رو به عنوان دست دوم خریدم یارو قسم می خورد تو ویترین بوده و ...... کابل usb هم که نداشت از یه جعبه دیگه باز کرد داد به من.از دوستان سوال دارم
    داخل هر فروشگاهی که رفتم تمام جعبه ها باز بود و دوربین رو بر می داشتن و به مشتری نشون می دادند وقتی هم مشتری با کلی ور رفتن و سیخ زدن نخواست میزاشتن داخل کارتون و به مشتری بعدی نشون می دادند.ایا همه جا همینطوره که به همین راحتی دوربین هاشون رو دست به اصطلاح مشتری ها بدند؟همه دوربین ها پر از لکه انگشت مشتری ها بود
    راستش یک دفعه که از تهرانCanon SX210 خریدیم طرف حتی حاظر نشد دوربین رو بهمون نشون بده ! می گفت پلمپ هست نمی تونم بازش کنم. دوربین بیرون از جعبه هم ندارم .خیلی از جاها همینطور بودن ولی در عوض تو نیشایور بیشتر جاها همینطوره که شما گفتی !
    اگه کسی خبر داره بگه قضیه چیه ؟ یعنی اونایی که باز شده هست گارانتی درستی نداره ؟

4. 4 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره Canon Powershot SX230 HS چیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ و تو این رنج قیمتی بهترین گزینه چیه به نظرتون ؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مجدد

رستمیانی عزیز گفت تهران اصلا نمیزارند دوربین رو دست بگیری حتی پشت ویترینی ها رو
    و میگند پلمپه
    خوب چرا به جای این که پشت ویترینی بده به شما یه پلمپ رو به شما نداد ؟؟؟؟؟؟؟???????

دوستان نظرتون درباره Canon Powershot SX230 HS چیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ و تو این رنج قیمتی بهترین گزینه چیه به نظرتون ؟
    بهترین رده خودش البته بخاطر داشتن GPS داخلی قیمتش بالاست ، SX220 GPSنداره و قیمتش پایین تره فرقی هم باهم ندارند الان باید حدود 430 باشه که البته زیاده

7. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خدمت ELSIN عرض کنم که حقیقتا من که تو فروشندگان مشهدی دوربین پلمپ ندیدم به طور مثال دوربین خریداری شده بر عکس مشخصات دفترچه فاقد کابل USB بود و امروز که درخواست کابل کردم فروشنده در چند تا جعبه رو باز کرد که انها هم کابل نداشتند دست اخر رفت یه HS20 رو باز کرد کابلشو داد به من.باز همون رو بدون کابل میدن به یکی دیگه اگه مثل من ساده باشه

9. 2 کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بستگی به دوربین داره و فرمت فشرده سازیش . برای چه دوربینی ؟
    Canon Powershot Sx 220 Hs
    ----

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یادم اومد که معمولا این جور چیزا رو توی دفترچه دوربین می نویسند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    به تمام کسانی که بحث ویترینی و دست دوم بودن دوربینی مطرح کرده اند !!!
    من هم فروشنده ای در لاهیجان هستم اکثر دوربینهای که دارم اعم ار فیلمبرداری و عکاسی هم چنین نوت بوک هامون از جعبه بازه شده هستند !
    تا حال کابلش و وسایل جانبیش اشتباه نشده ولی شده توی پیدا کردن کارت گارانتی مشکل پیدا کردیم
    اما هیچ وقت دستگاه های مختلف رو روشن نمی کنیم
    در اکثر دوربین ها اگه عکسی گرفته بشه نمراتور دیکه صفر نمیشه ( یا اگه میشه من فروشنده که بلد نیستم چون بارها دوبین های که خودم استفاده می کنم رو می خواستم صفر کنم نشد )
    توی نوت بوک ها هم که کاملا مشخصه روشن شودن دفعه اولش اونایی که ویندوز دارند - اونایی که هم ویندوز نداند خوب ندارند چه اصراری به روشن کردنش
    اثر انگشت و خاک وخول هم که قربونش برم روی همه دستگاهام هست چون خود بنده به شدت دستم عرق میکنه و بر هر چی که دست بزنم چرب میشه کلا در این جور جا ها دیگه بحث اعتماد به فروشنده پیش میاد
    موفق و پیروز باشید!
    Last edited by TousanRayan; 29-06-2011 at 12:47. دليل: غلط املایی

14. 2 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی من یه بار رفتم جمهوری طرف چندتا دوربین دراورد عکس هم گرفت باهاشون. مقایسه هم کردیم کیفیت هر دوربینی را که می خواستیم با هم

16. 2 کاربر از ramin5749 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خدمت ELSIN عرض کنم که حقیقتا من که تو فروشندگان مشهدی دوربین پلمپ ندیدم به طور مثال دوربین خریداری شده بر عکس مشخصات دفترچه فاقد کابل USB بود و امروز که درخواست کابل کردم فروشنده در چند تا جعبه رو باز کرد که انها هم کابل نداشتند دست اخر رفت یه HS20 رو باز کرد کابلشو داد به من.باز همون رو بدون کابل میدن به یکی دیگه اگه مثل من ساده باشه
    ببين عزيز پلمپ اصلا مهم نيس چون هرجا بري ميتونن از خودشون پلمپ بزنن فقط بايد از نمايندگي اصليش بخريد وگرنه ممكنه همه ي اين مشكلات بوجود بياد البته تو تهرانم هست و همشون چون بدون گارانتي يا متفرقه هست اينكار رو ميكنن ولي در اصل حق ندارن به مشتري دوربين ويتريني بدن چون اكثر اين ويتريني ها واسه تو دست گرفتنو امتحان كردنه .

18. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •