من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
![]()
من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
![]()
تو باید بازی رو کرک کنی.تو کشور های دیگه قانون کپی رایت دارن و باید اصل بازی رو بخری حالا باید کرکشو گیر بیاری که کار خیلی سختی هم نیست.اونم تو ایران.
ممنون... کرک کردم درست شد اما زبونش انگلیسی نیست نمیشه درستش کرد ؟
خودم درستش کردم با این نرم افزار اگر کسی خواست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
![]()
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یا بازی مدلشه!!یعنی ترجمه شده یا از کرکه.
جالبه.چند تا زبون داره؟
سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
![]()
خب بگو ببینم ارورش چیه.سلام عليکم
بنده رفتم تنيس 2009 رو گرفتم و نصبيدمش : در هنگام ورود به بازي ميپره بيرون !!!!!!!!
خب تو ارور گفته دیگه.Shader یا قدرت سایه زنی گرافیک شما 2 هست ولی بازی 3 میخواد.دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
![]()
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 1406 کیلوبایت میباشد.
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یعنی گرافیک شما از این لحاظ کم میاره.
با این حال شما Ignore بزن میاد تو بازی.
از نظر من 2 چیزه:سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
1:بازی درست نصب نشده.
2:ویندوز مشکل داره.
این سی دی هاش فشرده نیست؟
1- فکر نکنم ، چون نصب بازی تا آخر و درست انجام شد ، بدون هیچ گیر و مشکلی .
2- ویندوز چه مشکلی داره ؟ میشه درستش کرد یا نه؟
من که این بازی رو نخریدم ، دانلودش کردم ، راستی کرکش هم نکردم ، اصلا کرک داره؟ چون مال شرکت EA هستش.![]()
Last edited by emad1234; 23-08-2009 at 14:43.
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
من می گم از این فشرده هاست مشکل دارهدوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
یه ورژن دیگه امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)