تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 980 از 1547 اولاول ... 480880930970976977978979980981982983984990103010801480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

این سرویس fmc فقط یکساله هست برای خرید یا 3 یا 6 ماه هم داره؟
    توی سایت چیزی ندیدم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اولین بار هست پینگم اینقدر پایین اومده (بدون فعالساز سرویس گیم) یادمه چندسال پیش بار اول که از شاتل سرویس داشتم پینگم اکثر اوقات بالای 1000 بود

3. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    این ادرس رو تست کردم میگه همچین کدی برای شما ثبت نشده .ارور میده .فکر کنم سر کاری بوده .غیر از sms جایی دیگه هم پیام میاد ؟ مثلا توی مای شاتل جایی هست که اون کد یا پیام رو زده باشه ؟ چون من sms رو پاک کردم و فقط کدش رو یادداشت کردم میخام با سند به بخش فروش نشون بدم .تا مطمین شم سرکاری نبوده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    این ادرس رو تست کردم میگه همچین کدی برای شما ثبت نشده .ارور میده .فکر کنم سر کاری بوده .غیر از sms جایی دیگه هم پیام میاد ؟ مثلا توی مای شاتل جایی هست که اون کد یا پیام رو زده باشه ؟ چون من sms رو پاک کردم و فقط کدش رو یادداشت کردم میخام با سند به بخش فروش نشون بدم .تا مطمین شم سرکاری نبوده .
    بعید میدونم جای دیگه بزنه ، توی سایت شاتل که اشتراک میفروشه شاید بشه تو بخش کد تخفیف زد با پشتیبانی نماوا و بخش فروش شاتل صحبت کن ببین چی بهت میگن ولی فکر نکنم ربطی به مجموعه شاتل داشته باشه باید تو سایتش زد
    Last edited by AVAVA; 10-03-2018 at 20:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من برای دیجی کالا از این طریق اقدام کردم که اول توی مای شاتل و قسمت کد تخفیف کد رو وارد کردم و گزینه تخصیص رو زدم بعد توی دیجی کالا اقدام به خرید با کد تخفیف کردم در ضمن همونطور که اونجا ذکر کرده به حروف بزرگ و کوچیک دقت کن (لازم به ذکر است کد ورودی به حروف کوچک و بزرگ حساس است)
    Last edited by dvb55; 10-03-2018 at 20:19.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من برای دیجی کالا از این طریق اقدام کردم که اول توی مای شاتل و قسمت کد تخفیف کد رو وارد کردم و گزینه تخصیص رو زدم بعد توی دیجی کالا اقدام به خرید با کد تخفیف کردم در ضمن همونطور که اونجا ذکر کرده به حروف بزرگ و کوچیک دقت کن (لازم به ذکر است کد ورودی به حروف کوچک و بزرگ حساس است)
    متاسفانه پیام رو پاک کردم ولی 99 درصد مثل خود پیام یادداشت کردم اگه حرف کوچیک بود حتما با حرف کوچیک مینوشتمش ولی همش حروف بزرگ بود با چند تا عدد حتی چند بار چکش کردم تا یه وقت چیزی از قلم نیفته یا اشتباه ننوشته باشم بعد پیام رو پاک کردم .و دیگه اینکه چند وقت پیش یه همچین کدی برای تخفیف خرید ترافیک و اینا اومد اون رو توی پنل کاربری زدی حتی زده کد تخفیف تا کی مهلت استفادش هست ولی این یکی فقط با sms اومده و جایی ثبت نشده .

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبریه باز
    چرا اینقدر پاک لاست و قطی دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

بعد از ثبت نام، نام کاربری و رمز رو چطور باید بگیرم ؟ خودشون تماس می گیرن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از ثبت نام، نام کاربری و رمز رو چطور باید بگیرم ؟ خودشون تماس می گیرن ؟
    درود بر شما
    بعد از اینکه لین dsl روی مودم روشن شد زنگ میزنی و یوزر و پس رو ازشون میگیری

11. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من شنبه هفته قبل از فن آوا درخواست تخلیه دادم که همون شنبه تماس گرفتن و درخواستم تایید شد .اما بعد از چند روز خط تخلیه نشد و منم پنجشنبه هفته قبل یعنی 5 روز بعد از تایید درخواستم تو 195 ازشون شکایت کردم که دیروز شنبه بعدازظهر از 195 با من تماس گرفتن که اپراتور مربوطه خط رو دوشنبه هفته قبل (2 روز بعد از تایید درخواست من) تخلیه کرده ! در حالی که چراغ ADSL مودم روشنه و خط رانژه هست . 2 روز قبل از درخواست تخلیه من تو نمایندگی شاتل پیش ثبت نام کردم اما هیچ پولی ندادم . و چندین بار هم رو تمام شماره تلفن های همراهی که به نام من ثبت شده یک پیام اومده که در تاریخ فلان یک عدد سرویس ADSL به شماره فلان با کد ملی شما در اپراتور شاتل ثبت گردیده ! حال من موندم خط من هنوز رانژه فن آوا هست یا اینکه بلافاصله بعد از تخلیه شاتل خط رو رانژه کرده و من متوجه نشدم ؟ آیا شاتل با یه پیش ثبت نام و بدون پرداخت پول خط رو رانژه میکنه ؟ یا این مشکل از مرکز مخابراتی ما بوده ؟ من نمایندگی هم که رفتم برای پرداخت نهایی گفت که خطت آزاده ولی نمیدونست خودشون رانژه کردن یا نه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •