تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 1320 اولاول ... 48088093097097697797897998098198298398499010301080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

لعنت به همراه اول
    اقا شبا با بسته شبانه بگیرید دانلود کنید
    واسه من دیشب حدود 14 گیگ از بسته ازاد ترافیک خرید

خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)

دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
    اینم دزدیه جدیده همراه اول به رسم اسکرین شات
    خدا رو شکر کنید که بسته فعال داشتید و تمدید شده وگرنه خونه خراب میشدید. من ماه قبل یه بسته 20 گیگی هدیه تبدیل به یوسیم داشتم که سه گیگ انتهاش مونده بود و تصمیم گرفتم به اندازه دو گیگش رو دانلود کنم و با توجه به تأخیر سیستم اکانتینگ همراه اول روی اون یه گیگ ریسک نکنم و نتیجه این شد که به دلیل جلو بودن چهل دقیقه ای ساعت اکانتینگ همراه اول با وجود یه گیگ باقیمانده از بسته هدیه، بسته 40 دقیقه زودتر منقضی شد و به خاطر حدود صد و سی مگ مصرف آزاد ناخواسته حدود 27 هزارتومن به قبضم اضافه شد. البته به دلیل تأخیر سیستم اکانتینگ در بروزرسانی اطلاعات حساب و مانده بسته ها اول فکر کردم فقط حدود 5 هزار تومان متضرر شده ام اما با گذشت یک ساعت و نیم پیوسته با بروزرسانی قطره چکانی حسابم هر پانزده دقیقه سه چهار هزار تومن به صورتحسابم اضافه شد تا اینکه بعد از یک ساعت و نیم بالاخره ختم به خیر شد روی عدد 26700 هزار تومان ثابت ماند. یعنی هر چقدر هم شما دقیق بااشید به دلیل بی مسئولیتی همراه اول راحت سرکیسه می شوید و دست تان هم به جایی بند نیست.
    Last edited by comet; 29-12-2017 at 19:56.

2. 3 کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستانی که شب ها با همراه اول دانلود میکنند، حتما و حتما با سیم کارت اعتباری این کار رو انجام بدید. تحت هیچ شرایطی (تکرار میکنم تحت هیچ شرایطی) با سیم کارت دائمی این کار رو نکنید.

4. 5 کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان رایگان هست شبانه 3تا9
    کسی که باور نداره خوب اول یک فایل کم حجم صد مگی دانلود کنه تا به باور برسه !!!!!!!
    دوست گرامی بنده هم خیلی رایگان زدم دانلود اینم دانلود های دیشب تاریخ هارو با دقت ببین

اما هر طور حساب کنی نباید ساعت 6 صبح بهت اس بده بسته ات تموم شده بره بیافته از حجم بسته کم کنه
    چون ساعت 6 صبح تایم رایگان بوده اگه رایگان نبوده پس چرا ساعت 4 صبح بهم اس نداده؟ تابلوعه سیستمشون مورد داره
    اسکرین شات رو بهت دادم تاریخ هم نیگاه کنی مال همین روزه
    مگه از 3 شب تا 9 صبح نیست بازه رایگان ؟ منم تو این بازه زدم دانلود ساعت 6 صبح بهم این مسیج رو داد اینطوری شد
    الان یه بسته خودش ترکوند یه بسته دیگه خرید
    شات رو با دقت نیگاه کن
    دوم من کلا با سرعت 9 10 مگابایت سرعت داشتم از سرور خارجی که یعنی از ساعت 6:59 اگه 85 درصد رو استفاده کرده باشم یعنی دقیقا 8500 مگابایت مصرف کردم تو ظرف 2 دیقه بعد باید یهو میزد که بسته اتون تموم شده که نشد
    اومد با حدود 15 ربع بعد اس ام اس داد که بسته ات تموم شده!

در نتیجه
    همراه اول دزد اول خودشو نشون داد هرچند دمش گرم دزدی ایش کاملا واضح هست اگ کور رنگی داری نمیتونی ببینی ولی از جایی دیگه بهم رسونده تو همین رایگان
    ولی کاربرا باید مراقب باشن
    نزدیک به 24 تومن اینا کشید الکی رو قبض پول مهم نیست ولی چرا سیستمشون اینطوریه
    خداروشکر همینطوری هی بسته الکی نخرید سه چهار تا بسته بچپونه در ادم
    Last edited by MMDFullHD; 29-12-2017 at 21:58.

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم یک بسته یک گیگی داشتم که فقط از دانلودش بانه رایگان تو پاییز استفاده کردم ولی همون اول زمسوت تمام شد. ولی چون هدیه بود پیگری نکردم 100 درصد دزدی میکنه. حتما از سیم اعتبار استفاده کنید

- - - Updated - - -

من هم یک بسته یک گیگی داشتم که فقط از دانلودش بانه رایگان تو پاییز استفاده کردم ولی همون اول زمسوت تمام شد. ولی چون هدیه بود پیگری نکردم 100 درصد دزدی میکنه. حتما از سیم اعتبار استفاده کنید

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت دانلود از سرور خارجی افتضاحه و در عوض داخلی عالی و مجبورم لینکا رو لیچ کنم رو سرور ایران

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست گرامی بنده هم خیلی رایگان زدم دانلود اینم دانلود های دیشب تاریخ هارو با دقت ببین

اما هر طور حساب کنی نباید ساعت 6 صبح بهت اس بده بسته ات تموم شده بره بیافته از حجم بسته کم کنه
    چون ساعت 6 صبح تایم رایگان بوده اگه رایگان نبوده پس چرا ساعت 4 صبح بهم اس نداده؟ تابلوعه سیستمشون مورد داره
    اسکرین شات رو بهت دادم تاریخ هم نیگاه کنی مال همین روزه
    مگه از 3 شب تا 9 صبح نیست بازه رایگان ؟ منم تو این بازه زدم دانلود ساعت 6 صبح بهم این مسیج رو داد اینطوری شد
    الان یه بسته خودش ترکوند یه بسته دیگه خرید
    شات رو با دقت نیگاه کن
    دوم من کلا با سرعت 9 10 مگابایت سرعت داشتم از سرور خارجی که یعنی از ساعت 6:59 اگه 85 درصد رو استفاده کرده باشم یعنی دقیقا 8500 مگابایت مصرف کردم تو ظرف 2 دیقه بعد باید یهو میزد که بسته اتون تموم شده که نشد
    اومد با حدود 15 ربع بعد اس ام اس داد که بسته ات تموم شده!

در نتیجه
    همراه اول دزد اول خودشو نشون داد هرچند دمش گرم دزدی ایش کاملا واضح هست اگ کور رنگی داری نمیتونی ببینی ولی از جایی دیگه بهم رسونده تو همین رایگان
    من که دیشب دانلود کردم موردی نداشت.چون تاریخ پایان مشخص نیست باید مراقب بود.
    اون شب کلا چند گیگ دانلود کردید؟ شاید محدودیت حجم واسه یک شب رو داره.تا 95 گیگ که من دانلود کردم میدونم مشکلی نداره.
    اینکه اینا *** و سیستمشون مشکل داره شکی توش نیست مثل ایرانسل که بسته شبانه 60 گیگ بیشتر از 44 گیگ نمیتونید دانلود کنید زنگ هم میزنی انکار میکنن همچین چیزیو.همین مشکل شما با ایرانسل سر من اومد که باعث شد بسته 6 ماهم به فنا بره بعد اون همیشه با سیمکارت دیگه که شارژی هم توش نیست دانلود میکنم. با سیمکارت دائمی اونم همراه اول که طرح کنترل مصرف آزاد نداره دانلود کردن جرات میخاد

10. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در نتیجه
    کاش ما هم همچین سرعتی داشتیم در همراه اول!
    من نگفتم شما دروغ می گویید که ! برای همین گفتم اول یک فایل کم حجم آزمایشی دانلود کنند تا ببینند از بسته کسر می شود یا رایگان است... محاسبات سیستم اینا قطعا صحیح نیست ! شانسی هست من خودم یکبار بسته ده گیگ گرفتم روزهای اول پنج گیگ استفاده کردم و از بسته کم نشدو پربرکت بود!!!!! ... برای بعضی ها می بینی استفاده نکرده کم می شه
    من همین الان که دارم می نویسم هم دارم رایگان دانلود می کنم و در 55 روز و روزی یک ساعت استفاده از اینترنت همراه اول نزدیک 160 گیگ دانلود رایگان داشتم ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sat15000; 30-12-2017 at 10:08.

12. این کاربر از sat15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

به گزارش روابط عمومی ارتباطات سیار محدودیت چهل مگابیت برای همه مشترکان برداشته شد و مشترکان عزیز می توانند از این پس از حداکثر سرعت اینترنت همراه اول استفاده کنند

14. 5 کاربر از mostafa_2050 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما بیدار میمونین برای دانلود؟ چون هر تقریبا دو ساعت من قطع میشم و باید برم airplane mode و برگردم تا درست بشه، یکی از دوستان اینجا هم تایید کرد که برای ایشون هم همینطوره و گرنه فکر میکردم مشکل از گوشی منه.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینترنت همراه اول واسه من قطع شده بخاطر این وضعیت اخیر :||||

17. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •