تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 4105 اولاول ... 4808809309709769779789799809819829839849901030108014801980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزم میدونم فرماندهی انتظامی تهران بزرگه می خواستم بدونم چجور جاییه بیشتر به کجا تقسیم میکنه آدرسش همونیه که کنار پارک جنگلی طالقانی ؟؟ نزدیک اراضی عباس آباد ؟؟ همونه ؟؟
    دوست عزیز همه وقتی از اموزشی تقسیم میشند میوفتند فاتب بعدش دوباره تقسیم میشند جاهای مختلف شما ممکنه هر جا تقسیم بشید البته در سطح استان تهران چون اگه افتاده بودید جایه دیگه میوفتادید فرماندهی همون استان البته این در شرایط عادی هست ادرسش هم بچه های تهران باید بگن

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوستان عزیز من چند روز پیش آموزشیم تموم شد و ترخیص شدم و یگان افتادم فاتب
    1-کسی هست راهنماییم کنه بگه چجور جایی هست؟
    2-از اونجا هم جای دیگه تهران تقصیم می کنن؟؟ اگه میکنن بیشتر کجاها؟؟ من لیسانی کامپیوتر دارم..
    3-اگه آدرس دقیقشم دارین ممنون میشم بگین
    1.رفیق من هم مالک اشتر بودم فاتب افتادم.....میگن از فاتب هم تقسیم میشیم به یگان های امداد و کلانتری های تهران
    2. جوابت رو تو سوال اول دادم....
    3. آدرس دقیق:
    خیابان شریعتی - خیابان معلم - خیابان مرودشت
    اینم نقشه:

4. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من پارسال اعزام بودم ارتش
    فوق لیسانس ستوان دوم
    لیسانس ستوان سوم
    الان یعنی اینقدر درجه ها امده پایین ؟
    ارتش به لیسانس هنوز ستوان سوم میده، ناجا حدودا 20 % ستوان و بقیه رو اتوار 1 میده، سپاه هم به همون منوالی که نوشتم برای لیسانس استوار 2، لیسانس بسیجی استوار 1، لیسانس بسیجی بالای 5 سال ستوان 3 میده.

با تشکر از جواب های کامل!!! دمت گرم

فقط یه چیز دیگه :
    10 - به این ترتیب همون روز اول 1/6 که میرم شاهین ویلا کرج ساک و وسایلامو وردارم ببرم دیگه؟؟؟؟
    11- همون روز از ترمینال میبرن یزد - بلیط برا همون روز هست؟ ؟؟؟
    12-این سایز کردن لباس ها و ... رو تو یزد انجام میدن؟؟؟دیگه موندگار میشیم تو یزد از همون روز 1/6 ؟؟
    دوست عزیز شما وسایلتون رو جمع کنید و با این نظر برین که دیگه بر نمیگردین، بعضی از پادگانها خودشون خیاطی دارن برای سایز و...
    برای رفتن هم یا خودشون اتوبوسها رو صدا میکنن هنگ و یا بلیط میدن، در تبریز صدا میکنن و اگه افراد بیشتری باشه اونها رو میفرستن ترمینال.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان گل یکی از دوستان اموزشی رو تو سپاه کرمانشاه تموم کرد و گفتن ۲وم بره یگان
    کرمانشاه اموزشی بود
    رشته ش کاردانی کامپیوتر
    افتاده تبریز گروه توپخانه پدافند هوایی ۶۰رسالت
    خودش بچه شهرستانه ۲ساعت راهه
    حالا این رو دباره تقسیم میکنن جا دیگه شهر دیگه یا نه؟
    ۵شنبه بره یا شنبه اخه میکه گفتن شنبه بره و اونجا ۵شنبه ها دعا میخونن و قسمت نیرو انسانیش تعطیله
    پادگانشم شهید شفیع زاده داخل شهره
    ممنون میشم زودتر ج بدید کشت منو

Sent from Reza's New iPad

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم سپاهه، سپاه برای لیسانس استوار 2، لیسانس بسیجی استوار 1 و لیسانس بسیجی بالای 5 سال ستوان 3 میده.
    واقعا اگه معیارهای سپاه برای درجه دادن این چیزا باشه باید بیشتر براشون تاسف خورد.
    البته نیرو انتطامی هم هردنبیلی درجه میده.فقط ارتش ثباتشو داره و فعلا به همه لیسانسا داره ستوانسومی میده.

9. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان گل یکی از دوستان اموزشی رو تو سپاه کرمانشاه تموم کرد و گفتن ۲وم بره یگان
    کرمانشاه اموزشی بود
    رشته ش کاردانی کامپیوتر
    افتاده تبریز گروه توپخانه پدافند هوایی ۶۰رسالت
    خودش بچه شهرستانه ۲ساعت راهه
    حالا این رو دباره تقسیم میکنن جا دیگه شهر دیگه یا نه؟
    ۵شنبه بره یا شنبه اخه میکه گفتن شنبه بره و اونجا ۵شنبه ها دعا میخونن و قسمت نیرو انسانیش تعطیله
    پادگانشم شهید شفیع زاده داخل شهره
    ممنون میشم زودتر ج بدید کشت منو

یکی از دوستان منم از توپخونه تبریز پذیرش گرفته بود، افتاد گردانی که الان منطقه عملیاتی شمالغرب هستن و فرستادن اونجا! ظاهرا گردانشون چند ماه دیگه برمیگرده و یه گردانه دیگه از همونجا جاشو میگیره، مونده به شانسش.

واقعا اگه معیارهای سپاه برای درجه دادن این چیزا باشه باید بیشتر براشون تاسف خورد.
    البته نیرو انتطامی هم هردنبیلی درجه میده.فقط ارتش ثباتشو داره و فعلا به همه لیسانسا داره ستوانسومی میده.
    بله الان دوستان من تو همه رده هاش اقدام کردن، اگه مدارک بسیجی رو اوایل ارایه نکنی حکم استوار 2 میاد، اگه مدارک و سنوات رو ارایه کنی نسبت به سالها استوار یک یا ستوان 3 میاد.
    البته اون چیزی که دیدیم و میگن اینه که اگه وظیفه باشی و سپاه باشی، سرهنگ هم بدن فایده ای نداره، پایه سرباز مهمه!

11. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستان منم از توپخونه تبریز پذیرش گرفته بود، افتاد گردانی که الان منطقه عملیاتی شمالغرب هستن و فرستادن اونجا! ظاهرا گردانشون چند ماه دیگه برمیگرده و یه گردانه دیگه از همونجا جاشو میگیره، مونده به شانسش.

بله الان دوستان من تو همه رده هاش اقدام کردن، اگه مدارک بسیجی رو اوایل ارایه نکنی حکم استوار 2 میاد، اگه مدارک و سنوات رو ارایه کنی نسبت به سالها استوار یک یا ستوان 3 میاد.
    البته اون چیزی که دیدیم و میگن اینه که اگه وظیفه باشی و سپاه باشی، سرهنگ هم بدن فایده ای نداره، پایه سرباز مهمه!
    ممنون بابت توجهت
    اخه الان اینجا منطقه عملیاتی نداره
    و باید بدن فوقش شهرهای تبریز دیگه درسته؟منطقه عملیاتی میشه اذربایجان غربی؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون بابت توجهت
    اخه الان اینجا منطقه عملیاتی نداره
    و باید بدن فوقش شهرهای تبریز دیگه درسته؟منطقه عملیاتی میشه اذربایجان غربی؟؟؟؟

بله، الان دوستم ارتفاع 4000 متری، نقطه صفر مرزی هستن. (حوالی سردشت/ پیرانشهر)

البته میگم اگه اون توپخونه همون توپخونه ای باشه که دوستم اونجا خدمت میکنه.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.رفیق من هم مالک اشتر بودم فاتب افتادم.....میگن از فاتب هم تقسیم میشیم به یگان های امداد و کلانتری های تهران
    البته از فاتب جاهای دیگه ای مثل راهور ، پلیس دیپلماتیک و فاوا و پاوا و پلیس حفاظت از اماکن و حتی یگان ویژه و ... هم ممکنه تقسیم بشین .
    البته اکثرا پلیس پیشگیری (کلانتری و یگان امداد) و راهور تقسیم میکنن و بقیه درصد تقسیمش کمه .
    من خودم راهور هستم و اصلا راهور رو پیشنهاد نمیکنم . ولی در هر صورت ناجا 90 درصد جاهاش شخمیه .
    Last edited by imanpod; 20-08-2012 at 21:23.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

اقا در کنار سربازی میشه درس خوند ؟ تو چه دانشگاهی ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •