تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 1746 اولاول ... 480880930970976977978979980981982983984990103010801480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تکی ؟ اون عمه Zedـه دارم باهاش چت میکنم ؟
    من میگم میشه 100 تا فارم کرد تو 10 Min , ثابت هم کردم ... حالا من نمیدونم حرف حسابت چیه الان
    من کارم نیست Bot جلوته یا خدایه LOL ... حرفم اینه میشه 100 تا فرم کرد توی 10 Min !

من از این حرف از اول نتیجه گرفتم شما مشکلت با فارمه تو این زمان ؛ یعنی غیرممکن میدونیش , ولی من میگم طرف رو کانتر کرده باشی یا یه هیرو Passive مثل Nasus یا Poppy و غیره جلوت باشه راحت میشه انجامش داد توی بازی 5vs5 هم ...

چلنجرش نمیتونه اینقدر فارم کنه به خاطر اینه که طرف مقابلش هم چنلنجره ...
    خوب اتظار داری چلنجر بیاد جولو bronze 5 این مقدار فارم کنه بگه من اینم من اونم چلنجر باید طرفش چلنجر باشه
    چرا چتتونو نا مشخص کردی؟ لابد با طرف دست به یکی کردین بهش گفتی فقط بیا تو مچ باش اما کاری نکن تا من 100 تا فارمم رو برم از آیتم بستنتم که مشخصه از اول فقط خواستی 100 تا فارمتو بری
    ببین داداشه من اگه حرفی میزنم ناراحت نشو 100 تا فارم تو 10 دقیقه اول 1 مسابقه واقعی غیر ممکنه،اینو خودتم میدونی اما نمیدونم چرا هی اصرار داری که نه اینطور نیست،مگر در شرایط خاص که طرف مقابل dc بشه یا باهات راه بیادو ... یا هر دلیله دیگه،واسه همین گفتم مسابقه واقعی،خوب قبول کن که نمیشه دیگه ​،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم
    Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 17:54.

2. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خوب اتظار داری چلنجر بیاد جولو bronze 5 این مقدار فارم کنه بگه من اینم من اونم چلنجر باید طرفش چلنجر باشه
    چرا چتتونو نا مشخص کردی؟ لابد با طرف دست به یکی کردین بهش گفتی فقط بیا تو مچ باش اما کاری نکن تا من 100 تا فارمم رو برم از آیتم بستنتم که مشخصه از اول فقط خواستی 100 تا فارمتو بری
    ببین داداشه من اگه حرفی میزنم ناراحت نشو 100 تا فارم تو 10 دقیقه اول 1 مسابقه واقعی غیر ممکنه،اینو خودتم میدونی اما نمیدونم چرا هی اصرار داری که نه اینطور نیست،مگر در شرایط خاص که طرف مقابل dc بشه یا باهات راه بیادو ... یا هر دلیله دیگه،واسه همین گفتم مسابقه واقعی،خوب قبول کن که نمیشه دیگه ​،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم

مسابقه واقعی(!) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Ziggs جلوم بود ( فکر نکنم از Ziggs رو اعصاب تر Champـی نباشه ) ؛ سیلور3 ( از تو هم بالاتر باید باشه Eloـش ) , جانگلرشون هم کمپیده بود مید
    زود عکس انداختم ;/ البته 3تا فارم توی 30 ثانیه هیچه ...
    میتونی Match History رو چک کنی و ببینی من اصلا تیم اونارو میشناختم و یا به Ziggs بگی دست به یکی کردیم یه نه ...
    این از مدرک و دلیل واسه حرفم ...
    خوب قبول کن که نمیشه دیگه ​،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم

میشه ... چطوره که تو قبول کنی همه مثل تو نیستن و میتونن 100 تا فارم رو کنن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

مسابقه واقعی(!) :
    Ziggs جلوم بود ( فکر نکنم از Ziggs رو اعصاب تر Champـی نباشه ) ؛ سیلور3 ( از تو هم بالاتر باید باشه Eloـش ) , جانگلرشون هم کمپیده بود مید
    زود عکس انداختم ;/ البته 3تا فارم توی 30 ثانیه هیچه ...
    میتونی Match History رو چک کنی و ببینی من اصلا تیم اونارو میشناختم و یا به Ziggs بگی دست به یکی کردیم یه نه ...
    این از مدرک و دلیل واسه حرفم ...

میشه ... چطوره که تو قبول کنی همه مثل تو نیستن و میتونن 100 تا فارم رو کنن ؟
    ممنون داش امید که با مدرک اومدی جلو ...

من همونیم که تو عکس بهش PM دادم هر دو نفریمون با یه اکانت میایم اینجا...

الآن میگن فتوشاپه

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اینم ماله من بابا بخدا کاره شاخی نیست

Euw : B3nYaMiN

6. این کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب شما هدفت فقط فارم بوده،اگه طبق رونده عادی بازی عمل کنی نمیشه،از score معلومه دیگه،0/0/0 یعنی فقط داشتی فارم میکردی،اگه مدرک معتبر بیاری خوش حال میشم از این که نشون بدی اشتباه میکنم چون من ادم انتقاد پذیری هستم,پس رونده عادی رو دنبال کن و عکس یا فیلم معتبر بذار

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

gj اینو میگن پسر خوب آفرین آفرین،نظرم برگشت,100 تا فارم تا 10 دقیقه اول بازی شدنیه البته 1 چند ثانیه عقب اوفتادی

این mystery اسکین قضیه اش چیه؟ خودت به خودت gift میدی ؟
    Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 20:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خوب شما هدفت فقط فارم بوده،اگه طبق رونده عادی بازی عمل کنی نمیشه،از score معلومه دیگه،0/0/0 یعنی فقط داشتی فارم میکردی،اگه مدرک معتبر بیاری خوش حال میشم از این که نشون بدی اشتباه میکنم چون من ادم انتقاد پذیری هستم,پس رونده عادی رو دنبال کن و عکس یا فیلم معتبر بذار

هدفم چی باشه پس ؟ طبق روند عادی بازی عمل کردم و شد .
    خیلی حرفات خنده داره , خودتم میدونی حق با منه ...
    یعنی فقط داشتی فارم میکردی
    =(
    میگه اگه میتونی 100 تا فارم توی 10 Min توی یه بازی عادی انجام بده ؛ حالا میگه تو فقط داشتی فارم میکردی قبول نیست
    مدرک معتبر اینبار میرم یه کاراگاه استخدام میکنم واست گیر بیاره
    آقایه مدیر میای جمع بندی کنی این بحث رو ؟ چون این آقا من نمیدونم دیگه با چه زبونی و چطوری بحرفم باهاش راضی بشه ...

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

gj اینو میگن پسر خوب آفرین آفرین،نظرم برگشت,100 تا فارم تا 10 دقیقه اول بازی شدنیه البته 1 چند ثانیه عقب اوفتادی

این mystery اسکین قضیه اش چیه؟ خودت به خودت gift میدی ؟
    Id : B3nyamin برای Gift کردن RP
    پیشاپیش بابت 3000 RP ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

هدفم چی باشه پس ؟ طبق روند عادی بازی عمل کردم و شد .
    خیلی حرفات خنده داره , خودتم میدونی حق با منه ...[/INDENT][/FONT][/COLOR][/RIGHT]

=(
    میگه اگه میتونی 100 تا فارم توی 10 Min توی یه بازی عادی انجام بده ؛ حالا میگه تو فقط داشتی فارم میکردی قبول نیست
    مدرک معتبر اینبار میرم یه کاراگاه استخدام میکنم واست گیر بیاره
    آقایه مدیر میای جمع بندی کنی این بحث رو ؟ چون این آقا من نمیدونم دیگه با چه زبونی و چطوری بحرفم باهاش راضی بشه ...
    شما اول ادبو رعایت کن اینجا فرومه جنبه فروم نداری نیا اینجا،بعدشم من قبول کردم که این کار شدنیه اما نه توسط شما چون تو هنوز این کارو نتونستی انجام بدی،اگه بری تو بازی فقط بخوای فارم کنی بدون پلیر نیستی،خوبه چند بار از اصطلاح مسابقه واقعی استفاده کردم حال بحث با تورو هم ندارم همین جا تمومش کن
    Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 20:58.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

Id : B3nyamin
    پیشاپیش بابت RP ممنونم
    من با شما قرار مرار نذاشتم بلکه با اون آقا قرار گذاشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •