سلام به دوستان
سوالی داشتم ، من از سیم کارت داخل گوشی استفاده میکنم برای اینترنت ایرانسل اما چطوری میتونم سرعت
رو تغییر بدم آیا امکانش هست؟ و من چه سرویسی رو بگیرم که به صرفه باشه چون یه شارژ 1000 ت گرفتم دوتا
صفحه باز کردم تموم شد شارژ!!!![]()
سلام به دوستان
سوالی داشتم ، من از سیم کارت داخل گوشی استفاده میکنم برای اینترنت ایرانسل اما چطوری میتونم سرعت
رو تغییر بدم آیا امکانش هست؟ و من چه سرویسی رو بگیرم که به صرفه باشه چون یه شارژ 1000 ت گرفتم دوتا
صفحه باز کردم تموم شد شارژ!!!![]()
برای Gprs سرعت رو نمیتونید تغییر بدید!
برای خرید بسته شما کد #3*140* شماره بگیر و بعد کد 7 رو بزن و برای خرید بسته اقدام کن/
اگر سوالی هم در رابطه با gprs ایرانسل داشتید در اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بچه ها با س ا ک س دیگه سایت های غیر https برا من باز نمیشه برا شما هم اینطوره ؟ فقط فیس ب وک و ... باز میشه ! سایت ecare ایرانسل هم باز نمیشه
2. راهی ترفندی هست مودم رو رو یه فرکانس قفل کنیم که هی سویچ نکنه رو فرکانس های دیگه ؟ فریمور مودمم به روز هست ؟
![]()
با درود
2. راهی ترفندی هست مودم رو رو یه فرکانس قفل کنیم که هی سویچ نکنه رو فرکانس های دیگه ؟
لطفا یک توضیحی درباره متن بالا بدهید .
ممنون
فرکانسی که بیشترین قدرت رو داره رو نگه دارید بقیه رو پاک کنید یه بار on off کنید وایمکس رو
یه جا بقیه رو یاد داشت کنید که بعدا خواشتید فرکانس ها رو بتونید برگردونید
تا اونجا که من میدونم از قسمت فرکانس ها / فرکانس هایی که نمیخواهید رو حذف کنید.
من خودم مبین نت دارم.تنها چیزی که میدونم اینه.
عواقبش با خودتون!
شدن که میشه ولی این سوییچ کردن بخاطر اینه که به فرکانس بهتر وصل بشه
شما باید تو قست وارد کردن فرکانس، محدوده جستجوی فرکانس رو به اون فرکانسی که می خواید محدود کنید
اگر قفل کنیم باید یکجای ثابت استفاده کرد؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
دوستان ممنون میشم به این قسمتِ بولد جواب بدین.
درسته ولی بعضی مواقع رو فرکانس قوی تر سویچ نمیکنه و هی گیر میده به یه فرکانس خاص اونم پینگ و سرعتش داغون
تست کردم مرسی جواب داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)