تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 1211 اولاول ... 48088093097097697797897998098198298398499010301080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان در این شماره از بازی مگه میشه مثل شماره های قبل مثلا یه لیگ گذاشت که از تیم های لیگ های مختلف باشه.آخه من رفتم نگاه کردم همچنین لیگی نداشت.نمی دونم به خاطر یه پچی هست دانلود کردم یا نه.
    حالا به نظر شما بهتر نیست الان تیم های مورد علاقه خودمون توی این تاپیک بگیم که بعدا مشکل پیش نیاد.چون فعلا با تیم های کم می خوام بریم می شه با هم کنار بیام.قرعه کشی شاید خیلی فعلا خوب نباشه.البته هر چی شما بگی ما قبول می کنیم
    من خودم از این تیم ها چلسی و میلان و بارسلونا رو بیشتر دوست دارم.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان در این شماره از بازی مگه میشه مثل شماره های قبل مثلا یه لیگ گذاشت که از تیم های لیگ های مختلف باشه.آخه من رفتم نگاه کردم همچنین لیگی نداشت.نمی دونم به خاطر یه پچی هست دانلود کردم یا نه.
    حالا به نظر شما بهتر نیست الان تیم های مورد علاقه خودمون توی این تاپیک بگیم که بعدا مشکل پیش نیاد.چون فعلا با تیم های کم می خوام بریم می شه با هم کنار بیام.قرعه کشی شاید خیلی فعلا خوب نباشه.البته هر چی شما بگی ما قبول می کنیم
    من خودم از این تیم ها چلسی و میلان و بارسلونا رو بیشتر دوست دارم.
    وحید جان از توی خود بازی نمیشه اینکار رو انجام داد با برنامه باید اینکار انجام بشه .
    آره قرعه کشی خیلی جالب نیست اما چیکار کنیم خیلیها بارسلون رو میخوان حالا باید چیکار کرد ؟

من یک نکته مهم رو بگم نظرتون چیه که ما کمی از قدرت تیمهایی که انتخاب میکنیم کم کنیم ( مثلا 10 درصد از قدرت تیمهای انتخابی گیمرها کم بشه ) تا مسابقات سخت تر بشه الان گیمرها خیلی روی بازی مسلط شدن و اکثرا با یک تیم قوی راحت میتونن از تمام تیمها ببرن نظرتون چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان یه پیشنهاد خیلی خوب دارم.
    الان من بازیو رفتم توی منوی اصلی یه قسمت به نام community شما می تونید اولا یه سری اسم به دلخواه انتخاب کنید که حداکثر 32 تا فکر کنم بود بعد به ترتیب اسم هایی که انتخاب کردید بعدش باید به ترتیب اون اسم ها تیم ها رو انتخاب کنیم.هر تیم باشگاهی یا ملی میشه انتخاب کرد و بعد لیگ رو میشه شروع کرد. این جوری خیلی عالیه چون حداقل 8 تیم ملی هستند که خیلی طرفدار دارند.تازه میتونیم اسم ها رو اسم کاربری بچه ها بذاریم که این جوری خیلی خوب میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان یه پیشنهاد خیلی خوب دارم.
    الان من بازیو رفتم توی منوی اصلی یه قسمت به نام community شما می تونید اولا یه سری اسم به دلخواه انتخاب کنید که حداکثر 32 تا فکر کنم بود بعد به ترتیب اسم هایی که انتخاب کردید بعدش باید به ترتیب اون اسم ها تیم ها رو انتخاب کنیم.هر تیم باشگاهی یا ملی میشه انتخاب کرد و بعد لیگ رو میشه شروع کرد. این جوری خیلی عالیه چون حداقل 8 تیم ملی هستند که خیلی طرفدار دارند.تازه میتونیم اسم ها رو اسم کاربری بچه ها بذاریم که این جوری خیلی خوب میشه.
    وحید جان بخش community ایده بسیار خوبیه که علاوه بر اینکه میشه تیمهای دلخواه رو در قالب یک لیگ قرار داد این امکان رو هم میده که ترتیب مسابقات رو خودمون انتخاب کنیم و به این شکل اصلا خللی در روند مسابقات بوجود نمیاد فرضا اگه یک نفر امشب نوبتشه و کار داره میشه بازی بعدیو اجرا کرد .
    اما این مد یک ایراد بزرگ داره که فکر نکنم بشه حلش کرد اونم اینه که دیگه بازیهای رودررو رو نمیشه به کامپیوتر واگذار کرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی حسین جان حیف شد.الان من رفتم این قسمتو دیدم خیلی عالی بود و انگار برای ما ساخته شده و یه جوری هست که میشه هر دفعه عضوهای جدیدی اضافه کرد و هر وقت بخواید میشه لیگ یا کاپی درست کرد تازه قسمت آمارش رو من نگاه کردم خیلی عالی بود و واقعا این قسمت انگار فقط برای ما درست شده.نمیشه بازی های رو در رو یه کاری بشه بکنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی حسین جان حیف شد.الان من رفتم این قسمتو دیدم خیلی عالی بود و انگار برای ما ساخته شده و یه جوری هست که میشه هر دفعه عضوهای جدیدی اضافه کرد و هر وقت بخواید میشه لیگ یا کاپی درست کرد تازه قسمت آمارش رو من نگاه کردم خیلی عالی بود و واقعا این قسمت انگار فقط برای ما درست شده.نمیشه بازی های رو در رو یه کاری بشه بکنی؟
    به نظرم فقط یک کار میشه کرد اما شاید زیاد جالب نباشه و اونم اینه که کنترل یک بازیکن به گیمر داده بشه و اون بازیکن رو از زمین بیرون بیاریم بقیه بازیکنان رو کامپیوتر کنترل کنه این کار رو میشه کرد اما عملا با این کار انگار از هر تیم یک بازیکن اخراج شده و تیمها 10 نفره بازی میکنن .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

سلام عزیزان کسی پچ هایی برای ایجاد تیم چلسی دارید بدید خیلی لازم دارم!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به نظرم فقط یک کار میشه کرد اما شاید زیاد جالب نباشه و اونم اینه که کنترل یک بازیکن به گیمر داده بشه و اون بازیکن رو از زمین بیرون بیاریم بقیه بازیکنان رو کامپیوتر کنترل کنه این کار رو میشه کرد اما عملا با این کار انگار از هر تیم یک بازیکن اخراج شده و تیمها 10 نفره بازی میکنن .
    سلام.
    حسين جان شما لطف داري.من خواستم كاري كنيم كه بهتر از وضع بازيها مطلع بشيم.
    اين قسمتي كه شما ميگين كه احتياج به سرعت حداقل 256 داره.يه فكري هم به حال ما كه مجبوريم با دايل آپ سر كنيم بكنيد.
    خب اگه تعداد گيمرها زياد نيست ميتونيم از همون ليگهاي اصلي استفاده كنيم.فقط الان چند نفر هستيم؟بجز ماسه نفر مثل اينكه كسي زياد تمايل نداره بياد.ضمنا حسين جان مديريت ليگ رو من پيشناد ميكنم بر عهده خودت باشه.مثلا ليگ رو شما راه اندازي كن چون تو آپشن فايلت تيمهارو متعادل كردي.راستي درباره اينكه بازيها چند روز يكبار باشه هم نظر قطعي رو بگين.اگه شد امشب ساعت ده دوباره ميام ببينم نظرتون درباره اينكه كدوم ليگ رو بريم و انتخاب تيمها و... چيه.ايشاا.. اگه بوديد امشب همه چيز رو قطعي ميكنيم.دوستان ديگه هم كه تمايل دارن تو اين ليگ شركت كنن تا ايجاد تاپيك مخصوصش اينجا اعلام كنند.
    راستي تيم رو هم بعد از مشخص شدن نوع ليگ قطعي ميگم.اما حالا كه همه دنبال بارسا هستن خب من ميرم رئال رو برميدارم!!!!!يا چلسي-منچستر-اينتر-ميلان
    Last edited by mohammad_87; 04-02-2010 at 16:31.

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام.
    حسين جان شما لطف داري.من خواستم كاري كنيم كه بهتر از وضع بازيها مطلع بشيم.
    اين قسمتي كه شما ميگين كه احتياج به سرعت حداقل 256 داره.يه فكري هم به حال ما كه مجبوريم با دايل آپ سر كنيم بكنيد.
    خب اگه تعداد گيمرها زياد نيست ميتونيم از همون ليگهاي اصلي استفاده كنيم.فقط الان چند نفر هستيم؟بجز ماسه نفر مثل اينكه كسي زياد تمايل نداره بياد.ضمنا حسين جان مديريت ليگ رو من پيشناد ميكنم بر عهده خودت باشه.مثلا ليگ رو شما راه اندازي كن چون تو آپشن فايلت تيمهارو متعادل كردي.راستي درباره اينكه بازيها چند روز يكبار باشه هم نظر قطعي رو بگين.اگه شد امشب ساعت ده دوباره ميام ببينم نظرتون درباره اينكه كدوم ليگ رو بريم و انتخاب تيمها و... چيه.ايشاا.. اگه بوديد امشب همه چيز رو قطعي ميكنيم.دوستان ديگه هم كه تمايل دارن تو اين ليگ شركت كنن تا ايجاد تاپيك مخصوصش اينجا اعلام كنند.
    راستي تيم رو هم بعد از مشخص شدن نوع ليگ قطعي ميگم.اما حالا كه همه دنبال بارسا هستن خب من ميرم رئال رو برميدارم!!!!!يا چلسي-منچستر-اينتر-ميلان
    سلام
    محمد جان وقتی فایل سیو رو فشرده کنیم حجمش یک صدم میشه یعنی میشه 30 کیلو بایت که ظرف چند ثانیه میشه آپلود یا دانلودش کرد این از این مساله .
    من متوجه منظور شما نشدم شما میخواستی چیکار کنی که بهتر از وضع بازیها مطلع بشیم ؟ میشه دقیقا بگی کدوم کار رو میگی ؟
    منم تقریبا همین نظر شما رو دارم چون تعدادمون کمه میشه از لیگهای اصلی اسفاده کرد . البته خیلی از بچه ها هنوز از برنامه ما خبر ندارن وگرنه میدونم که به برگزاری مسابقات و کلا رقابتها علاقه دارن . ما فعلا با همین تعداد کم لیگو شروع میکنیم به مرور که کم کم بچه ها متوجه این مسابقات شدن میشه برای دوره بعد از تیمهای قوی بیشتری استفاده کنیم .
    چشم من لیگ رو راه اندازی میکنم آپشن فایل رو هم آماده میکنم بعد جدول مسابقات رو توی تاپیک این مسابقات میزارم و ادامه کار ... توضیحات کامل رو توی تاپیکی که ایجاد میکنیم میذارم .
    اگه ممکنه به این دو سوال هم جواب بده تا به یک جمع بندی کلی برسیم .
    شما هم موافقی حدود 10 درصد قدرت تیمهایی که خودمون انتخاب میکنیم رو کم کنم ؟ آخه اینجوری اصلا رقابت معنی پیدا نمیکنه میشه همه تیمها رو راحت برد .
    و اینکه نهایتا چیکار کنیم لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم یا یک لیگ خودمون بسازیم و تمام تیمهای قدرتمند رو توش قرار بدیم ؟ در هرصورت مشخص شد انتخاب شما به ترتیب بارسا- رئال - چلسی - منچستر - اینتر و میلان هستش /

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نه من قسمت community رو گفتم.مگه مثل همون بازي آنلاين نيست كه سرعت بالا بخواد؟درباره كاهش قدرت تيمها كاملا موافقم.اصلا مي خواستم آپشن فايلمو بذارم كه بي زحمت تعديلش كني گذشتم بعد از نصب پچ pesedit كه هنوز نتونستم برم كافي نت بدانلودم.منم با كاهش قدرت تيمها موافقم.
    درباره ليگ هم بگم كه بستگي به تعداد شركت كننده ها وانتخاب تيمها داره.بنظر من ليگ اصلي بريم بهتره.حالا ميمونيم كدوم رو بريم كه چون اسپانيا دوتيم قدرتمند فقط داره ميمونه انتخاب بين ليگ انگليس و ايتاليا.
    نظر شما چيه؟

14. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •