تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 1126 اولاول ... 48088093097097697797897998098198298398499010301080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض ثبت نام عمره دانشجویی سال ۹۲ تمدید شد / تصمیمات جدید در مورد عمره دانشگاهیان

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: حجت الاسلام سید محمد رضا فقیهی گفت: ثبت نام عمره دانشجویی به دلیل وجود اشکال درسایت ثبت نام در روزهای اول و دوم ثبت نام، به مدت دو روز ۱۶ و ۱۷ آبان ۹۲ تمدید شد.
    وی ادامه داد: تا امروز ۱۵ آبان حدود ۲۹۵ هزار نفر در عمره دانشجویی ثبت نام کرده اند.
    رئیس ستادعمره دانشجویی گفت: قرعه کشی عمره دانشجویی ۱۹ و ۲۰ آبان ماه در سراسر کشور انجام می شود.
    به گزارش مهر، امسال ۱۷ هزار نفر از دانشگاهیان متشکل از دانشجویان مجرد، دانشجویان متاهل و اساتید به عمره مفرده اعزام می شوند.
    ثبت نام عمره دانشجویی از ۵ آبان آغاز شده و تا ۱۵ آبان به مدت ۱۰ روز ادامه داشت اما چون در دو روز اول سایت ثبت نام با مشکل مواجه شد دو روز یعنی ۱۶ و ۱۷ آبان ۹۲ ثبت نام عمره دانشجویی تمدید شد.

تصمیمات جدید در مورد عمره دانشگاهیان /نحوه توزیع سهمیه در دانشگاه‌ها
    زارع ، معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ، با اشاره به پیگیری‌های ستاد در خصوص وام عمره، گفت: با توجه به پیگیری‌های ستاد برای اعطای تسهیلات به زائرین دانشجو هنوز پاسخ مثبتی از سوی بانک‌ها به ستاد عمره اعلام نشده است و این پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
    وی افزود: پذیرفته‌شدگان در قرعه کشی باید تا ۱۰ آذرماه مبلغ ۷۵۰ هزار تومان برای افتتاح حساب اولیه به بانک عامل واریز کنند و تا اول دی ماه نسبت به تکمیل موجودی خود اقدام کنند.
    معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در خصوص قیمت عمره در سال جاری، تصریح کرد: سال گذشته مبلغ عمره از ایستگاه پروازی تهران حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود و در سال جاری ممکن است این رقم افزایش یا کاهش داشته باشد.
    شایان ذکر است طبق تصمیمات اتخاذ شده سازمان حج و زیارت، عمره در سال جاری از ۱۲ روز به ۱۰ روز کاهش یافته است.

سهمیه هر دانشگاه بر اساس تعداد کمی دانشجویان و ثبت‌نامی‌های عمره
    «بر اساس اطلاعیه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، توزیع سهمیه عمره دانشگاهیان بر اساس تعداد دانشجویان یک دانشگاه و بر اساس میزان ثبت‌نام کنندگان آن خواهد بود.
    آخرین آمار ثبت‌نام عمره دانشگاهیان حاکی از ثبت‌نام بیش از ۲۷۰ هزار دانشگاهی اعم از پسران دانشجو، متاهلین و اساتید است که از آن میان سه استان تهران با ۴۸ هزار و ۳۰۰ نفر، خراسان رضوی با ۲۶ هزار و ۲۰۰ نفر و اصفهان با ۲۵ هزار و ۹۰۰ نفر بالاترین میزان ثبت‌نام را دارند.
    همچنین سه دانشگاه فردوسی مشهد با ۳۳۸۰ ثبت‌نامی در رده اول و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با ۳۳۵۰ و دانشگاه تهران با ۲۶۷۰ در رده دوم و سوم قرار دارند.
    طبق مصوبات ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان توزیع سهمیه بر اساس تعداد دانشجویان یک دانشگاه و بر اساس میزان ثبت‌نام کنندگان آن توزیع خواهد شد؛ یعنی دانشگاه‌هایی که ثبت‌نام کننده بالاتری داشته باشند، سهمیه بیشتری دریافت خواهند کرد.»

قرعه کشی عمره دانشگاهیان ۱۹ آبان در دانشگاه تهران
    بیژن لطفی گفت: مراسم نمادین قرعه کشی عمره دانشگاهیان روز یک شنبه مورخ ۱۹ آبان ماه در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و میزبان دانشجویان و اساتید متقاضی عمره دانشگاهیان سال جاری خواهد بود.
    وی افزود: این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت،مسئولین سازمان حج، حجت الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و متقاضیان عمره دانشجویی ۹۳-۹۲ برگزار خواهد شد.
    مدیر روابط عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: مراسم قرعه کشی ویژه دانشجویان و اساتیدی است که محل تحصیل و تدریس آنها استان تهران است. همچنین از حاضرین در جلسه، قرعه کشی ویژه ای جهت تشرف به عمره انجام خواهد شد که شور و نشاط خاصی به همایش خواهد داد.
    وی ادامه داد: این مراسم از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ روز ۱۹ آبان ماه همزمان با ۶ محرم الحرام برگزار خواهد شد.

قرعه کشی عمره دانشجویی ۱۹ و ۲۰ آبان ماه در سراسر کشور انجام می شود.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    چند وقتی بود هر جا که واسه استخدام میرفتم میگفتن مدرکت اگه دولتی یا آزاد!!! باشه ما قبول میکنیم و پیام نور و غیر انتفاعی قبول نیست.
    من کارشناسی ام رو از عیر انتفاعی گرفتم(البته کاردانی دولتی بودم)الان واسه فراگیر ارشد ثبت نام کردم و میخوام از امروز شروع کنم به خوندن.
    یه سوالی که برام پیش اومده ایا این مدرک ارزش داره؟یه وقت نشه که با کلی هزینه کردن بگن که ما پیام نور رو قبول نمیکنیم؟
    یه سوال دیگه ای هم که دارم اینه که واسه خوندن از کدوم منابع استفاده کنم؟(نرم افزار)
    کتاب های کدام موسسه رو پیشنهاد میدید؟
    دوستان اگه کسی جواب یا تجربه ای داره خواهشا دریغ نکنه.
    ممنون
    سلام
    ببینید ارزش مدرک فراگیر ارشد برای گرفتن دکتری کمی پایین هست .
    چون برای پایان نامه چندان سختگیری نمیکنند ...
    ولی برای استخدام بسته مرکز استخدامی چندان اهمیتی نداره نوع مدرک و بیشتر معدل تاثیر گذار هست ...
    موفق باشید

3. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان اقا این تغییر روش براساس سابقه تحصیلی میشه بیشتر بازش کنید البته اینجا من هستم مواردی گفتن
    باید چه موارد بررسی کنن من دیپلم کامپیوتر و همچنین موقع ثبت نام پیام نور پیش دانشگاهی ثبت نام کردن الان براساس کدوم مدارک محاسبه میکنن ?
    البته هنوز پیش نگرفتم و دی ماه باید امتحان بدم

من شعبه انقلاب کلاس سروش دانایی تو خیابان مطهری میرم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان اقا این تغییر روش براساس سابقه تحصیلی میشه بیشتر بازش کنید البته اینجا من هستم مواردی گفتن
    باید چه موارد بررسی کنن من دیپلم کامپیوتر و همچنین موقع ثبت نام پیام نور پیش دانشگاهی ثبت نام کردن الان براساس کدوم مدارک محاسبه میکنن ?
    البته هنوز پیش نگرفتم و دی ماه باید امتحان بدم

من شعبه انقلاب کلاس سروش دانایی تو خیابان مطهری میرم
    سلام
    لطفا سوالاتون رو واضح تر طرح کنید.تا راهنماییتون کنم ...

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا سوالاتون رو واضح تر طرح کنید.تا راهنماییتون کنم ...
    الان شیوه تغییر پیدا کرده به سابقه تحصیلی
    این توضیح مفصلی براش بدید الان من پیش دانشگاهی ندارم و معلوم نیست امتحاناتش کی
    بعد اینطور که مشخص شده دیگه سازمان سنجش نمیگره و خود پیام نور امتحانات میگره ایا همه دروس تخصصی و ... یا فقط عمومی ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تفسير موضوعي نهج البلاغه و فرهنگ تمدن رو میشه خودخوان تقریبا راحت پاس کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

تفسير موضوعي نهج البلاغه و فرهنگ تمدن رو میشه خودخوان تقریبا راحت پاس کرد؟
    بله میشه ... نمونه سوالات دوره ی قبل رو هم کار کن... خیلی کمک میکنه ...

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اعتبار مدرک پیام نور چقدره؟
    ایا تفاوت فاحشی بین دانشگاه ازاد و دولتی و یا پیام نور وجود داره از نظر سواد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

مدرکش مثل دانشگاه های دیگه معتبره + حتی در خارج از کشور

سواد دانشگاه پیام نور به دلیل خوندن کتابهای زیادتر و حجیم تر معمولا بیشتره ... ( البته نمیشه چنین مقایسه ای کرد )
    تو هر محیطی بستگی به خود دانشجو داره ....

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من تو این مدت ثبت نام کردم شدیدا الان حساس شدم رو این موضوع اکثر میگن برای کار دانشجو پیام نور بر نمیدارن بیشتر مدارک سراسری ازاد اولیت
    من دنبال مشاوره خوب اگر اینجوری باشه انصراف میدم ....
    من مدیریت دولتی میخونم الان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •