من از کی استفاده کردم 30 رزو هم اعتبار دارم ولی وقتی واسه اپدیت میزنم تا 15% میره بعد میگه Data basees are out of date زیرشم نوشته we recomend you update your database .می شه بگین من باید چکار کنم!!؟؟؟(اون موقع هم که trial بود همین مشکل رو داشتم)
من از کی استفاده کردم 30 رزو هم اعتبار دارم ولی وقتی واسه اپدیت میزنم تا 15% میره بعد میگه Data basees are out of date زیرشم نوشته we recomend you update your database .می شه بگین من باید چکار کنم!!؟؟؟(اون موقع هم که trial بود همین مشکل رو داشتم)
ورژن کاسپر رو بگید.
در قسمت Reports به بخش گزارش آپدیت برید و اروری رو که در انتهای آخرین آپدیت گزارش شده رو یگید، یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.
من gadget کسپر روی 7 واسه من نمیاد.
یعنی قبلا میومد.بعد یاهو مسنجر نصب کردم.پرید الان تو لیست gadget های ویندوز هم نیست.
چی کار کنم؟
کسی نمی دونه چه جوری بیارمش؟
با سلام
میخام ویندوز رو عوض کنم.
آیا الان راهی داره آپدیت کاسپر رو جایی save کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز و کاسپر دیگه دوباره کاسپر رو نزارم برا آپدیت؟
راهی هست یا دوباره باید بعد از نصب ویندوز کاسپر رو آپدیت کنم؟
یک بار کاسپر رو repair کنید. قبلش از آپدیت ها پشتیبان بگیرید.
در بخش settings کاسپر به قسمت Update برید.
تیک گزینه Copy updates to folder رو بزنید و مسیری رو برای ذخیره پوشه پشتیبان انتخاب کنید.
حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا پوشه پشتیبان ایجاد بشه.
ضمنا اولین آپدیت بعد از زدن تیک گزینه ایجاد پوشه پشتیبان، حجم زیادی رو خواهد داشت.
درود
دوستان من فایل آپدیت آفلاین رو از اینجا:
گرفتم و آپدیت کردم ولی باز گفت databases are absolete جیکار باید بکنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پیغام:
![]()
تاریخ سیستم رو چک کنید. امروز 21 / 7 / 2011 هست.
اقا من تاریخ سیستمم اشتباه بود!درستش کردم مشکل حل شد!!!خیلی ممنون!!!![]()
56 کلید جدید :
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلید ها رو باید در تاپیک کرک و سریال بذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)