128-انزلی-پارس آنلاین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128-انزلی-پارس آنلاین
میگم ماها که تا آخر عمر رشت هستیم
نظرتون چیه به صبانت پیغام بدیم هممون ، که اونم هوس کنه بیاد رشت!!!
اولا که اگه بیاد اولش یه چند ماهی حال میکنیم با کیفیت و سرعت بالا و قیمت پایین(چون مشتری میخواد)
بعدشم خلاصه یه رقیب به رقبای اندیشه اضافه شده بهتره
نمیدونم میدونید تو تبریز چیکار داره میکنه صبا نت یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه تاپیک داشت اینجا سرعت 200 به بالا داده به بچه ها با قیمت ارزون.البته جاهای دیگه ایران شنیدم گرونه.
اینم میدونم که تا بیاد و مجوزهارو بگیره و دستگاه ها و ... طول میکشه ولی بازم به نفعمونه
البته اینم میدونم اون بخواد بیاد به خاطر حرف ما نمیاد
من کلا با حرکت های دسته جمعی موافقم!
برای خالی نبودن عریضه بیاین یه اعتراض به اندیشه بنویسیم که چرا:
چرا دیگه صفحه lowcredit واسه اندیشه باز نمیشه؟
یعنی انتظار دارن ما با dialup بیایم هر دفعه شارژ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره واقعا عذاب آوره که هر ماه بیای دوباره دیال رو راه بندازی، خیلی مسخره است
این صفحه ای که میفرمایی چیه؟
دوستان من اشتراک 128 با ترافیک 5 از خط 7 از اندیشه دارم .حدودا 10 روز میشه که سرعت دانلود من حداکثر 20 kbps است
قبلا وقتی زمان اشتراک یا حجمت توی اندیشه تموم میشد یه صفحه باز میشد که نوشته بود باید تمدید کنی.... و بدون اینکه اشتراک داشته باشی میتونستی بری توی سایت بانک و آنلاین پرداخت کنی!
همون صفحه دیگه باز نمیشه!
کلا قطع میکنن!![]()
خیلی ناجوره!
حتما تماس بگیر باهاشون!
شما که داری تبلیغ اندیشه رو تو صفحه خودت می کنی ، تازه پیغام می ذاری که هر کی میخواد بره اندیشه بهت پیغام خصوصی بده ، تو دیگه کجا می خوای برای دوست عزیز همونجا خوبه ها
این شاتل چیکار کرده که دوستان اندیشه ای چشم ندارن ببیننش
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
موز عزیز ما داریم حالشو می بریم بیایم اینجا هی تبلیغ می شه بعد ممکنه اوضاع ما هم خراب بشه
به قول اون انزلی چیه تو برنامه 90 : مملکت ............... وا بدن ، ولش کن ،![]()
این که یعنی پسرفت
اصلا وقتی adsl داریم یعنی دیگه نه دیال اپ داریم نه gprs
من که سیم تلفنم 1 سانتم راه نداره نزدیک تر بیارم!!! آخرشههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)