تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 2376 اولاول ... 4808809309709769779789799809819829839849901030108014801980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جباري: فوتبال را به خاطر پدر مرحومم بازي مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: همانطور كه از قبل گفته بودم فوتبال را به خاطر مرحوم پدرم بازي مي‌كنم و اميدوارم او از من راضي باشد.
    مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره بازي استقلال مقابل پاس اظهار داشت: خوشحالم كه توانستيم در شهرستان بازي خوبي را انجام دهيم. بيشتر از اين بابت خوشحالم كه استقلال روند حرفه‌اي را پيش گرفته است.
    وي افزود: اينكه فرقي نمي كند در چه ورزشگاهي و مقابل چه تيمي بازي كنيم و مي توانيم با قدرت هر تيمي را در هر جايي شكست دهيم، جاي خرسندي دارد.
    جباري كه مقابل پاس بازي خوبي به نمايش گذاشت و دو گل از 4 گل تيمش را به ثمر رساند در اين باره عنوان كرد: گل‌هايي كه من زدم زحمت ساير بازيكنان بود. آنها من را در شرايط گلزني قرار دادند و از همه همبازيانم ممنون هستم.
    اين هافبك خاطرنشان ساخت: اين دو گل را به روح پدرم تقديم مي‌كنم چون فوتبال را به خاطر او بازي مي كنم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علیرضا بابت نتایج تیم پیکان ممنون
    من هم موافقم به نظرم ذوب آهن هم وقتی بااستقلال بازی کنه عیارش معلوم میشه .من اونقدرکه ازبازی مقابل سایپاو ملوان میترسم ازاین دوتاتیم صدرجدولی نمیترسم

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گفته بودم كه مدیرروستا كاربلد است
    قلعه‌نویی: محكوم به شكست پیكان هستیم

===================================

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

سرمربی تیم استقلال تهران گفت: پیكان تیم خوبی است اما، محكوم به شكست دادن این تیم هستیم.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در حاشیه‌ی تمرینات امروز تیم استقلال تهران به خبرنگاران گفت: شرایط تیم ما بسیار خوب است، البته از ابتدا نیز گفته بودم كه مدیرروستا مربی كاربلد و آینده‌داری است و نشان داده است كه كار خود را به خوبی می‌داند كه اكنون توانسته پیكان را به صدر جدول برساند.
    وی افزود: با این حال در طرف دیگر استقلال و شرایط بسیار خوبش قرار دارد كه با توجه به چند برد پیاپی كه بدست آورده، اكنون به شرایط ایده‌آل خود نزدیك شده‌ است.
    قلعه‌نویی خاطرنشان كرد: برای رسیدن به صدر جدول در مقابل پیكان محكوم به برد هستیم. امیدوارم در مقابل این تیم بازی جذاب و تماشاگرپسندی را انجام دهیم و بتوانیم با پیروزی به صدر جدول نیز نزدیك‌تر شویم. بی‌تردید بازی روز دوشنبه بسیار جذاب و تماشاگرپسند خواهد بود.

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

در گفت وگو با فارس
    سيدصالحي: در صورت مغرور نشدن استقلال را شكست مي‌دهيم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پيكان قزوین گفت: اگر بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشوند، مي توانيم استقلال را شكست دهيم.
    سيد مهدي سيد صالحي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: استقلال تيم پرطرفدار و بزرگي است كه كادر فني و بازيكنان خوبي هم دارد. تيم ما هم اكنون در صدر جدول ليگ برتر قرار دارد و در صورتي كه بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشوند، مي توانيم سه امتياز بازي را بگيريم.
    مهاجم هفت گله پيكان ادامه داد: تمام سعي و تلاشم را انجام مي دهم تا پيكان پيروز شود و براي تيمم مفيد بازي كنم، ضمن آنكه روند گلزني هاي خودم را نيز ادامه بدهم.
    مهاجم سابق تيم سپاهان در خصوص خط دفاع استقلال گفت:خط دفاع استقلال بازيكنان خوب و با تجربه اي دارد؛ اما روز مسابقه هر بازيكني از نظر شرايط بدني در وضعيت بهتري باشد، پيروز مي شود.
    وي تاكيد كرد: هفت سال در سپاهان حضور داشتم و با اين تيم همواره در جام حذفي و ليگ برتر قهرمان مي شديم و حتي نايب قهرمان آسيا هم شديم و حالا به پيكان آمده ام تا از اصغر مدير روستا درس ياد بگيرم و انگيزه هاي فراواني در اين تيم دارم.
    سيد صالحي در خصوص نقطه ضعف استقلال گفت: در اين مورد نمي توانم حرفي بزنم، زيرا يك روز در يك تيم مدافعان خوب بازي نمي كنند و روز ديگر همان بازيكنان بهترين بازي را ارائه مي دهند بنابراين بايد ديد در روز مسابقه مربيان چه تدابيري مي انديشند.
    انتهاي پيام/
    Last edited by mobin_mcdc2000; 25-10-2008 at 18:27.

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12 مديرروستا: ثابت كرديم اتفاقي صدرنشين نيستيم

به گزارش خبرگزاري فارس، اصغر مديرروستا درباره پيروزي مقابل سپاهان اظهار داشت: بازي خوبي برگزار شد. سپاهان بدون شك يكي از قطب‌هاي ايران است و حريف را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
    وي افزود: نيمه اول خوب ظاهر شديم؛ ولي نيمه دوم بر اثر فشار خط حمله سپاهان رو به بازي دفاعي آورديم و دل به ضد حمله بستيم كه خوشبختانه جواب داد.
    سرمربي پيكان ادامه داد:‌ در ادامه بازي دو تعويض ناخواسته داشتيم كه همين مسئله در كيفيت بازي ما تاثير گذار بود.
    مديرروستا با بيان اينكه ثابت كرديم بطور اتفاقي صدرنشين نيستيم، اضافه كرد: امروز به منتقديني كه مي‌گويند پيكان مقابل تيم‌هاي بزرگ آزمايش نشده است، ثابت شد مقابل تيم‌هاي مدعي هم قادر به پيروزي هستيم و بازيكنان ما مقابل چنين تيم‌هايي انگيزه بيشتري دارند.
    وي درباره افت تيم سپاهان عنوان كرد: اين اتفاقات براي همه تيم‌ها پيش مي‌آيد. از اين نتيجه راضي هستيم و اميدواريم با كسب نتايج بهتر در ادامه فصل جزو مدعيان قهرماني باشيم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اصغر مديرروستا:
    استقلال را مي بريم

سرمربي پيكان تهران در آستانه ديدار تيمش مقابل استقلال گفت: براي برد مقابل استقلال آماده ايم.

اصغر مديرروستا سرمربي پيكان تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با تمريناتي كه طي هفته گذشته انجام داده ايم، مطمئنم استقلال را خواهيم برد.

وي با بيان اينكه ما بر نقاط ضعف و قوت استقلال كار كرده ايم، گفت: با اطلاع از تفكرات قلعه نويي اين اطمينان را دارم كه بازي ديدني و زيبايي را شاهد خواهيم بود به طوري كه بازيكنان ما مصمم شده اند كه صدر جدول را از دست نداده و تا پايان بازي ها در صدر جدول قرار بگيرند و قهرمان شوند به همين دليل در اين بازي براي مساوي و باخت به ميدان نمي رويم و فقط به دنبال برد هستيم.

وي خاطر نشان کرد: دفاع استقلال ضعيف است و در بازي قبلي دفاع اين تيم به راحتي گل خورد ولي اين تيم هافبك ها و مهاجمان قوي دارد كه ما براي آنها نيز تدابير ويژه اي را انديشيده ايم و به آن ها اجازه پيشروي نخواهيم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهتاش فریبا: استقلال با این وضعیت قهرمان است
    مربی اسبق تیم فوتبال استقلال بعد از برد خیره کننده استقلال: استقلال با این وضعیت قهرمان می شود.

بهتاش فریبا مربی اسبق استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: قلعه نوعی را به خوبی می شناسم و به توانایی او اعتقاد دارم استقلال در یک برهه از زمان دچار بحران شده بود و نتایج بدی می گرفت ولی در شوکی به استقلال وارد شد و پرداختن مطالبات بازیکنان استقلالی ها روحیه زیادی به دست آورند و با این وضعیت مطمئنا در این لیگ قهرمان می شوند.

فریبا در ادامه افزود: قلعه نوعی قبل از هر بازی و بعد از هر بازی با من تماس می گیرد و از من مشاوره می خواهد من نیز با کمال میل از این کار قلعه نوعی استقبال می کنم.

وی گفت: مطمئن هستم استقلال امسال با امیر قلعه نوعی قهرمان لیگ هشتم می شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازيكن پيكان: بايد از سد استقلال بگذريم
    حسين معمار در آستانه ديدار استقلال/ پيكان گفت: بازي با استقلال خيلي حساس و سخت است ولي براي بقا درصدرنشيني بايد از سد استقلال بگذريم.

حسين معمار بازيكن پيكان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به دليل اينكه بازي استقلال_ پیكان در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و بازيكنان استقلال از حمايت طرفداران خود بهره مي برند بازي سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت.

وي افزود: استقلال تيم منظم و هجومي است و با توجه به تغيير و تحولات اين تيم نسبت به اوايل فصل و هماهنگي بازيكنان، توانسته اند گل هاي بسياري را وارد دروازه حريفان خود كنند.

وي ادامه داد: تيم پيكان براي قرار گرفتن در دو قهرماني نبايد صدر جدول را از دست بدهد به همين دليل چاره اي جز برد استقلال نداريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير قلعه نوعي: برد برابر پيكان سخت است
    سر مربی استقلال تهران در آستانه ديدار استقلال تهران برابر پيكان گفت: براي صعود به صدر جدول بايد از سد پيكان گذر كنيم ولي برد برابر پيكان بسيار سخت است.

امير قلعه نوعي سرمربي استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پيكان داراي بازيكنان و مربي خوبي است و اصغر مدير روستا تيم خوبي را روانه مسابقات كرده است.

وي افزود: پيكان به عنوان تيمي كه در صدر جدول قرار دارد داراي بازيكنان بسيار پر انگيزه اي است تا در اين بازي ما را شكست دهد ولي ما براي اينكه در ميدان رقابت مدعيان قرار بگيريم و روز به روز به صدر جدول نزديكترشويم بايد پيكان پر انگيزه را شكست دهيم.

وي با اشاره بر اينكه روی نقاط ضعف و قوت تيم پيكان كار كرده ايم گفت: پيكان خط حمله قوي دارد ولي اگر ما در اين بازي هافبك هاي پيكان را خوب پرس كنيم عملا قدرت نفوذ خود را در اين بازي تثبيت كرده ايم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرين سپاهان در ورزشگاه دستگردي
    هواداران استقلال خواستار شكست دادن پرسپوليس شدند

آخرين تمرين تيم فولاد مباركه سپاهان پيش از بازي مقابل پرسپوليس تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فولاد مباركه‌ي سپاهان اصفهان آخرين تمرين خود پيش از بازي فردا مقابل پرسپوليس تهران را در ورزشگاه دستگردي برگزار كرد.

بازيكنان تيم سپاهان در اين تمرين كه بدون حضور تماشاگر و خبرنگاران برگزار شد، تمرين سبكي در حدود يك ساعت را انجام دادند.

با توجه به همزماني زمان پايان تمرينات سپاهان و آغاز تمرينات استقلال در ورزشگاه دستگردي برخي تماشاگران استقلال كه در مقابل درب اين مجموعه تجمع كرده بودند، با تشويق‌هاي خود از تيم سپاهان خواستار شكست دادن پرسپوليس شدند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •