در گفت و گو با فارس
جباري: فوتبال را به خاطر پدر مرحومم بازي ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: همانطور كه از قبل گفته بودم فوتبال را به خاطر مرحوم پدرم بازي ميكنم و اميدوارم او از من راضي باشد.
مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره بازي استقلال مقابل پاس اظهار داشت: خوشحالم كه توانستيم در شهرستان بازي خوبي را انجام دهيم. بيشتر از اين بابت خوشحالم كه استقلال روند حرفهاي را پيش گرفته است.
وي افزود: اينكه فرقي نمي كند در چه ورزشگاهي و مقابل چه تيمي بازي كنيم و مي توانيم با قدرت هر تيمي را در هر جايي شكست دهيم، جاي خرسندي دارد.
جباري كه مقابل پاس بازي خوبي به نمايش گذاشت و دو گل از 4 گل تيمش را به ثمر رساند در اين باره عنوان كرد: گلهايي كه من زدم زحمت ساير بازيكنان بود. آنها من را در شرايط گلزني قرار دادند و از همه همبازيانم ممنون هستم.
اين هافبك خاطرنشان ساخت: اين دو گل را به روح پدرم تقديم ميكنم چون فوتبال را به خاطر او بازي مي كنم.
انتهاي پيام/

مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره بازي استقلال مقابل پاس اظهار داشت: خوشحالم كه توانستيم در شهرستان بازي خوبي را انجام دهيم. بيشتر از اين بابت خوشحالم كه استقلال روند حرفهاي را پيش گرفته است.
جواب بصورت نقل قول

سيد مهدي سيد صالحي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: استقلال تيم پرطرفدار و بزرگي است كه كادر فني و بازيكنان خوبي هم دارد. تيم ما هم اكنون در صدر جدول ليگ برتر قرار دارد و در صورتي كه بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشوند، مي توانيم سه امتياز بازي را بگيريم.