تاریخ ساخت:
2009/02/20
درایو چی هست؟
طبق تصاویر یا بنکیو یا لایت آن!
تاریخ ساخت:
2009/02/20
درایو چی هست؟
طبق تصاویر یا بنکیو یا لایت آن!
عذر ميخوام تا به حال نديده بودمش...![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 05-11-2009 at 22:10.
99% LiteOn .
آخه MS به خاطر اینکه قطعات اضافیش رو دستش نمونه لاو نیم لا تو کنسولاش میده بیرون.
نوید جان من فکر میکنم زمانی که بازی کپی میشه یکسری اطلاعات امنیتی رو برای گذراندن از مرحله ی Health از دست میده !!
و چون اطلاعات ردوبدل شده بین کنسول و LIVE آرشیو میشه اینا با چک کردنش تمام ID های کنسول هایی که به LIVE وصل شدن رو پیدا کردن و به کل BAN کردن !!
یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
Last edited by SamGun; 05-11-2009 at 22:33.
آره شايد الان خود منم رفته باشم تو black list ! كاملا شانسي هستش ! فعلا كه شانس با ما يار بوده !یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
کلاً من فکر میکنم این ماکروسافت راحت میتونه همه اشخاصی که از کنسولهای هک شده استفاده میکنن رو بن کنه بعید نیست لیستی از هم این افراد هم داشته باشه، ولی من فکر میکنم از قصد این کار رو نمیکنه و خورد خورد یه حالی به بخشی از این گروه میده.
آخه بن شدن که مشکلی نداره ! اصلا" به درک
ولی این خیلی دردآوره که دیگه نمیشه رو هارد بازی نصب کرد و باید پدر درایو کنسول دربیــاد !
خوب چون جفتش فیــــلتره.
اتفاقا امرزو يه چيز جالب متوجه شديم ! اونم اينكه شما اگه حتي يه هارد آكبند هم بذاري روي كنسول بن شده نميتوني ازش استفاده كني و همون هارد خودت رو بذاري رو يه كنسول ديگه ميشه ازش استفاده كرد ! كلا ميشه گفت ماكرو كنسولت رو به طور كامل از رده خارج ميكنه و مجبورت ميكنه يه كنسول ديگه بگيري اگه هارد ميخواي و به لايو بازي كردن علاقه داري !
خوشم اومد ازين حركتش !
خوب ماکروسافتم اینو میدونسته که بن شدن از لایو ممکنه برای خیلیا زیاد درد آور نباشه، برای همین گفته یه کاری میکنم که بسوزین. کلاً همیشه هدف کمپانی های بزرگ در مقابل Pirate در تمام جوانب همینه هیچ وقت کامل نابودش نمیکنن همیشه اوضاع رو سخت میکنن. مشکل بزرگ اینه که اگر به لایوم وصل نشی و بازی بکنی فقط کافیه یبار فقط کنسول رو به اینترنت متصل کنی یا آپدتی انجام بدی، همه اطلاعات برای ماکروسافت فرستاده میشه، یعنی اینکه فقط بگی من بازی میکنم و لایوم نمیرم جواب نمیده واقعاً هیچوت نباید به اینترنت متصل بشی با کنسول یا اینکه باید کلاً بیخیال Pirate بازی بشی و بازیهای اورجینال بگیری بازی کنی مثل PS3.
Last edited by milky way; 05-11-2009 at 23:20.
خب وقتي كه كنسول بن ميشه و هارد رو قبول نميكنه
ديگه به هيچ روشي نميشه درايو رو فلش يا هك كرد كه بتونه دوباره هارد رو قبول كنه؟
ديگه فكر نميكنم از كپي خور كردن دستگاه سخت تر باشه
چون هر اتفاقي كه در حالت بن بيوفته، مطمئنا نرم افزاري هستش
آيا نميشه همه قسمتهاي نرم افزاري كنسول رو پاك كرد و مجددا روش نرم افزار ريخت؟
چون من در اين زمينه وارد نيستم، ولي چون رشتم نرم افزاره، تا به حال بر روي گوشي هاي موبايل و كامپيوتر، عمليات هك رو انجام دادم
ديگه بيشتر از پاك كردن Main و FS گوشي كه نيست؟
پس مطمئنا راهي وجود داره كه بشه كنسول رو از حالت بن خارج كرد، كه بتونه مجددا هارد ديسك رو قبول كنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)