تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 3195 اولاول ... 4808809309709769779789799809819829839849901030108014801980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

تاریخ ساخت:
    2009/02/20
    درایو چی هست؟
    طبق تصاویر یا بنکیو یا لایت آن!

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    داریم ... ایناهاش :

عذر ميخوام تا به حال نديده بودمش...
    Last edited by CHEGUEVARA.; 05-11-2009 at 22:10.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تاریخ ساخت:
    2009/02/20
    درایو چی هست؟
    طبق تصاویر یا بنکیو یا لایت آن!
    99% LiteOn .

آخه MS به خاطر اینکه قطعات اضافیش رو دستش نمونه لاو نیم لا تو کنسولاش میده بیرون.
    خب اومدم بگم كه اين Stealth Patch هم فايده اي براي بن نشدن نداره ! اشكان ( Lich King ) ادمين خوب سايت بازي سنتر و يكي از حرفه اي ها كه خيلي هم حواسش جمع بود و تمام نكات رو در نظر ميگرفت تا بن نشه اما بن شده ! هاردش هم اورجينال بود اما نميتونه از هارد استفاده كنه ! پس كلا فكر نكنيد كه بن نميشيد ! همه امكان بن شدنمون هست
    نوید جان من فکر میکنم زمانی که بازی کپی میشه یکسری اطلاعات امنیتی رو برای گذراندن از مرحله ی Health از دست میده !!

و چون اطلاعات ردوبدل شده بین کنسول و LIVE آرشیو میشه اینا با چک کردنش تمام ID های کنسول هایی که به LIVE وصل شدن رو پیدا کردن و به کل BAN کردن !!

یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
    Last edited by SamGun; 05-11-2009 at 22:33.

4. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
    آره شايد الان خود منم رفته باشم تو black list ! كاملا شانسي هستش ! فعلا كه شانس با ما يار بوده !

6. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلاً من فکر میکنم این ماکروسافت راحت میتونه همه اشخاصی که از کنسولهای هک شده استفاده میکنن رو بن کنه بعید نیست لیستی از هم این افراد هم داشته باشه، ولی من فکر میکنم از قصد این کار رو نمیکنه و خورد خورد یه حالی به بخشی از این گروه میده.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آخه بن شدن که مشکلی نداره ! اصلا" به درک
    ولی این خیلی دردآوره که دیگه نمیشه رو هارد بازی نصب کرد و باید پدر درایو کنسول دربیــاد !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

17 نوامبر .
    براي كساني كه در خواست داده بودن و ثبت نام كرده بودن يه نسخه ي بتا اومده !
    يكي از بچه ها از هيچ كدوم نتونسته بود استفاده كنه ! نه فيس بوك نه twiter !
    خوب چون جفتش فیــــلتره.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ولی این خیلی دردآوره که دیگه نمیشه رو هارد بازی نصب کرد و باید پدر درایو کنسول دربیــاد !
    اتفاقا امرزو يه چيز جالب متوجه شديم ! اونم اينكه شما اگه حتي يه هارد آكبند هم بذاري روي كنسول بن شده نميتوني ازش استفاده كني و همون هارد خودت رو بذاري رو يه كنسول ديگه ميشه ازش استفاده كرد ! كلا ميشه گفت ماكرو كنسولت رو به طور كامل از رده خارج ميكنه و مجبورت ميكنه يه كنسول ديگه بگيري اگه هارد ميخواي و به لايو بازي كردن علاقه داري !

خوشم اومد ازين حركتش !

11. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ماکروسافتم اینو میدونسته که بن شدن از لایو ممکنه برای خیلیا زیاد درد آور نباشه، برای همین گفته یه کاری میکنم که بسوزین. کلاً همیشه هدف کمپانی های بزرگ در مقابل Pirate در تمام جوانب همینه هیچ وقت کامل نابودش نمیکنن همیشه اوضاع رو سخت میکنن. مشکل بزرگ اینه که اگر به لایوم وصل نشی و بازی بکنی فقط کافیه یبار فقط کنسول رو به اینترنت متصل کنی یا آپدتی انجام بدی، همه اطلاعات برای ماکروسافت فرستاده میشه، یعنی اینکه فقط بگی من بازی میکنم و لایوم نمیرم جواب نمیده واقعاً هیچوت نباید به اینترنت متصل بشی با کنسول یا اینکه باید کلاً بیخیال Pirate بازی بشی و بازیهای اورجینال بگیری بازی کنی مثل PS3.
    Last edited by milky way; 05-11-2009 at 23:20.

13. 4 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

14

اتفاقا امرزو يه چيز جالب متوجه شديم ! اونم اينكه شما اگه حتي يه هارد آكبند هم بذاري روي كنسول بن شده نميتوني ازش استفاده كني و همون هارد خودت رو بذاري رو يه كنسول ديگه ميشه ازش استفاده كرد ! كلا ميشه گفت ماكرو كنسولت رو به طور كامل از رده خارج ميكنه و مجبورت ميكنه يه كنسول ديگه بگيري اگه هارد ميخواي و به لايو بازي كردن علاقه داري !

خوشم اومد ازين حركتش !
    خب وقتي كه كنسول بن ميشه و هارد رو قبول نميكنه
    ديگه به هيچ روشي نميشه درايو رو فلش يا هك كرد كه بتونه دوباره هارد رو قبول كنه؟

ديگه فكر نميكنم از كپي خور كردن دستگاه سخت تر باشه
    چون هر اتفاقي كه در حالت بن بيوفته، مطمئنا نرم افزاري هستش
    آيا نميشه همه قسمتهاي نرم افزاري كنسول رو پاك كرد و مجددا روش نرم افزار ريخت؟

چون من در اين زمينه وارد نيستم، ولي چون رشتم نرم افزاره، تا به حال بر روي گوشي هاي موبايل و كامپيوتر، عمليات هك رو انجام دادم
    ديگه بيشتر از پاك كردن Main و FS گوشي كه نيست؟

پس مطمئنا راهي وجود داره كه بشه كنسول رو از حالت بن خارج كرد، كه بتونه مجددا هارد ديسك رو قبول كنه...

15. این کاربر از XGAME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •