اوه ه ه ه ه. پس هیچی دیگه. چون من فقط با دموی بازی ها حال می کنم. پس منتظر همون نسخه ubi می مونم شاید یه فرجی بشه
اوه ه ه ه ه. پس هیچی دیگه. چون من فقط با دموی بازی ها حال می کنم. پس منتظر همون نسخه ubi می مونم شاید یه فرجی بشه
سلام
اقا من یه جایی گیر کردم توی بازی The Another Order که با Ada باری می کنی عکسش رو هم زیر قرار دادم
نمی دونم اینها رو باید چه جوری بچرخونم؟
انقدر بچرخون تا فقط اون سه علامت که شبیه M و V و Z هستن روشن بشن
در ضمن The Another Order دیگه چه صیغه ایه؟ وقتی من بازی می کردم اسمش Seprarated Ways بود
سلام
وقتی بازی رو تموم می کنی و وقتی میای توی صفحه ی اصلی توی قسمت Extarsدرست همین اسم نوشته شده که با Ada بازی می کنی.
عجب!
این اسم separate ways که خیلی قشنگ تره چه تغییرات مسخره ای می دن
مال من که درست همین نوشته شده بود.
The Another order
عزیزم اونو بیخیال شی بهتره . میدونی چرا ؟سلام
اقا من یه جایی گیر کردم توی بازی The Another Order که با Ada باری می کنی عکسش رو هم زیر قرار دادم
نمی دونم اینها رو باید چه جوری بچرخونم؟
چونکه اگه درستش هم بکنی ، زیرش یه الماسیه . اگه اونو برداری یه دری هست پشت سرت بسته میشه ! پس باید بزاری سر جاش !
ولی مال من نوشته : The Another Order !!!!!!!!!!!!!!!!!!عجب!
این اسم separate ways که خیلی قشنگ تره چه تغییرات مسخره ای می دن
عجبه هااااااااا !
میشه یک نفر توضیح بده جریان Another Orders با separate ways چیه؟
توی رزیدنت اویل چهار دوتا بازیه؟
من چون جویستیک ندارم هنوز بازیش نکردم و منتظر نسخه ی یوبیم.
عزیزم وقتی بازی رو تموم میکنی ، چند تا بازی جدید در قسمت Extra در صفحه اصلی میاد .میشه یک نفر توضیح بده جریان Another Orders با separate ways چیه؟
توی رزیدنت اویل چهار دوتا بازیه؟
من چون جویستیک ندارم هنوز بازیش نکردم و منتظر نسخه ی یوبیم.
یکی از اینها The another order هستش ( حالا نمیدونم چرا واسه بعضی ها نوشته Seperate Ways !!!)
اون مکمل بازی هستش . یعنی بازی با ADA . منظورشون از این قسمت این بوده که ADA زندست و چرا اینجا حضور داره .
اگه باز هم سئوالی بود بگو .
ممنون از بابت راهنمايي شما
من اولش يه بازي را تا آخر رفتم ولي هيچ اصلحه اي اضافه نگرديد
و بعد بازي the onother order را هم تموم كردم ولي بازم چيزي اضافه نشده
و بعدش Professional كه آزاد شد رفتم يكبار هم با Special 2 تموم كردم بازم چيزي اضافه نشد
و بازي Ada The Spy كه خيلي سخته و حوصله ميخواد را كه نتونسته بودم برم همين امروز رفتم و تموم كردم البته پدرم درومد تا از Jack Krauser عبور كنم .
خلاصه بازم چيزي نداد فقط وقتي Ada The Spy را تموم كردم آخرش كه بعد از يك Movie سيو كردم پيغام زير را داد:
Start The Game Whith "Separate Way.s " Clear File And You Can Buy a "Chicago Type Writer " From The Merchant.
خوب حالا شما فكر ميكنين من بايد چيكار كنم تا اصلحه جديد بخرم ؟
Last edited by golmohammadi; 02-05-2007 at 21:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)