تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 942 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت اينترنت من هم خوب شده - الان هم كانكتم ولي هنوز ناپايداره (دليل هم داره)
    --------------
    راستش يه توضيح بدم - من خودم توي يكي از شركتهاي پيمانكار ايرانسل براي نصب آنتهاي شهري كار ميكنم تا جايي كه بتونم اطلاعات به همه ميدم . من الان توي مشهدم ولي از شهرهاي ديگه كم و بيش خبرهايي دارم كه شايد بتونه راضي تون كنه
    ---------------
    يكي از دلايل قطع و وصل شدن اينترنت به خاطر اينكه تا حالا ( و شايد چند ماه ديگه ) از لينكهاي موقتي بين آنتها استفاده ميكنند كه فقط كار كنه - هنوز همه لينكهاشون قطعي نشده ، هي جهتها و نقاطش رو عوض ميكنند
    اونهايي كه نميدونند لينك چيه ؟ اين قسمت رو بخونند
    منظور از لينكهاي ارتباطي بين آنتنها ، ديشهاي گرد و سفيد رنگي هست كه مستقيم بوسيله امواج مايكرو ويو با سايت همسايه ارتباط داره ( به غير از اين روش قديمها مخابرات از خطوط Hdsl استفاده ميكرده )
    --------------
    يكي ديگه از دلايل قطع و وصل شدن ارتباط ها ( هم ديتا و هم مكالمه ) گيرهايي كه موقع تحويل گرفتن سايتها شركت ايرانسل به پيمانكار ميده هست ( اين چرا اين رنگيه - كارگره صورتش نشسته بود و ... ) كه در نهايت بايد سايت رو خاموش كنند و رفع كنند و گر نه قبول ندارند
    يكي از دلايلي كه هنوز توي شهرهاي بزرگ نتونستند كاملا پوشش بدهند به خود مردم برميگرده ( نقشه هاي پوشش رو توي شهرهاي بزرگ رو از توي سايت ايرانسل ببينيد )
    اون هم اينه كه به خاطر زياد شدن آنتهاي موبايل در خونه هر بنده خدايي رو كه ميزنن در كمتر از 2 دقيقه قيمت دقيق اجاره رو از زن همسايه روبرويي در ميارن و كمتر از اون هم راضي نميشن - ايرانسل هم پول مفت نميده ميگه يه خونه ديگه ( همين خودش يك هفته طول ميكشه ) تا اينكه سايت راه بيافته
    -------------
    فعلا همينها توي ذهنم بود - اگه سئوالي داشتيد و اگر من بتونم حتما جوابتون رو ميدم
    Last edited by CD-RW; 26-03-2007 at 22:37.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

--------------
    راستش يه توضيح بدم - من خودم توي يكي از شركتهاي پيمانكار ايرانسل براي نصب آنتهاي شهري كار ميكنم تا جايي كه بتونم اطلاعات به همه ميدم . من الان توي مشهدم ولي از شهرهاي ديگه كم و بيش خبرهايي دارم كه شايد بتونه راضي تون كنه
    ---------------
    يكي از دلايل قطع و وصل شدن اينترنت به خاطر اينكه تا حالا ( و شايد چند ماه ديگه ) از لينكهاي موقتي بين آنتها استفاده ميكنند كه فقط كار كنه - هنوز همه لينكهاشون قطعي نشده ، هي جهتها و نقاطش رو عوض ميكنند
    منظور از لينكهاي ارتباطي بين آنتنها ، ديشهاي گرد و سفيد رنگي هست كه مستقيم بوسيله امواج مايكرو ويو با سايت همسايه ارتباط داره ( به غير از اين روش قديمها مخابرات از خطوط Hdsl استفاده ميكرده )
    --------------
    يكي ديگه از دلايل قطع و وصل شدن ارتباط ها ( هم ديتا و هم مكالمه ) گيرهايي كه موقع تحويل گرفتن سايتها شركت ايرانسل به پيمانكار ميده هست ( اين چرا اين رنگيه - كارگره صورتش نشسته بود و ... ) كه در نهايت بايد سايت رو خاموش كنند و رفع كنند و گر نه قبول ندارند
    يكي از دلايلي كه هنوز توي شهرهاي بزرگ نتونستند كاملا پوشش بدهند به خود مردم برميگرده ( نقشه هاي پوشش رو توي شهرهاي بزرگ رو از توي سايت ايرانسل ببينيد )
    اون هم اينه كه به خاطر زياد شدن آنتهاي موبايل در خونه هر بنده خدايي رو كه ميزنن در كمتر از 2 دقيقه قيمت دقيق اجاره رو از زن همسايه روبرويي در ميارن و كمتر از اون هم راضي نميشن - ايرانسل هم پول مفت نميده ميگه يه خونه ديگه ( همين خودش يك هفته طول ميكشه ) تا اينكه سايت راه بيافته
    -------------
    فعلا همينها توي ذهنم بود - اگه سئوالي داشتيد و اگر من بتونم حتما جوابتون رو ميدم
    دوست عزيز سلام
    اميدوارم سره حال باشي و ايرانسل هم با داشتن كارمنداني مثل شما موفق باشه ...
    من يك سول داشتم ....
    براي ساخت سايت آنتن در روي پشت بام يا حياط خانه بايد درخواست كرد يا خود شركت ميبينه كدوم منطقه مناسبه و همونجا آنتن رو بر پا كنه ....

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

CD-RW از اینکه در این انجمن بین ما هستید خوشحالیم.

دوست عزيز سلام
    اميدوارم سره حال باشي و ايرانسل هم با داشتن كارمنداني مثل شما موفق باشه ...
    من يك سول داشتم ....
    براي ساخت سايت آنتن در روي پشت بام يا حياط خانه بايد درخواست كرد يا خود شركت ميبينه كدوم منطقه مناسبه و همونجا آنتن رو بر پا كنه ....
    سوال خوبیه. من هم دوست دارم بدونم. حاضرم صحبت کنم که بیان رو پشت بوم خونمون آنتن بزنن.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا 2 تا سوال داشتم یکی اینکه آنتن های ایرانسل چه شکلیه و چه فرقی با آنتن های تالیا و مخابرات داره و دومی اینکه ایرانسل کی تو سمنان فعال میشه ؟ با تشکر.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

--------------
    ---------------
    --------------
    -------------
    دوست عزيز تو شهرهاي بزرگ كه اينترنت وصل نيست كه هيچ!
    تو شهرهايي مثل بابل كه اصلا تا الان وصل نشده. حالا هي تبليغ كنيد براي تمام مشتريكين ايرانسل وصله!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من احتیاج به کمک دارم

من گوشیمو عوض کردم Motorola A925
    تنظیماتشو نتونستم دستی تنظیم کنم البته چیزه خواسی نداشت ولی نشد
    به شماره 2225 SMS زدم ولی میگه گوشی شما در داخل شبکه ما ثبت نشده
    زنگ زنگ زدم 130 خانمی گفت شماره سریال و مدل گوشی شمارو نداریم شما نمیتونی با گوشیت از GPRS استفاده کنی .
    گفتم دستی باید تنظیم کنم ؟ گفت نمیشه اینطوری ؟ نظر شما چیه؟
    حرفشون واقعی؟
    من باید چه کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

--------------
    ---------------

سلام دوست عزیز

اگر فضولی نباشه شما با کدام شرکت همکاری می کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

واسه وصل شدن به اینترنت ایرانسل چه تنظیماتی لازمه ؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول جواب اونهایی رو بدم که دوست دارند آنتن روی خونه شون باشه .
    این قضیه دست ما نیست , دست خود ایرانسله , اونها نسبت به تراکم جمعیت و بافت شهر چند نقطه رو با GPS به ما میدن , این وظیفه ماست که بریم و توی اون نقطه که می خوان خونه مناسب پیدا کنیم ( شهرداری ها گفتند که ما همکاری میکنیم ولی همکاریشون به درد درز دیوار هم نمیخوره - بهتر هم هست چون توی تهران مخابرات اومده وسط پیاده رو آنتن زده ) حالا اگه اون نقطه وسط خیابون یا استخر یا باغچه باشه به ایرانسل ربطی نداره , اونها میگن از این نقطه به شعاع X متر ( نمیشه عدد دقیق گفت چون معیارهای خودشون رو دارند ) برید با خونه ها صحبت کنید
    ---------------
    اگه از من میشنوید - بیخیال نصب آنتن بشین
    ---------------
    دوم اینکه آنتنهای ایرانسل تا چند ماه پیش از یک تیپ خاص بود که فقط شرکتهای اریکسون و نوکیا میتونسند به ایران بفرستند ولی الان مخابرات هم به خاطر افزایش ظرفیت و پهنای باند داره از همون تجهیزات استفاده میکنه , شکل دکل هم به پیمانکار نصب دکل مربوطه
    ---------------
    توی سمنان به برنامه زمانبندی خود ایرانسل مربوطه ( ما پیمانکار هستیم و این اخبار به ما نمیرسه ) ولی توی مسیر جاده ای داره تحت پوشش قرار میگیره
    ---------------
    من به NARENJ_SHOMAL حق میدم
    خودم هم اوایل خیلی انتظارها از این اپراتور داشتم ولی بعدا فهمیدم که
    1- راه اندازی خیلی هاش زمان بره
    2- ایرانسل که هیچ تبلیغها و خالی بندیهای مخابرات رو هم باید ببینی - من خودم از سیم کارت دولتی استفاده میکردم ( ادعا دارند که همه جای کشور تحت پوشش قرارداره - من وسط شهر گوشیم آنتن نمیداد )
    3- دلیلی که قبلا گفته بودم دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند تا فقط ارتباطشون قطع نشه - حالا اگه اینترنت نداری , بهش فکر نکن
    ---------------
    در جواب دوست عزیزم yade باید بگم که اسم شرکتی که من مشغولم کاوش کام آسیا هست که از قدیم برای مخابرات و تالیا هم آنتن موبایل نصب میکرده .

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نتایج مسابقه اس ام اس برگزار شده در تاریخ 5 فروردین بین اعضای ثبت نام شده در گروه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جهت اطلاع از طریقه ثبت نام به تاپیک زیر مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •