سرعت اينترنت من هم خوب شده - الان هم كانكتم ولي هنوز ناپايداره (دليل هم داره)
--------------
راستش يه توضيح بدم - من خودم توي يكي از شركتهاي پيمانكار ايرانسل براي نصب آنتهاي شهري كار ميكنم تا جايي كه بتونم اطلاعات به همه ميدم . من الان توي مشهدم ولي از شهرهاي ديگه كم و بيش خبرهايي دارم كه شايد بتونه راضي تون كنه
---------------
يكي از دلايل قطع و وصل شدن اينترنت به خاطر اينكه تا حالا ( و شايد چند ماه ديگه ) از لينكهاي موقتي بين آنتها استفاده ميكنند كه فقط كار كنه - هنوز همه لينكهاشون قطعي نشده ، هي جهتها و نقاطش رو عوض ميكنند
اونهايي كه نميدونند لينك چيه ؟ اين قسمت رو بخونند
منظور از لينكهاي ارتباطي بين آنتنها ، ديشهاي گرد و سفيد رنگي هست كه مستقيم بوسيله امواج مايكرو ويو با سايت همسايه ارتباط داره ( به غير از اين روش قديمها مخابرات از خطوط Hdsl استفاده ميكرده )
--------------
يكي ديگه از دلايل قطع و وصل شدن ارتباط ها ( هم ديتا و هم مكالمه ) گيرهايي كه موقع تحويل گرفتن سايتها شركت ايرانسل به پيمانكار ميده هست ( اين چرا اين رنگيه - كارگره صورتش نشسته بود و ... ) كه در نهايت بايد سايت رو خاموش كنند و رفع كنند و گر نه قبول ندارند
يكي از دلايلي كه هنوز توي شهرهاي بزرگ نتونستند كاملا پوشش بدهند به خود مردم برميگرده ( نقشه هاي پوشش رو توي شهرهاي بزرگ رو از توي سايت ايرانسل ببينيد )
اون هم اينه كه به خاطر زياد شدن آنتهاي موبايل در خونه هر بنده خدايي رو كه ميزنن در كمتر از 2 دقيقه قيمت دقيق اجاره رو از زن همسايه روبرويي در ميارن و كمتر از اون هم راضي نميشن - ايرانسل هم پول مفت نميده ميگه يه خونه ديگه ( همين خودش يك هفته طول ميكشه ) تا اينكه سايت راه بيافته
-------------
فعلا همينها توي ذهنم بود - اگه سئوالي داشتيد و اگر من بتونم حتما جوابتون رو ميدم