سلام مهندسنوشته شده توسط moohandes
از اينكه مي گي تمومش كردي منظورت چيه؟؟؟
مگه اين بازي تمومي داره يا مرحله ي بعد داره؟؟؟
من همش مي رم توش فقط ول مي گردم و هدف ندارم و يا چند تا ماموريت انجام مي دم همين و بس
باي
سلام مهندسنوشته شده توسط moohandes
از اينكه مي گي تمومش كردي منظورت چيه؟؟؟
مگه اين بازي تمومي داره يا مرحله ي بعد داره؟؟؟
من همش مي رم توش فقط ول مي گردم و هدف ندارم و يا چند تا ماموريت انجام مي دم همين و بس
باي
عجب!!!!!
پس چی کی تمومی داره. کافی تمام ماموریت های اصلی و نه فرعی بازی که مربوط به داستان بازی میشه رو تموم کنی من نمی دونم چرا خیلی داستان این بازی رو درک نمی کنند و فقط تو شهر دور خودشون می چرخن بابا این بازیهم مثل بازیهای دیگه هدف داره داستان داره بعضی از قسمت های شهر بعدا باز می شه فقط فرقی که داره اینه که داستانش خطی نیست یعنی شما آزادید که ماموریت های فرعی دیگه رو هم انجام بدین یا تو شهر ول بچرخین:-)
سلام
من هم قبلا گفتم محال هست چنين بازي با اين گرافيك و به اين زيبايي هدف نداشته باشه.يعني اگر ماموريت هاي مربوطه ي اصلي رو انجام بديم مي ريم مرحله ي بعد يا به قسمت ديگه ي شهر مي ريم و اونجا هم باز ماموريت و همين طور تا آخر كه پايان هم نداره؟؟؟؟من تو نسخه ي 4 قسمت ديگه ي شهر كه بسته بود با رمز sea ways مي رفتم و ماموريت خاصي هم نداشت آيا شما مي دونيد هدف نسخه ي 4 چيه؟؟؟
ممنون
باي
دوست عزيز . شما بايد قسمت دوم شهر رو به صورت طبيعي و با رد كردن مراحل باز كنيد تا ماموريت هاي شهر دوم باز بشه. همين جوري الكي كه نيست
سلام
خب سعيد جان بعدي كه تمام ماموريت ها رو انجام داديم چطور مي شه؟؟؟مي ريم مرحله ي بعد؟؟؟
باي
بابا كل بازي تو همين شهره. آخرين ماموريت رو تمام كني دمو نشون مي ده و تمام شهر مال تو مي شه یعنی تو باید شهر رو از دست تمامی باندهای خرابکار خلاص کنی و متعلق به خودت کنی و ديگه ماموريت هاي اصلي تموم مي شه ولي تو همچنان مي توني تو شهر به بازيت ادامه بدي و جاهاي بيشتري رو براي خودت بخري و ماموريت هاي فرعي بيشتري رو تكميل كني . اينقدر دنبال شهر ديگه اي نباش . اين بازي مثل بازيهاي godfather یا mafia یا سریهای قبلیش فقط تو یه شهره...
سلام پرينس
چرا مي زني خب!!!
سوال آخر اينكه تو نسخه ي 4 يه چند تا كيسه هست كه مي گه 100 تا بايد پيدا كني و من نزديك 70 تا پيدا كردم و تو نقشه علامت زدم حالا اين كيسه ها چيه و كارش چيه؟؟؟
ممنون
باي
اگه منظورت از نسخه 4 gta vice city فکر کنم منظورت اون hidden package های سبز رنگه. اونها هیچ کار خاصی انجام نمیدن فقط در صد کامل شدن بازی رو افزایش می دم. یه نکته ای که من می خوام بگم اینه که gta vice city نسخه 4 بازی gta نیست بلکه در واقع یک patch برای gta3 بود و gta4 در واقع gta san anderas هستش ولی همه تو ایران بهش می گن gta5 . اگه می خواید تو سایت های بازی دنبالش بگردید حتما یادتون باشه gta4 رو سرچ کنید. چی کار میشه کرد دیگه تو ایران بیشتر بازیها رو یک شماره بالاتر می گن....
![]()
با سلام
1.می خواستم بدونم که چطور میشه دوست دختر (Millie Perkins) وارد خانه اش بشم؟
2. می خواستم جاهایی را که باید رنگ بکنم(100) را برایم بگویید؟
3.می خواستم جاهای را که باید صدف(50) و علامتی مثل اهم(50) است را برایم بگوییید؟
اگر میشه برایم روی نقشه مشخص کنید. متشکرم
چگونه مي توانم تمام دوست دخترها رو براي خودم كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)