فکر کنم منظورم رو خوب نگرفتی منظورم این بود که بحث بیخودی نکنید یعنی گیرم که N70 مضخرفه این تاپیک برای حل مشکلات n70 به وجود اومده نه برای کرکری خوندن .
فکر کنم منظورم رو خوب نگرفتی منظورم این بود که بحث بیخودی نکنید یعنی گیرم که N70 مضخرفه این تاپیک برای حل مشکلات n70 به وجود اومده نه برای کرکری خوندن .
گوشي N 70 من دو روز است به محض اين كه كسي زنگ مي زند، روي Lcd پيام مي دهد كه حافظه پر است و كسي كه زنگ زده فقط يك تك زنگ مي شنود و قطع مي شود. من هم اصلا صداي زنگ ندارم. لطفا راهنمايي كنيد چه كنم؟
سلام
من دوهفته پيش ان 70 خريدم همراه يك رم 512 كره اي
هرموقع كه ميخواهم تم را عوض كنم گير مكند يا قسمتي از صفحه سفيد مي شود
من تم 6600 را نصب كردم جواب داد ولي خيلي طول مكشد تا apply شود خواهشن كمك كنيدآيا از رم است
پستت کژتابی داشت دیگه قبول کن اما ما مخلص شما هم هستیم ولی یه عده هستن که فقط میان الکی پستهای بی ربط میزنن
حتما فایر وال سیستم و آنتی ویروس رو پاک کن اگه دایل اپ آپدیت رو بزار برای 12شب به بعد
مبارک باشه آیا مطمئنی که تم ها برای ان70 هستن
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
خب شما بین این دو گوشی مقایسه کردی پس بهتره بهت بگم هیچی بدتر از این نیست که طرف یه مسیج براش بیاد و ندونه ساعت چند ارسال شده خیلی هم زیاد شده الان هم همش ساخت چین هست و لیبل فرانسه میخوره حد اقل ان70 یه آبرویی داره پی990 همون هم نداره
------------------------------
یه تجربه محل .. نزاری .... میکنه
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........واقعا جز این کار کرا دیگه ای نمی تونستم بکنم .... خیلی .. می زنیا...
برنامه ای برای ضبط مکالمات موبایل میخواستم برنامه هایی مثل call recorder رو هم استفاده کردم ولی مکالمات رو تا چند ثانیه اولش رو بیشتر ضبط نمیکنه برنامه ای میخواستم که جواب داده باشه ممنون.
Last edited by reza2pars; 02-08-2007 at 16:12.
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)