سينا جان ممنوننوشته شده توسط AveCina
حالا آدرس قسمتي كه سيو ميش رو بهش بديم
خوب چي كار ميكنه ؟
توضيح كاملتر پليز
ضمنا من كاسپر 5.0.388 رو نصب كردم
فايل هاي آپديتش كجا ريخته ميشه؟
سينا جان ممنوننوشته شده توسط AveCina
حالا آدرس قسمتي كه سيو ميش رو بهش بديم
خوب چي كار ميكنه ؟
توضيح كاملتر پليز
ضمنا من كاسپر 5.0.388 رو نصب كردم
فايل هاي آپديتش كجا ريخته ميشه؟
ممنون از نود 32 واقعا كه تو شاهكاري آقا مهدي!
ميگم كه ADSL داري تو خونه يا از محل كاره كه انقدر حال ميكني.
آخه رقماي adsl تو اصفهان زياده 30 تومن در ماه به اضافه آبنومان مخابرات 35 تومن.(مگه اينكه آدم بازاري باشه و به قول معروف دكون انفرماتيك داشته باشه و بياد براي 2 ساعت دانلود خون مردم رو بكنه تو شيشه!)راستي تو همون تاپيكي كه گفتم (يه آنتي اسپاي ور خفن مي خوام) يه ورژن از كاسپركي گذاشتي و گفتي كه فوله اگه كمتر از اون حجم 25 مگ باشه فول نيست ولي لينكت كار نكرد مي خواستم بپرسم آيا اين لينكي كه شما داديد فوله يا نه؟ راستي خيلي آقايي تاحالا روي هيچ كسو زمين ننداختي
Last edited by GTA5: San Andreas; 19-09-2005 at 03:02. دليل: مشكل ديداري!
راستي من يه تروجان افتاده به جونم كه سرويس svchost رو هميشه اجرا ميكنه و وقتي مي خواهي ببنديش از طريق اند تسك پيغام ري استارت مياد مثل هموني كه بلستر ميداد راستي به چيز ديگه هم اومده كه زياد سرسخت نيست ولي به هر حال تروجانه اسمش spoolsv هستش لطفا كمكم كنيد
سلام سودا خان یا سودا جان (البته این دومی رو شاید نمیبایستی استفاده میکردم چون که ما هنوز نفهمیدیم به شما باید بگیم خان یا بگیم جان)Soda نوشته :
مسعود جان داداش چرا خرده بگيريم
خوب اين يه ضعفه ديگه
ولي همونطوري كه گفتم ضعف چشمگيري نيست چونكه اون فايل رو كه ما ديگه مريض نيستيم تغييرش بديم تا دوباره اجرا بشه
تازه اگه اجرا هم بشه نود كه بار اول پيداشون كرده حالا هم دوباره پيداشون ميكنه
نظرتون چيه؟
برمنکرش لعنت که بگه ضعف اساسیه بله ضعف هست ولی بقول شما ضعف چشمگیری نیست
حالا اومدیم و البته قبلش بگما بلا نسبت شما و سایرین اومدیم و یه آدم مریضی پیدا شد و اینا رو چسپوندش بهم و خواست استفاده کنه و ویروس یابش هم غیرفعال بود اون موقع تکلیف چیه ؟
حالا نظرتون چیه ؟
Last edited by Masoud.ebi; 19-09-2005 at 07:58.
سلام دوست عزیزGTA5 نوشته :
راستي من يه تروجان افتاده به جونم كه سرويس svchost رو هميشه اجرا ميكنه و وقتي مي خواهي ببنديش از طريق اند تسك پيغام ري استارت مياد مثل هموني كه بلستر ميداد راستي به چيز ديگه هم اومده كه زياد سرسخت نيست ولي به هر حال تروجانه اسمش spoolsv هستش لطفا كمكم كني
این دو سرویسی که شما ذکر کردید هر دو سرویسهای سیستمی ویندوز هستند
که اولی برا نت و مهیا کننده سرویس های RPC(Remote Procedure Call) f , دومی فراهم کننده سرویس چاپ یا Print Spooler هستش
پس خاطر جمع باش
نوشته شده توسط shahbab
شهباب جان سلام
در مورد beta25 كه بايد بگم اين پسورد براي مدتها پيش بود نه الان. به خاطر همين كار نمي كنه.
از 2 آنتي ويروس هم مي توني استفاده كني به شرطي كه يكيش غيرفعال باشه.
اتوآپديت هم مي توني از كار بيندازي. اگه در همان منوي آپديت نگاه كني يك گزينه هست به نام automatic update كه تيك اين گزينه بايد برداشته بشه تا به صورت اتوماتيك آپديت نشه. براي برداشتن تيك اين گزينه بايد به اين قسمت بروي:
در منوي اصلي nod32 روي گزينه nod32 system tools كليك كرده تا 4 گزينه زير آن نمايان شود.
در بين 4 گزينه مذكور روي گزينه scheduler/planner كليك كن تا منوي جديد در كنار منوي اصلي باز شود.
در اين صفحه چند گزينه هست كه شما گزينه يا گزينه هاي مربوط به آپديت را delete كن يا اگر تيك دارد تيكش را بردار (چون الان nod32 روي سيستمم نصب نيست دقيق يادم نيست كه تيك دارد يا نه)
بعد اين كار را كه بكني خواهي ديد كه تيك automatic update برداشته شده و ديگر به صورت اتوماتيك آپديت نمي كند.
نوشته شده توسط GTA5: San Andreas
سلام دوست عزيزم
از نظر لطفت نسبت به من واقعا تشكر مي كنم. من قابل اين همه تعريف نيستم. در مورد اينترنت هم بايد بگم كه من از محل كارم كانكت مي شم و از طريق lan استفاده مي كنم كه سرعت خيلي بالايي داره.
در مورد آنتي ويروس كاسپرسكي هم بايد بگم كه اون نسخه قديمي بود. الان نسخه 5.0.388 اومده كه لينكش رو فكر كنم در صفحه قبل داده ام. اگه پيدا نكردي بگو كه لينكش رو دوباره بدم. حجمش هم 12 مگ شده. بدون ديتابيسش هم هست كه حدود 6 مگ هست.
نوشته شده توسط GTA5: San Andreas
متاسفانه بايد بگم كه اين دو تروجاني كه گفتي روي همه سيستم هايي كه از ويندوز استفاده مي كنند موجود هست و تا به حال هيچ آنتي ويروسي موفق به از بين بردن آنها نشده است. تمام شركت هاي آنتي ويروس دنبال اين هستند كه بتوانند راهي براي از بين بردن آنها پيدا كنند. البته مي گن كه اين دو تروجان ساخت خود مايكروسافت هست.
(همه اينها شوخي بود.![]()
![]()
اين دو سرويس هاي ويندوز هستند و تروجان نيستند. به توضيحات مسعود جان در پست قبلي نگاه كن).
Mehdi_Best عزیز
میشه بگی الان چه آنتی ویروسی رو سیستمت نصبه ...اگه چیز با حالیه خصوصیاتش رو بگو...( امیدوارم هر چیز باشه غیر کاسپرسکی)
راشتی تو یکی بحث ها اشاره کرده بودی که داری رو یه آنتی ویروس گمنام کار می کنی که نظرتو جلب کرده و دیگه ندیدم چیزی راجع بهش بگی اگه میشه یه چیزی راجع بهش بگو...اسمش Anti vir...بقیش یادم رفته.!!
shahbab جون مهدی جون همون AntiVir رو می گفت که مجانی ولی یه نسخه ی premium رو گفتن که soda جون داره برای کرکش یه کارهایی می کنه حالا شما چرا کاسپرسکی استفاده نمی کنی خیلی عالیه که؟
sAsAn.K...سلام
میشه راجع به این آنتی ویروس (حالا نسخه رایگان یا غیر رایگان ) یه توضیحاتی بدین ...در ضمن من یکبار کاسپرسکی نصب کردم ..وقتی خواستم از نصب خارجش کنم uninestall نمیشد که نمیشد ...خلاصه یکماه تموم منو علاف کرد ...البته ظاهرا آن نسخه اش ایراد داشته ...در هر صورت من هنوز کابوسشو می بینم.
shahbab جون AntiVir اصلا قوی نیست من به شما اول کاسپر و بعد NOD 32 رو پیشنهاد می کنم که خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)