چه جالب. این یه گروه فنلاندیه که آهنگ Late Goodbye تم اصلی مکس پین 2 هم کار همین گروه بوده.
چه جالب. این یه گروه فنلاندیه که آهنگ Late Goodbye تم اصلی مکس پین 2 هم کار همین گروه بوده.
راستش آلن اون لحظه تو اون فضای توهمی اون کلبه داشت نویسندگی میکرد و در نتیجه کنار آلیس نبود (چون کلبه ای نبود)ولی من هم ندونستم که سرنوشت آلن چی شد...نامردا بد موقعی نگهش داشتن واسه 2.
اینا همون آهنگسازای مکس پین هستن دیگه....سم لیک سازنده بازی با اونا دوستی نزدیکی داره در نتیجه واسه هر دو این بازیها اونا آهنگسازی کردن.
Last edited by halflife g; 14-05-2010 at 18:25.
این عکسها مربوط به اولین روز عرضه بازی(یعنی امروز 14 می) هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یارو که داره امضا میکنه کیه؟
مگه آلن ویک واقعا یه آدمه؟
خب منم امروز ظهر بازی رو تموم کردم
نکات + : داستان قوی - گرافیک نسبتا خوب - نورپردازی خوب - لیک شدن بازی
نکات - : آدماش مثل زامبی های resident evil 5 بودن هم از نظر حرف زدن هم راه رفتن هم تبر پرت کردن ! و حال منو خیلی بد کرد
ولی در کل به نظرم قشنگ ترین بازیه انحصاری 360 بود.....
راهنمای کامل و جامع بازی فقط در اینجا.بفرمایید تقدیم به همه ی دوستانم:
یکی اگه میتونه داستانه کامل بازی رو بزاره بفهمیم جریان هر اپیزود چی بوده
.
چجوریاس بازی تازه منتشر شده ما ها رفتیمش تا اخر...
بازی را در یک کلمه توصیف کنیم پایین تر از حد انتظار !
7 سال برای چنین گرافیکی ؟ ( تو جنگل واقعا شاهکار بود مابقی را میگم ! ) 7 سال برای پایانی ناقص ؟ !
تنها چیزی که در حد انتظارم بود موزیک های فوق العاده ی این بازی بودند که خیلی بهم حال میداد گیم پلیش هم ترسناک بود بسی و لی 10 ساعت بود که برای بار دوم 5 ساعت میشد ! واقعا 7 سال زیاد بود به سرش !
اولا 7 سال نه...5 سال.
دوما این 5 سال فقط صرف ساخت این ویرایش بازی نشده بلکه بعد از ساختن بازی بصورت open world منصرف شدن و بازی رو خطی ساختن (یعنی کلی اتلاف وقت)
موتور بازی هم کلا توسط رمدی (شرکتی که فقط 45 تا کارمند داره )ساخته شده این شرکت نه امکانات و موتور epic رو داره که هر دو سال یه بار یه gears بیرون بده و نه قدرت و توان سازنده های gow رو که دو سال یه بار یه کریتوس بیرون بدن و نه مثه شرکت nauthy dog که اون همه امکانات صرف بازی کرده باشه و یا killzone 2 که هزینه ساختش سر به فلک کشیده باشه
من خودم از لحاظ گیم پلی و بعضی نکات گرافیک با بازی مشکل جدی دارم ولی دیگه نباید ندونسته و تحقیق نکرده زحمت یک عده رو با حرفامون به باد بدیم............ .
Last edited by halflife g; 14-05-2010 at 22:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)